Akut ny efterårsgarderobe pt. 2

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Som sagt har min baby, og derfor også mit maveskind, fået vokseværk, så alt stumper, ingen af mine jakker kan lukkes og jeg har akut brug for nyt tøj (pokkers!) … Min seneste bestilling er herunder, og ja, der kom da vist lidt sko med også, som jeg vist ikke rigtigt kan give min mave skylden for at have ‘akut’ brug for… Eller, altså, jeg har da købt dem en størrelse større end normalt, just in case.
Det blev til følgende:

gravi2

1.Højhalset bluse i viskose, som jeg tænker bliver et hit under kjoler, til jeans, bukser, nederdele, striktrøjer – Alt. Prisen er ret blæret og jeg plejer at være ret gode venner med viskose, så håber at den er pæn i virkeligheden. Den koster 140,- HER

2.Helt simpel top til at have over ovenstående, eller til et par jeans, stilletter og blazer. 150,- HER

3.Ruskindsstøvler med hæl. Egentlig fortryder lidt at jeg ikke tog dem i blå, men omvendt får jeg nok brugt de sorte lidt mere. Det er den perfekte hverdagsstøvle, som kommer til at se totalt lækker ud til masser af strik. De koster 650,- HER

4.Endnu et par støvler. Spidse og i læder, præcis som jeg er ekstra vild med lige for tiden. Jeg er spændt på at se dem i virkeligheden, men jeg tænker umiddelbart at de holder totalt! Særligt til jeans, som jeg snart godt tør at vove mig ud i igen… De koster 750,- HER

5.Se nu her. Egentlig er dette vel en form for lingerie/natkjole, men jeg tænker at bruge den til strømpebukser og så med en chunky strik over, sådan at det kun er skørtet man ser. Og muligvis den også vil være sej over en t-shirt – Det vil jeg i hvert fald afprøve når den kommer. Prisen er 400,- HER

6.Grå jakke, ikke så meget pis. Den er totalt casual og der er godt med plads i den og så koster den kun 400 kroner HER

… Så ja, jeg venter spændt på posten og lover at vise hele molevitten frem på snapchat, når det lander hos mig senere på ugen.

 

9 replies
 1. Louise says:

  Åh altså. Jeg forstår stadig ikke den der med toppe uden på lang- og kortærmede t-shirts… Det minder mig sådan om 3. klasse… Men altså… Spørg mig igen om et par måneder når trenden er på vej ud igen, så synes jeg sikkert det er skide fedt alligevel…

  Svar
 2. Line Svane says:

  De ruskindsstøvler er bomben! Shit de er fede 🙂 Håber du laver lidt snapchat unboxing haul, så vi kan se dig i det og du kan fortælle lidt om hvordan det er i størrelsen 😉

  Svar
 3. Thea says:

  For satan de er pæne, de lave læderstøvler.. Det gør næsten ondt at se på, når man har minus penge og er på SU.

  Svar
 4. Anne says:

  Hej 😁 Måske lidt off topic, men synes engang jeg læste du er 180cm høj, hvordan har du det med høje sko? Er selv 180 og føler mig som en gigant i høje sko, måske det bare er mig? 😑

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er rigtigt. Det kommer meget an på humør og anledning. Da jeg var yngre hadede jeg at være højere end alle andre, og at jeg var den eneste, der ikke kunne gå med høje hæle. Men med tiden har det ændret sig en hel del. Jeg elsker at være høj og så er jeg pjattet med den holdning man får med lidt hæl – og jeg føler mig i de fleste tilfælde langt lækrere med lidt ekstra højde. Så jeg har lært at omfavne det og elske det 🙂 Det er sgu da flot! På med hælene…

   Meeen, skal ærligt sige at jeg sjældent går efter mere end max 10 cm.

   Svar
  • Astrid says:

   @Anne Jeg er 183 høj og har det ligesom Sneglcille. Hadede det som pesten da jeg var yngre, men siden jeg var midt i 20erne har jeg gået rigtig meget med hæl – er jo for helvede højere end de fleste i forvejen. Desuden er det min erfaring at man får noget pondus forærende ved at være høj som kvinde i arbejdssammenhænge. På med de hæle 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *