I øvrigt #67

 • Drømte jeg at baby var lavet ud af brunkager, og tænker umiddelbart at det kan være et tegn på at jeg skal stoppe mit misbrug, eller i hvert fald nedsætte mit indtag af de brune tørre kager.
 • Vil jeg gerne vide, hvornår der kommer honninghjerter på hylderne??!! Kom nu!
 • Synes jeg normalt at varm rødkål er noget af det ulækreste, well guess what?! Min plejehjemsbaby digger det, og jeg fik det heldigvis serveret i går.
 • Begynder man lidt at fornemme et juletema i mine preggo-cravings.
 • Har jeg ikke sovet så meget i nat. Har MD scanning om et par timer, og har simpelthen så meget kvalme over det.
 • Blev Leo seks år i går, i dag kommer han hjem til os og jeg bliver derfor nødt til at holde mit måneds-lange løfte om en pandekage-lagkage. Eneste problem: Jeg er ualmindeligt dårlig til at bage pandekager, og jeg har derfor muligvis tænkt mig at snyde… Med købepandekager.
 • Putter min mand gurkemeje i alt for tiden, selv børnenes havregrød. Stop. Dig. Selv.
 • Siger min graviditetsapp at baby er på størrelse med en tomat. På 15 cm og 230 gram… Eddermame en stor tomat.
 • Har jeg anskaffet mig et rejsekort, selvom jeg af princip havde svoret, at jeg aldrig skulle have et. Hvorfor og hvordan det princip opstod, husker jeg ikke.
 • Fylder bloggen syv år om en lille uges tid og jeg er helt sentimental over det. Min lille blog er blevet stor og gammel.
 • Kalder Uma konsekvent Otto fro Orla. Vi kender ingen Orla, men det er sgu da et meget godt navn… Hvis nu nogen venter sig en dreng, så er der hermed et drengenavn mere til listen.
 • Bliver vores pigenavne-liste længere og længere. Der er bare ikke rigtig nogle af dem vi er enige i, så det er primært halvt navne jeg kan lide og halvt navne min mand kan lide, samt to kompromiser, som jeg er lidt i tvivl om nogen af os overhovedet sådan rigtigt elsker. Godt der er 20 ugers tid endnu…
 • Søger vi en piccoline til Andedammen nogle timer om ugen. Se opslaget på Instagram eller Facebook.

14689827_10154407153150399_1513741855_o

36 replies
 1. Mette says:

  Det er honninghjerter (og -snemænd) i bageren hos min lokale Føtex. 😉
  Måske lidt langt fra Vesterbro til Fredericia, men det kunne jo være at du var heldig i en Føtex nær dig. 😉

  Svar
 2. Emili says:

  Haha her er det mig der putter Gurkemeje i ALT og C, der hader mig lidt for det. Men jeg har hørt, at gurkemejes gode egenskaber kun kommer frem hvis det bliver svitset på varm pande.. Og altså ikke hvis man bare putter pulveret i f.eks grød.. Men det er måske frisk gurkemeje han bruger? Anyway, jeg synes det er lækkert. Det farver bare SÅ meget.

  Svar
 3. Alexandra says:

  Min smukke irske veninde hedder Orla. Det fungerer bestemt også godt som pigenavn. Jeg siger det bare 😉
  Og undskyld gurkemeje? I havregrød? Jeg er vist helt uopdateret på, hvad der er sundt og moderne 😂

  Svar
 4. Silja J.M. says:

  Jeg håber, at Leo havde en god fødselsdag 🙂 Tillykke, både til den smukke Leo og din skønne blog. Jeg har fulgt dig fra starten af, og jeg er så taknemlig for de små glimt af dit liv og dine tanker, du beriger min hverdag med.
  Tak, skønne Cecilie.
  Du er et sandt forbillede.

  Svar
 5. Tine says:

  Men altså, smager gurkemeje overhovedet af noget?? Min kæreste kørte også det trip en periode i bl.a. ris og boller, og jeg har ham mistænkt for kun at gøre det, fordi det var fancy pancy med gul mad… Jeg har i hvert fald aldrig tænkt: “Hold da op, de her boller smager dejligt af gurkemeje.” De smagte mest bare af boller.

  Svar
  • Caroline says:

   Jeg troede heller ikke at gurkemeje smagte af noget, lige indtil min mor tænkte “Det kan jeg da godt bruge til at farve det her glasur gult med”, og JO gurkemeje smager bestemt af noget! Og det ‘noget’ er IKKE rart i glasur

   Svar
 6. Jannie Olsen says:

  Tillykke med din graviditet. Jeg har 4 skønne unger. ( allesammen voksne nu). Alle 4 gange var jeg dybt afhængig af pernille chokolade, bananer og rejecocktails. Kunne finde på at vække min mand, midt om natten, og kræve at vi kørte på Rio Bravo og bestilte rejecocktails. He he. Og jeg elsker stadigvæk mine cravings.

  Svar
  • Jannie Olsen says:

   Og hvis man vil gøre mig rigtig glad nutildags, så serverer man rejecocktails i bedste 70-80 er stil. I love.

   Svar
 7. Anne says:

  Hvordan gik scanningen?? Det lyder nok lidt skørt, men jeg har været så nervøs på dine vegne og fik helt en knude i maven, da du skrev, at din mand ikke kunne være med.

  Svar
 8. Line says:

  Deler du ikke nogle af pigenavnene? Jeg skal selv have en pige til februar, og kunne godt bruge lidt inspiration, selvom Uma allerede er en favorit herhjemme (:

  Svar
 9. B says:

  Den der app ikke? Da den fortalte at min baby var på en størrelse med en ananas havde jeg svært ved at abstrahere fra tanken om at føde en ananas. Med blade og det hele… Den er altså sær.
  //B

  Svar
 10. Freja says:

  I min sidste graviditet (ud af tre) kunne jeg slet ikke styre mit indtag af honninghjerter, så forstår dig SÅ godt! Efter baby kom skiftede det momentalt til kokostoppe. Jeg har holdt hjulene i den lokale bager kørende

  Svar
 11. Kamilla says:

  Hvilken app brugte du til at lave opslaget til andedammen?
  Håber det købte pandekagebjerg blev godkendt og at fødselsdagen var fantastisk!
  Dejligt med en god scanning og en lillesøster med spark i ❤️ kram

  Svar
 12. Kajsa says:

  Jeg ved ikke, hvor min kommentar blev af, så nu prøver jeg igen. Tillykke med Leo! Han er simpelthen så gudesmuk og virker så sej!! Og hvor er han dog heldig at have sådan en dejlig Cillesnegl, som gider at lave fødselsdags-pandekage-lagkage til ham 😊
  Jeg har egentlig altid troet, at Orla kun var et pigenavn. Det kommet måske af, at min veninde har en pige, som hedder Orla (og en Maud og en Gulla, som dog bliver kaldt Gulli).
  Dejligt, at det gik godt med scanningen 😃💃🏼

  Svar
 13. Charlotte says:

  Jeg er gravid, med termin i december. Jeg drømte den anden nat, at det var blevet tid til at vi skulle have vores baby. I drømmen foregik det dog lidt anderledes end i virkeligheden.. Vi kørte nemlig i Bilka, hvor babyerne sad på alle hylderne, og så kunne vi ellers bare vælge. Da det kom til stykket kunne vi ikke blive enige om hvilken vi skulle købe, så vi endte selvfølgelig i et skænderi og kørte hjem igen.
  Jeg satser dog på, at vi til december er ret enige om, at den baby der kommer, er verdens sødeste og mest lækre baby! 🙂

  Svar
 14. Amalie says:

  Punkt med Uma og Orla, udløste lige mega grine anfald 😁 måske fordi vores egen lille dreng kalder storesøster for Vivi, hun hedder altså Viola 😂

  Svar
 15. Anne-Sofie says:

  På fredag d. 28/10 ved jeg at emmerys åbner op for julekagesalget og dermed de lækreste honninghjerter!!! jeg er hvert år ude i et seriøst overforbrug af dem :/

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *