Græsenke igen, igen, igen…

I morgen skal jeg endnu engang vinke farvel til ham den skæggede jeg deler liv med, og jeg gider ikke!
Føler lige han er kommet hjem, og for at det ikke skal være løgn, skal han på endnu en tur kort tid efter denne. Det er jo sådan det er, og altid har været, og altid vil være. Jeg er vant til det, og det er heller ikke altid lige slemt, men lige denne gang, mand. Pyyyh. Jeg har slet ikke lyst til at sige farvel. Har faktisk flere gange spurgt om han ikke nok vil blive hjemme, selvom jeg ikke mener det og godt ved, at han skal afsted.

Mange spørger, om det ikke er skide hårdt, at skulle undvære hinanden så ofte, og flere gange om året være alenemor. Og, jo på en måde er det. Men det er også fedt på andre måder. Der er noget mega lækkert og opløftende ved at ‘få lov’ til at savne sin partner. Det giver altid lidt ekstra til vores forhold, og på en måde bliver jeg nok først rigtig ked af det og irriteret den dag, det ikke giver et sug i maven, At se ham igen efter mange dages adskillelse – En dag jeg aldrig håber kommer.

Men som sagt, lige denne gang er jeg slet ikke klar til savnet. Slet ikke.

Øv.

Og med det opløftende indlæg ude af mit system, vil jeg nu putte mig ind til ham, min bedste og lækreste ven, der allerede sover…

img_6858

2 replies
 1. T says:

  Kære Cecilie.
  Min kæreste og jeg har været sammen i mange år efterhånden, jeg oplever dog noget nu, som jeg ikke har gjort tidligere. Min kæreste har stort set haft rejsrarbejde igennem hele vores forhold, og jeg er derfor vendt til at være meget alene. Nu har vi holdt knap 14 dages ferie sammen og jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Jeg er bange for, at jeg/vi ikke kan finde ud af, være “os” igen på fuldtid, når den tid kommer. Hans rejsrarbejde skal ikke fortsætte permanent, hvis vi en dag får lyst til at stifte familie. Har du nogle gode råd, tips eller lignede til hvad i gør for at holde gnisten, begejstring osv? Normalt skaber det ingen problemer, men synes vores ferie sammen har været mere fustrerende end skøn, desværre. Hvilket gør mig så ked af det, da vores liv spiller godt normalt.

  Svar
 2. Astrid says:

  Åh jeg kender det så godt! Min søde kæreste er i militæret og er et par gange om måneden på feltøvelse i op til en uge.. jeg troede at det ville blive lettere med tiden, men må indse, at det svinger helt vildt meget, og lige for tiden er det altså bare ikke sjovt, når han er væk!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *