Graviditet Vlog uge 17

17+6 er så langt jeg er henne nu. Altså 18 uger i morgen, eller bare i femte måned, til dem der ikke lige taler gravid-sprog. Apropos det; Jeg tænker en del over, om jeg skal have lidt mere graviditetsrelaterede indlæg herinde, eller om det her ene om ugen, samt de naturlige referencer til forløbet og min tilstand i mine andre indlæg er rigeligt. Jeg mener, det er jo langt fra alle, der gider læse om graviditet og så er det jo faktisk heller ikke så længe siden igen, at jeg sidst var møllen igennem, og derfor ævlede en hel del om tyk mave, cravings og lændesmerter. Jeg tænker at det automatisk kommer til at fylde lidt mere jo længere jeg når hen, men hold jer endelig ikke tilbage med jeres meninger, det kunne jo være I sad og hungrede efter mere graviditet allerede nu.

Der er en helt frisk video til jer. Faktisk så frisk at den, imens at jeg skriver dette, lige nu er ved at blive uploadet til Youtube.

Den er lidt kortere end normalt, både fordi der ikke er så meget nyt at fortælle, og også fordi at Otto vågnede, og så er den håndholdt, derfor beklager jeg de rystelser der er. Jeg prøvede faktisk at sidde HELT stille. Og så er det selvfølgelig Freelancer jeg taler til undervejs i filmen, bare hvis nogen måtte undre sig. Der er som altid et kort resume under videoen, hvis man enten ikke kan høre så godt, er ved at putte et barn, eller bare ikke lige magter 2 minutters snegleævl. God lørdag derude.

RESUME:
Sidste dag i uge 17. En uge, hvor jeg har været alene med børnene en del dage, hvilket har gjort at jeg for alvor kan mærke at jeg er gravid. Energi-niveau og fysik afslører det ret meget. Min lænd driller en del, og jeg føler lidt at hele min krop giver sig. Jeg har det godt, men har enkelte dage med kvalme. Jeg vokser ret hurtigt, hvilket jeg også viser frem, så godt jeg nu kan. Baby spræller rundt, hvilket jeg tydeligt kan mærke, og man også så småt begynder at kunne fornemme uden på maveskindet. Jeg glæder mig til at nå halvvejs, om to uger, da det altid føles som lidt af en milepæl.

50 replies
 1. Sofie says:

  Irriterende smuk og flot mave ☺️ Synes i er skide seje at i bare skal have barn nummer 3 (4 nogle gange 🙂 ) jeg fødte selv min første, dagen før du fødte Uma, og jeg kan slet ikke se hvor jeres overskud kommer fra:) jeg brugte nærmest hele min natte amme periode på at gennemlæse din lækre blog, og vil bare sige, skide godt gået, jeres historie er sej

  Svar
 2. Caroline Fleischer says:

  Hejsa!
  Jeg stemmer for at du bare skal fyre den max af med graviditets indlæg… Du gør det så godt – graviditets indlæg eller ej – jeg elsker at følge med, både her og på snappen!!!
  Weeehuuu
  Kh Caroline

  Svar
  • Anne-Sofie says:

   Lige for at uddybe, jeg synes at du skal skrive om de ting du selv brænder for. Hvis du har lyst til, at bombardere bloggen med graviditets indlæg, skal du gøre det. Det er din blog, du bestemmer og det er fedest at du skriver om ting du brænder for.

   Svar
 3. Stine Ravnholt schmidt says:

  Er det ikke noget med at hvis man ikke er blevet spurgt, så skal man lukke røven hvis ikke man har noget pænt at sige?

  Svar
  • stine says:

   p.s. du er ikke en skid tyk nogen steder, der er vist bare nogen der ikke har det så godt med sig selv og sit eget liv, og derfor vælger at være et røvhul. Og ja tak til graviditetsindlæg:) p.p.s. du er min yndlingsblogger og jeg synes du er sådan et sødt og dejligt menneske. Jeg læste hele din blog/kærlighedshistorie da jeg var gravid og du var gravid med Uma. bedste kærlighedshistorie ever!

   Svar
 4. Mette Grønkjær says:

  Hmm- den er svær. Jeg er selv mor til 3 og jeg er fortaler for, at graviditeter er det naturligste der findes. Jeg mener ikke at der det er gavnligt for nogen når ting ” tales op” . Omvendt er det at gå et barn jo det største i livet og nr 3 er nøjagtig ligeså vidunderlig som de 2 første.
  Det jeg prøver at formulere er, at jeg elsker at følge med hos dig og din dejlige familie, men at jeg nok kommer til at hoppe videoerne over😉

  Svar
 5. Laura says:

  Vil bare komplimentere dig for altid at se så godt ud! Også høj gravid 🙂 vil jeg også gerne være når jeg en dag skal være mor..

  Svar
 6. Kathrine says:

  Du ser super godt ud!
  For mig er det nok med ét graviditetsindlæg om ugen.. men altså, jeg er også åndssvagt meget single og ikke i nærheden af graviditet 🙂
  Tak for en god blog!

  Svar
 7. Ellen says:

  Jeg er 24 og rimelig u-gravid 😉 så jeg synes, at det antal preggo-indlæg og hentydelser i diverse indlæg er helt tilpas. I har nogle meget smukke og søde børn, som jeg elsker at se og læse om, både her og på snapchat, så IMO skal du bare blive ved med det!
  Men jeg er nok en af dem, der synes, at gravidindlæg er fine, men at det er på en helt ok mængde nu. Behøver ikke flere 😜

  Svar
 8. Stine says:

  Jeg er en af dem der er mor og nok (forhåbentlig) bliver gravid igen indenfor 1-2 år og jeg synes det er på et passende niveau. Jeg springer så tit dine video over of læser kun resumet, men følger nu også med på snapchat.
  Altså pointen er at selvfølgelig skal du tale om din graviditet og hvad dermed følger af opdatering om langt til jordemor eller navneovervejelser. Men synes ikke du skal bevist putte mere af det ind. Håber du forstår hvad jeg mener uden det skal lyde flabet- for det var bestemt ikke ment som kritik. For mente jo egentlig : fortsæt som nu.

  Svar
 9. Signe says:

  Jeg er måske ikke helt repræsentativ, da jeg også er gravid – med samme terminsdato som dig og en pige i maven. Mit barn nummer 2. Ikke overraskende synes jeg graviditetsindlæg er det mest interessante 🙂

  Svar
 10. Mille says:

  Jeg stemmer helt sikkert for at graviditet skal fylde lige nøjagtig så meget som du synes det skal 😊 For min skyld må det gerne fylde mere – er også selv gravid 😍
  Jeg har fulgt med siden bloggens spæde start og nyder det hver dag! Du er, efter min mening, Danmarks bedste blogger og jeg sætter stor pris på at du deler alle de ting du gør.
  Tak for din blog og tak for dig!
  (Og så glem Natali – du er smuk!)

  Svar
 11. Josefine says:

  Jeg er fuldstændig vild med ALT graviditetshalløj du laver, så for min skyld må der gerne være meget mere! Men jeg har så også været gravid for nyligt, og så er det bare meget mere spændende. Så det er nok ikke for alle selvfølgelig, men bliv ved!! Og du ser fantastisk ud!!

  Svar
 12. anna says:

  jeg elsker din blog! følger normalt ikke mommyblogs, da jeg kun er 24, men din er anderledes end alle de andre. Fortsæt endelig i samme stil som nu, men pleaaaase lad det forblive på samme (dejligt lave) niveau som nu 😊 og du et OVERHOVEDET ikke tyk i hovedet!! ❤️

  Svar
 13. Julia says:

  Jeg læser normalt ikke mommyblogs, men din er altså så meget mere end end det, så jeg klikker forbi hver eneste dag. Antallet af graviditetsrelaterede indslag er helt perfekt, som det er lige nu – hverken for meget eller for lidt. Så pleeeease ikke begynd at fyre den aaalt for meget af med baby stof, så vi ikke-graviditets interesserede stadig gider følge med 😉 Navneføljetonen lyder dog meget spændende.
  Du er så sej! og dit hoved er overhovedet ikke tykt!!!

  Svar
 14. Sara says:

  Jeg synes det er passende med graviditetsindlæg – behøver ikke flere. Selvom jeg ikke selv er gravid synes jeg nu alligevel, at det er meget sjovt at følge med i din graviditet 🙂

  Svar
 15. Majken says:

  Jeg tænker din blog er fedest, hvis du skriver lige præcis det du har lyst til. Personligt er jeg ikke specielt interesseret i graviditetssnak, da jeg selv er SÅ færdig med graviditet 😉 men fortsætter med at læse din blog – gravidindlæg eller ej. Jeg tænkte tilgengæld at du meget gerne må vise babytøj, hvis du er begyndt at kigge selv 😀

  Svar
 16. Maria says:

  Jeg hepper helt klart på flere graviditetsindlæg, men jeg er så også selv gravid med en pige, og har termin i marts, så min interesse er nok større end de fleste.
  Men egentlig tænker jeg at du bare skal skrive om det du har lyst til.
  Kh. Maria.

  Svar
 17. Jannie says:

  Jeg er færdig med at være gravid, men nyder alligevel at følge med. Så for min skyld skruer du bare lidt op, men som du selv siger så kommer det nok helt naturligt.
  – jeg er den nysgerrig type og har tænkt tanker som (med sandsynlighed for at det allerede er noget du har nævnt, som jeg bare ikke kan huske) 1. Var det planlagt ? Hvilke overvejelser gjorde i jer (jeg har muligvis misset det)
  2. Hvad er jeres tanker omkring 3(4) børn, sådan rent praktisk.
  3. Hvordan har du det med endnu en fødsel lige om hjørnet?
  4. Kan du mærke det tredje graviditet på din krop?

  Svar
 18. Anja says:

  Natali er du ikke tyk i hovedet?

  Jeg stemmer helt klart for mere graviditet på bloggen. Men det er også kun små 5 måneder siden jeg selv var gravid, og derfor elsker at følge med hos andre gravide. Hvis du spurgte mig før baby og preggoheden, så havde jeg nok svaret anderledes… :p

  Svar
 19. Marlene Lykke says:

  Bare fortsæt som du gør nu. Jeg elsker din blog og synes, du er en af de bedste bloggere, som findes her i lille dk 🙂 og det er både med og uden graviditet.

  Og Natali: luk røven, hvis du ikke har andet at skrive end sådan en tarvelig (og totalt irrelevant) kommentar.

  Cecilie: du er fantastisk og som 23-årig ung pige ønsker jeg at blive en lige så god mor, som du er. Rigtig god søndag 🙂

  Svar
 20. Sara says:

  Jeg synes at den nuværende mængde er tilpas. For at være ærlig, så ville jeg ikke gide at læse det hvis der kom mere preggo-indhold end nu. 🙂

  Svar
 21. Pernille says:

  Jeg synes også det er dejligt med dine graviditetsvideoer. Må jeg spørge hvor I har været til jeres private scanninger henne (tidlig og kønsscanning) og om du kan anbefale det sted? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Den helt tidlige scanning fik vi hos lille liv, og kønsscanningen i Jordemoderhuset i Stenosgade. Begge steder er anbefalelsesværdige synes jeg 🙂

   Svar
 22. Tania says:

  Jeg havde selv en del problemer med murren og smerter i lænden her tredje gang, fordi bækkenet bare gav sig mere. Kan klart anbefale at følge de forskellige tips til at mindske bækkensmerter – altså ingen korslagte ben, ikke sidde i skrædderstilling, ingen høje sko mm. Det er mega træls i starten, særligt med to andre børn, der gerne vil lege på gulvet (og var ved at blive lidt skør over ikke at måtte sidde med benene over kors!!), men det gjorde at mine smerter forsvandt og at kunne gå igennem resten af graviditeten uden smerter (undtagen de dage, hvor jeg “glemte” at følge reglerne….)

  Svar
 23. Anne Kathrine says:

  Hej Snegl 🙂

  Når du spørger direkte, vil jeg gerne give min mening til kende. Det er din blog – skriv om lige det du har lyst til! Om det er hårprodukter, graviditet eller vegetarisk aftensmad, det hele sammenblandet er netop det, der skaber din blog.

  Når det er sagt, så er jeg selv en smule på afvænning her fra siden. Min mand og jeg har længe forsøgt at få børn og er i fertilitetsbehandling, og det betyder at det lækre afbræk i hverdagen, det plejer at være at kigge herind, i stedet er blevet til en lidt for ubehagelig påmindelse om at det ikke er så nemt for os. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke under jer jeres lykke – det betyder bare at jeg læser lidt mere på blogs, der skriver om andre ting. Og sådan tror jeg blog-verden fungerer: Vi læsere er her når det giver mening for os, der hvor vi er i livet i forhold til der hvor I er i livet, og selvom vi (jeg) surfer videre for en tid, kommer vi (jeg) igen.

  Knus og kram – I’ll be back 🙂

  Svar
 24. Sara says:

  Bliv endelig ved med de graviditetsrelaterede indlæg! Det er vel en kæmpe del af dig, så hvorfor ikke også dele det med dine læsere – os, som er med her, fordi du er så nem at holde af! Jeg elsker din blog, dine videoer og din snapchat-story!!!! ❤️

  Svar
 25. Mie says:

  Jeg er også helt med på de her graviditetsindlæg (er selv i uge 20)! Har du fået en influenza vaccine? Min egen læge anbefaler på det kraftigste, at man får en når man er gravid (hun mener der er risiko for abort/skade på fostret, hvis man bliver ramt af slem influenza og at barnet har et bedre immunforsvar, når det bliver født) og RH har aldrig hørt om det før. Umiddelbart vil jeg ikke have den, for (7-9-13) har ikke døjet med influenza før, men man bliver lidt nervøs når ens læge siger sådan noget:)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det lyder da også som en helt vild udmelding. Min egen læge har slet ikke nævnt den faktisk. Men jeg skal heller ikke have den, og har heller ikke fået den tidligere.

   Svar
  • Cæcilie says:

   Uuh jeg blander mig lige – håber det er ok!! 🙂 Jeg har været gravid 2 gange og begge gange har mine læger (jeg har været ved forskellige) ikke direkte frarådet det, men absolut heller ikke meldt så hårdt ud som det du har fået af vide. Begge læger har sagt at de, når man ellers er sund og rask og Ikke lider af nogen kroniske sygdomme, ikke så nogen grund til at gøre det. Ligeledes havde jeg en jordemoder der sagde, at hun som professionel ikke måtte fraråde det (da hun skal følge sundhedsstyrelsens anbefalinger), men helt personligt havde hun fravalgt det. Jeg fik heller ikke vaccinen ved hverken første eller anden graviditet

   Svar
 26. Sofie S says:

  Selv er jeg pt. ret skruk, og følger derfor med spænding med i alt, hvad der vedrører graviditet og babyer 😉 så endelig mere af det! Og selv hvis jeg ikke var skruk, ville jeg synes det samme, når det er dét, du brænder for/det der fylder, for tiden. Når du skriver om netop de ting, som du jo altid gør, bliver det bare nogle skide gode indlæg. Jeg vil faktisk mene, at du kunne skrive om hvad som helst, uden at det ville blive dårligt/kedeligt, for så længe du er med i det, kan det kun blive godt!

  Er så vild med at følge med i dit univers, på alle de sociale medier. Du er (ok, kender dig jo sådan set ikke, men du virker som..) en fantastisk personlighed, kone og mor!

  Kæmpe knus

  Svar
 27. Tine says:

  Ha, jeg nåede lige at tænke “Ad, stor livmoder…😟” og så sagde du det selv!😆 Og det er jo overhovedet ikke ulækkert…

  Svar
 28. Mette says:

  MERE graviditet 🙂 vi er akkurat lige langt, og det er simpelthen så hyggeligt at høre om din oplevelse som gravid med børn og travlt liv i kontrast til mit studie-SU liv 🙂

  Svar
 29. Sofia says:

  Mereeeeeee gravididitet ! Elsker at følge med, selvom min kæreste og jeg er ikke i det stadie lige nu, trods 6 års kærlighed, men manden bor pt i london og kører karriereræset – så dejligt at kunne leve sig lidt ind i hvad det vil sige, igennem dig :* Ps elsker elsker elsker at høre om dine cravings det er så sjovt, og man begynder at gætte på hvad man selv engang kommer til at gå ned til supermarkedet kl 3 om natten for at få eller ikke kommer til at kunne fordrage.
  Ps jeg har lige spist 4 mælkesnitter her til aften…. og jeg er som sagt ikke i nærheden af gravid… upsiiiii

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *