Halv efterårsferie og hel ny frisure

Mine børn havde for første gang nogensinde totalt fanget det der med ferie, og sov begge to til klokken 8 i morges. Se hvis du ikke har børn, tænker du måske ‘Øj, det var tidligt’, har du børn, der som mine ikke kan se fidusen i at vente på at solen står op med at vågne, forstår du præcis hvor vild en ting det er. Klokken OTTE. High five, mand!

Egentlig er planen at begge børn skal i henholdsvis SFO og vuggestue i denne uge, hvor det er efterårsferie, men blot have halve dage. Men i dag besluttede min mand sig for at han og Otto havde brug for lidt mandetid, så de to lagde planer om biograftur, burgersnask og en køretur ud for at finde en gave til Ottos lillebror, der fylder seks år i morgen. Uma kom i vuggestue, hvor yndlingspædagogen, der ellers ikke arbejder der længere, er at finde som vikar i denne uge. Jeg til gengæld ilede ud af døren for at nå min frisørtid. Jeg landede i stolen præcis on time, fik skænket kaffe og den hovedbundsmassage jeg vist har glædet mig mest til ved hele oplevelsen, og så gik min frisør Mie og jeg i gang med at tale frisure, og denne gang var vi helt enige om hvad skulle gøres.
Jeg ser lidt skeptisk ud herunder, det var jeg ikke. Bare godt træt at det tunge kedelige garn, der skulle forestille at være hår på mit hoved.

img_6413

Fem kvarter senere kunne jeg forlade stolen igen med mit nye kortere, men væsentlig sundere 70er hår. Og jeg elsker det! Jeg fik en slags pandehår, der ikke kan kræver meget mere end lidt tørshampoo og et lille svip med et glattejern og så føles mit hår både tykkere og sundere. Jeg er glad!

img_6545

img_6546

De efterfølgende timer brugte jeg på hjemmekontoret, hvor der blev ordnet en masse sexede ting, som at udskrive fakturarer, samle kvitteringer, og synkronisere kalendere (har lidt længe kørt en underlig blanding af computer-, telefon- og papir-kalender. Det gik sjovt nok galt ret tit), og derefter hentede jeg Uma efter sin lur og gik ud øg købte ind til den Dahl vi skal spise i aften.

I morgen tror jeg at Otto skal i SFO, men jeg overvejer lidt om han skal med på kontoret, for noget siger mig at min store lille dreng har brug for lidt ekstra opmærksomhed i de her dage, der er i hvert fald godt knald på fjolleriet og ikke langt fra smil til tårer, så vi udnytter skolefridagene til at være mere sammen –  og der må jeg igen bare smide armene i vejret over min jobsituation, der gør at jeg kan give ham det, helt uden for meget planlægning og dårlig samvittighed. Det kan godt være at det ind imellem trækker tænder ud at være selvstændig, særligt når begge voksne er det, men på den helt anden vægtskål sparker det så meget god røv.

img_6609

18 replies
 1. Sofie says:

  Ej noget lækkert hår! Du giver mig helt mod på at gå til frisøren – voksede mit hår langt (fra ørerne til lidt længere end der hvor dit gamle gik til) sådan inden for de sidste par år og er kun blevet klippet en gang, på trods af det virkelig trænger! Jeg skal bare lige lære at give slip på 😉
  Håber din mandag er god – det lyder sådan! Kh.

  Svar
 2. Venterpaavin says:

  Lækkert hår. Har hjemmeklippet de sidste 15 år – tør simpelthen ikke frisøren, selv jeg jo sagtens kan se, hvor godt i et arbejde de gør for så mange andre (:

  – K

  Svar
 3. Mie says:

  Du har så lækkert hår!

  Det giver altid et gip (gib?) i mig når jeg ser folk få det klippet (semi) kort foran, fordi mit eget hår bare ikke vil blive langt igen – og jeg ville så gerne have det var langt foran også. The struggles! 😉
  Men det ser virkelig pænt ud til dig – elsker 70’er viben!

  Jeg har to tips, som tak for tippet om Windle&Moodie ‘cremen’ 🙂
  Det ene er Shu Uemuras Wonder Worker, som er fantastisk! Fantastisk! Det er en spray, der gør det så nemt at rede håret ud, samtidigt med den ikke tynger håret. Altid køb den på nettet, der koster den 150-200 kr., hvor jeg har prøvet at give næsten 400 kr. for den herhjemme.

  Og næste tip er styling af hår, der har jeg længe tænkt jeg skulle huske at linke til denne video:

  (styling delen starter først ca 5:50).
  Selvom hende i videoen har helt anderledes hår end mig (mit garn er meget lig dit), så fungerer teknikken alligevel super godt. Det giver volumen og struktur, og lidt vindmaskine wave – uden det bliver prinsesse agtigt. Og det er super hurtigt lige at få jongleret på plads.
  Jeg er ihvertfald stor fan.
  God aften.:)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Sådan havde jeg det også efter mit første pandehårseventyr. Shit, en kamp!
   Men siden hen har jeg opdaget at mit hår er klart bedst, når det er kortere foran.

   Spændende. Det må jeg kigge nærmere på. Tak 🙂

   Svar
 4. Hanne says:

  Totalt off topic ift dit indlæg, men nu kom jeg – igen – til at tænke på det da jeg så billedet af dig og Otto. Nu til sagen: det kunne være skægt at se billede af dig, da du var på hhv Ottos og Umas alder, for jeg har en idé om, at de må være et spitting image af dig som barn? Eller hur? 😃

  Svar
 5. Tenna says:

  Har selv fået samme frisure, men kan ikke style det pænt. Kan du lave en video hvor du viser hvordan du sætter dit?

  Svar
 6. Nikoline says:

  hvordan går det egentlig med Leo? Jeg spurgte for nogen tid siden og har først set nu at du har svaret. Det lyder virkelig ikke sjovt☹️ Jeg håber at operationen gik godt pg at Leo ikke har vildt ondt.
  P.s : håret klæder dig og er vildt flot!💗

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak.
   Desværre er han endnu ikke blevet opereret. De bliver ved med at udsætte det, fordi de er i tvivl om, hvor bruddet har været præcis. Det er død frustrerende og skide synd. Tak fordi du spørger.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *