Det helt rigtige

Han er hjemme.

img_7588

Jeg kan næsten mærke, hvordan mit blodtryk falder til et mere passende niveau, at jeg stadigvæk er snotforelsket og i den grad traf det helt rigtige valg dengang for nu tre år siden, hvilket minder mig om, hvorfor det der græsenkeliv alligevel ikke er helt skidt – Når det altså er ovre. Jeg er ikke meget for at sende ham afsted allerede om en uge igen, men omvendt tror jeg, at denne uge bliver ret vidunderlig. Og selvom vi begge har travlt, vil jeg invitere ham på frokost en dag i løbet af ugen, bare os. Nu vil jeg tage ham, vores to kloner og min brede mås mave med ud i det ret flotte vejr … I dag er en god dag.

 

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *