Akut ny efterårsgarderobe pt. 1

INDLÆGGET ER SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATELINKS

Min krop er jo blevet lidt tyk på midten, hvilket betyder at jeg ikke kan passe meget af mit tøj. Selv det jeg tænkte jeg sikkert ville kunne passe længe endnu, kravler op midt på min mave, og det ser sgu lidt sølle ud. I går eftermiddags lagde jeg derfor febrilsk nedenstående bestilling hos Ellos, der består af lidt basissager, der forhåbentlig kan kombineres med det fra min garderobe, som jeg kan passe endnu, ser således ud:

ellos

Jeg tænker at den runde front er genial til tykke mave, der gerne må se tykke ud – Altså gravide maver. Jeg har bestilt den i sort, men den findes også både i grå og i brun. 300,- HER

Denne er lidt et sats, jeg synes bare at den plisserede effekt er skidelækker, og jeg tror at den kan gå både under og over maven… Jeg vil bruge den med en rullekrave, strømpebukser og ankelstøvler med lidt hæl. 400,- HER

Endnu et sats. Måske knudedetaljen fucker helt op, når den skal ligge ovenpå en mave fuld af barn, men måske det ser sejt ud. Men jeg må nok erkende, at det blive mere en lang top end en kjole, men det passer mig nu også ret godt. 249,- HER

En ret sikker vinder. Draperet viskose med lidt uld i, kan næsten ikke gå galt. Tænker den både er god på kontoret med en lang cardigan over, og til røde læber og dansesko. 700,- HER

9 replies
 1. Josefine F says:

  Jeg vil bare lige rose dig for, at du laver nogle rigtig gode affiliate indlæg! Du er god til at lave dem vedkommende og personlige og så kan jeg godt lide, at de kommer, når de passer ind i din “rytme” og ikke bare, når Boozt eller andre kører med rabatter.
  Jeg bliver i hvert meget inspireret og fristet 🙂

  Svar
 2. Rilke says:

  Det kan godt være at det er en lidt fjollet kommentar at skrive til én som nu snart har gennemgået 3 graviditeter, men den bedste beslutning jeg tog i min 2. graviditet var, at købe nogle kjoler, der var deciderede graviditetskjoler. De sidder bare SÅ meget flottere på en gravid mave og man føler sig ikke så “rullepølse-agtig”, som jeg følte mig under 1. graviditet, hvor jeg vurderede, at jeg bare skulle købe alm. tøj i en til 2 str . større. Så kast dig endelig ud i nogle graviditets-kjoler – det er awesome 😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har også nogle enkelte graviditetskjoler. Synes bare der er vanvittigt langt imellem de rigtig pæne, og fordi jeg endnu kun er 20 uger henne, sidder de ikke pænt på mig endnu 🙂

   Svar
 3. Simone says:

  Hej! Det her er fuldstændig off topic (og måske må man slet ikke spørge haha) men hvor gammel er du egentlig? Uanset hvad så holder du dig pissegodt efter to en halv graviditet. Jeg håber du får en god weekend:-)

  Svar
 4. Sara says:

  Jeg ville bare lige sige, at jeg bare bliver så glad når jeg klikker ind og ser at der er hele 3 indlæg jeg ikke har læst. Det er ligesom at have flere afsnit til gode af ens yndlingsserie. Tak for en varieret, sjov og varm blog! God søndag.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *