Hvad jeg ville have snappet i dag… Hvis jeg kunne #2

Screen Shot 2016-10-03 at 12.55.40

Stadigvæk telefonløs…. Jeg havde lige et par dage med min mands telefon, hvor det blandt andet blev til en Fredagsfølger fra Disneyland (se den HER), men nu er mand og telefon taget til Spanien, og jeg er igen stuck med min langsomme klods af en lånetelefon, der knap nok kan skrive en sms uden lige at skulle tænke sig om et par minutter…
Hvis jeg havde haft min nye telefon, havde jeg nok snappet følgende:

 • At vi sov længe, alt for længe, men alligevel nåede alt.
 • Hvor nuttet Uma var, da hun på vej i vuggestue stoppede alle på sin vej for at vise dem sin legofisk
 • At der sad et stykke chokolade på min computerskærm da jeg åbnede den i morges.
 • Alle de snacks der er (var) i min skuffe på kontoret #pregnantlife
 • Høj rapmusik på kontoret, hvor jeg var den eneste, der havde taget turen gennem regnen for at være i dag
 • Mine tre mislykkedes forsøg på at lave Vlog til jer med svar på spørgsmål.
 • At jeg i mangel på tid, hårvask og hårbørste har haft fletninger hele dagen. Det er ikke sket ,siden jeg gik i fjerde.
 • Mit besøg i Søstrene Grene, der tog overhånd på dimsefronten.
 • At jeg måtte ty til havregrød som frokost på grund af voldsom madlede og kvalme.
 • Da jeg forsøgte at være praktisk og lave mig en madplan til de næste dage, hvor jeg er alene med børnene. Men alligevel en time senere endte med at bestille mad udefra. Hov.
 • Varm kakao og tegnefilm med de to mest nuttede mennesker jeg kender
 • Min frustration da en statusmail kunne oplyse mig, at min telefon bliver yderligere forsinket…

 

 

10 replies
 1. Camilla/ chatterings says:

  For det første: er vild med din snapindsats – med og uden Snapchat 😉

  For det andet – og helt ude af kontekst. Jeg er nu mor på tredje uge, og der er kommet røvmeget bag på mig, HVOR hårdt det egentlig er. Min lille skid græder også en del, så det hjælper ikke på sagerne. Jeg er i det hele taget lidt træt af ikke at have overskud til at nyde ham noget mere. Det meste handler om overlevelse og overvældelse lige nu. Du virker til at være en fantastisk mor og til at have styr på sagerne OG overskud. Var det slet ikke meget for dig de første par uger – i hvert fald med Otto? Og hvornår bliver det bedre? Jeg ved, at det er noget random, noget værende denne besked. Men andres erfaringer hjælper altså ret meget. Især hvis de kan genkende bare lidt af startpanikken!

  Tak for din blog. Det er den jeg tjekker, selvom jeg for tiden ikke tjekker andet end bleer, bryster og min pludselige tendens til tårer.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak, og tillykke med den lille skrigeballon 🙂
   Prøv at hør! Det ER skide hårdt. Skidepissemega hårdt. Men jeg lover, at når du lander i det, bliver det skidefedt. Tre uger er jo ingenting og det ER totalt meget praktik og maskineri i starten (ikke for alle, men det var det også her – Især første gang). Jeg har haft 7 års træning og jeg er alligevel ved at drukne i det ind i mellem. Skid på alt andet lige nu, og fokuser på dig og baby, og så fuck overskud og at have styr på noget som helst, bare der er kaffe i din kop og mælk i babys mave, så kommer det andet senere. Det bliver snart bedre. Det lover jeg.

   Svar
   • Camilla / chatterings says:

    Mange tak. Det er helt åndssvagt, hvor rart det er at høre at andre kender bare lidt til følelsen. Man kan føle sig ret alene med frustrationerne. Alle synes jo bare, at spædbørn er de sødeste. Og det er de jo også! Men altså. Mit er altså også lidt mere end det…

    Svar
  • Elena Jasmin Høgskær says:

   Hej Camilla! Undskyld, men jeg kunne ikke lade være med at svare – din kommentar ramte mig. Jeg sidder her, med min 19 uger (4,5 måned) gamle søn på skødet, og kan fuldstændig genkende dine følelser. Men jeg er bare slet ikke dér mere. Det bliver lettere og lettere for hver eneste dag, og det blev jeg lige mindet om i weekenden, da både jeg og min kæreste lå syge – hold op, hvor var det hårdt! Baby var ikke syg, og ville underholdes, og sprang ca. alle sine lure over, og jeg følte ligeså lidt overskud som da han var nyfødt. Og i dag er jeg ovenpå igen, og når jeg sætter tingene i perspektiv, så er det vanvittigt, hvor meget mere overskud jeg har.
   Så bare hæng i – det bliver (altså!) meget bedre 🙂

   Svar
   • Camilla / chatterings says:

    Mangem mange tak! Som skrevet betyder det bare så meget, at man ikke er helt alene om det. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet. Men hold da op! Godt at høre at det bliver bedre. Måske det gør det lidt lettere at forsøge at nyde denne tid også 😉

    Svar
    • Rutsje says:

     Hej Camilla 🙂 Stort tillykke! Jeg er enig med de andre og vil bare lige anbefale et smut forbi en kiropraktor med den lille 🙂

     Svar
 2. Viola says:

  Kære Camilla/chatterings
  Det er hårdt! Jeg kan fuldt ud genkende det! Det var slet ikke det jeg havde set komme – det der med baby!
  Men det blev det til – det vendte (for mig) da hun var 8 uger. Jeg kunne og kan (2 år senere) stadig sagtens blive ramt at manglede overskud… Men det kontante følelse af panik er forsvundet – og det gør den garanteret også for dig! Cecillie har ret – en mæt baby og kaffe er din ven 😉
  Stort kram!

  Svar
  • Camilla / chatterings says:

   Altså. Hvor er I bare søde. Og undskyld for at have overtaget kommentarfeltet! Men hvor er det bare rart, at jeg ikke er den eneste. Og at det bliver bedre. To måneder. Så er jeg godt på vej 😉 Igen: mange tak. Og stort kram din vej, også.

   Svar
 3. Minikat says:

  Hæng på Camilla! Du skal jo lige lære det- manualen til nyfødte går altid tabt i posten og vi gætter os allesammen frem de første uger/måneder/(år?!). Hvis han spiser, skider, tisser og sover i bare nogenlunde mængder (hvilket er virkelig relativt! For nogle er 20 min søvn og skidning hver 14. dag HELT normalt – der findes ingen faste regler) er du allerede en morheltinde som fortjener medalje og lagkage. Hæng på – det bliver bedre lige om lidt!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *