7 x september

Åh september, sikke lun og pæn du har været… Jeg kunne i år blandt andet holde 1 års bryllupsdag, og så kan jeg se efter at have været tilbage i arkiverne, at jeg næsten hver eneste september har lagt mig syg. Men heldigvis er der også sket meget andet, og igen er det lidt sjovt at se, hvor mange stadier jeg har været igennem i de syv år, hvor bloggen har levet. Kom med en tur tilbage i tiden:

I 2010 var Leo næsten færdigbagt og jeg synes det var skidesvært, meget mere end jeg beskriver det her.

I 2011 var jeg lidt for glad for Kanal 4 og appelsin krokant (… det er jeg stadigvæk – I hvert fald det sidste)

I 2012 blev jeg klippet i en page, der blev farvet mørk

I 2013 knækkede jeg en tand og blev tvunget til at se min allerstørste frygt i øjnene. Jeg har i øvrigt stadigvæk tandlægeskræk.

I 2014 svarede min mand på nogle af jeres mange spørgsmål

I 2015 blev jeg gift med den bedste jeg kender – og skrev en masse indlæg om dagen. Både lige inden vielsen, selve vielsen, receptionen og festen.

I 2016 delte jeg nyheden om et tredje sneglebarn

Hvis du vil læse 7xindlæg fra de resterende måneder, findes de her:
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August

image

 

9 replies
 1. Louise says:

  Måske det er for privat og ikke rager bloggen, men hvordan har du det så nu med Leo og den gravide (som jo nok ikke er gravid længere, i hvertfald ikke med Leo… )

  Svar
 2. Mie says:

  Åh tandlæge. Hader det. Går du stadig hos dem på Smallegade? Eller måske en anden du kan anbefale? Leder efter en, da jeg er nødt til snart at komme til tandlægen, det er mere end 5 år siden sidst. Hov. 🙂

  Svar
 3. Marie says:

  2014: “Skal I have flere børn?” “Ja, jeg vil gerne have to mere” Shit, det er romantisk, når man læser det nu! Elsker de her indlæg.

  Svar
 4. M says:

  Nu vi er ved Leo, hvad siger han så til, at han skal være storbror igen? Er han egeneligt med jer på ferie når i rejser til udlandet, synes aldrig du har nævnt ham med på en ferie?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *