I øvrigt #67

 • Er jeg muligvis den eneste, der synes at trøffel har en væmmelig smag, og lugt.
 • Har jeg gået her og været smålun på Abdel Aziz, og så er han til mænd. Nåhja, og jeg er lykkeligt gift. Selvfølgelig.
 • Skal jeg til frisøren på tirsdag og jeg skiftevis taler mig selv fra at bede om pandehår og page. Jeg tror heldigvis at min frisør læser med her. Ingen pandehår og page, Mie!
 • Er der 50% hos Hvisk i de her dage (affiliate link)
 • Fylder Dylan McKay åbenbart 50 år i dag. Ja, eller altså skuespilleren.
 • Har jeg forelsket mig i et pigenavn. Det er perfekt! Nu skal jeg bare lige have min mand overbevist… Navneføljetonen starter i øvrigt snart.
 • Var det så mega sejt at møde en masse af jer til tøjsalg i går. Tak fordi I kom.
 • Tænker jeg ret meget på brownies i dag. Så meget, at jeg muligvis bliver nødt til at bruge min frokostpause i dag på at købe ind til en bradepande (ja det er i de mængder jeg tænker)…
 • Er der måske ikke så meget at sige til, at jeg åbenbart er blevet lidt tyk i hovedet.
 • Så jeg lige at skønne Miriam skrev at hun synes at Kenzo x H&M kollektionen er fugly. Jeg synes til gengæld, der er nogle vidunderlige items iblandt. Selvom at lookbook stylingen muligvis er stukket lidt af. Jeg skal i hvert fald både lige kigge nærmere på kjolerne herunder, samt en frakke og en sweatshirt, der også ser spændende ud.

kenzo

Billeder: hm.com

26 replies
 1. Pernille says:

  Har det på præcis samme måde med Abdel! Og jeg som stadig ikke er kommet mig over Mikkel Fønsskov også er til mænd… Men jeg har heldigvis allerede en dejlig kæreste.

  Svar
 2. Rosa says:

  Følgende udspillede sig ved mit middagsbord i aftes:
  Mig: Jeg er ked af det, men jeg kan altså ikke lide trøffelolien på min pasta
  Min kæreste: Øv! Jeg har også engang arbejdet sammen med én, der synes trøffel smager af numse
  Mig: (skuffer tallerken væk) Nu kan jeg ikke smage og lugte andet end numse

  Svar
 3. Signe O. says:

  Altså, vi taler om trøffel som i svamp, ikke? Og ikke som e-nummer befængt, vidunderligt uidentificerbare dejklump fra bageren, vel? Ellers må jeg nok sige: Hvem er du – og hvor har du gjort af vores Sneglcille?!? 😄

  Svar
 4. Victoria says:

  Glæder mig så meget til en ny omgang navne-føjleton!

  Og synes nu bestemt ikke at du er blevet tyk i ansigtet. Min søster og jeg var forbi i går og efter snakkede vi faktisk om hvor super flot gravid du er og hvor vildt det er du kun buler på maven! Vi ville have sagt det til dig, men tror begge vi blev en smule starstruck da vi så dig.

  Svar
 5. Luna says:

  Jeg har også fundet det perfekte navn til lillesøster, jeg har bare ikke den perfekte mand, der synes jeg skal bestemme selv! Øv sgu!

  Svar
 6. Britt says:

  Jeg er selv gravid i 9. uge og har det virkelig stramt med trøffel pt. Jeg fik brokket mig lige lovligt meget over at kantinen serverede trøffel for anden dag i træk, hvorefter min kollega bemærkede at hans kone heller ikke kunne udstå trøffel da hun var gravid (de ved IKKE at jeg er gravid endnu…!). Så måske er det det bare en gravid ting?

  Svar
 7. Tine says:

  JAAAAAAA!!!! Endelig en, der har det på samme måde med trøffel som jeg har! Jeg vil SÅ gerne kunne li’ det, især da vi brugte en måned i Kroatien, hvor der er trøfler over alt! Men jeg synes altså det smager lidt af…hmm, bræk..? Det er i hvert fald en helt off-smag for mig.
  Trøfler fra bageren er jeg nede med – især når de er lavet i Aarhus.😊

  Svar
 8. Tani says:

  Har det på samme måde med trøfler! Min farbror, som bor i Italien, fortalte, at man dernede har et ord for det – trøffellede 😄

  Svar
 9. Helene says:

  Jeg bilder altid mig selv ind at jeg kan lide trøfler, men hver gang jeg bestiller noget der indeholder det, finder jeg ud af at det er det værste… You are not alone 😉

  Svar
 10. Anne says:

  Jeg går ud fra at du mener rigtige trøfler og ikke romkugler som nogen kalder trøfler. Nu har jeg lyst til både romkugler og brownie….

  Svar
 11. Mie says:

  Jaaaaa, navne snart! Og for lige at vende tilbage til et af dine tidligere nyere indlæg: Ja tak til mere snak om graviditet for dælen. Jeg vil ikke udelukke her, at jeg muligvis er liiidt farvet af, at jeg venter mit første barn – også en pige – med termin 5 dage før dig. Tak for alle de fine indlæg (for tiden især dem med tøj for de “små”tykke) og kæmpe stort tillykke til jer med familieforøgelsen 🙂

  Svar
 12. Kiki says:

  Jeg kan virkelig heller ikke udstå trøffel.. Synes lidt det lugter af mandesved.. På den dårlige måde altså 🙄

  Svar
 13. Natasja says:

  Kan heller ikke udstå lugten OG SMAGEN af trøffel, puuuuuha. Nej nej nej! 😁
  Vil også tale dig fra et pandehår og en page, eeeeeelsker dit hår og sidder selv med pagen! Go tur💃

  Svar
 14. Ditte says:

  Jeg bestilte engang vanilleis med trøffel på en restaurant i den tro, det var noget lækkert romkugle-noget. Jeg blev slemt skuffet…

  Svar
 15. Anna says:

  Du er IKKE den eneste, der hader lugten af trøffel. Smagen kan jeg ikke udtale mig om, for jeg har aldrig turde smage det. Synes det lugter af dårlig hvidløgsånde. Fy for helvede!

  Svar
 16. Sofie says:

  Er Abdel til mænd?!?! Eller … det kan man jo godt se, når man ved det, men jeg troede altså at vi skulle til at være kærester.

  Svar
 17. Rose says:

  Trøffel smager -og lugter, nemlig lige præcis af prut og numse! Jeg kan ikke engang være i nærheden af min mand, når han har spist trøffelolie. Ad ad ad!

  Svar
 18. Thea says:

  Jeg troede lige, at jeg havde fået en (noget uventet) allieret mod det misfoster af en kage, nogle kalder trøffel. Jeg følte mig forstået. Og så viser det sig på de øvrige kommentarer, at det er svampen du snakker om – og at folk er vilde med de ækle kugler 💩😱😝

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *