Rabatkode: 25% hos Me & The Met

INDLÆGGET ER SPONSORERET

img_6161

I den sidste tid har man relativt ofte kunne se mig i ovenstående sæt. Det er en skjortekjole fra Designers Remix og en strik fra Wood Wood (som jeg også bliver nødt til at få klikket hjem i sort asap). Delene har jeg også benyttet hver for sig, men sammen kan de noget ret lækkert, synes jeg. Begge dele er fra Me & The Met, som fra i dag kører 25% på alt ved brug af koden ‘Midseason’. Det er kun indtil på søndag (d. 16. oktober), så det er bare med at få benyttet sig af den.
Udover sættet på billederne fik jeg også fingrene i det smukkeste vinrøde sæt undertøj fra Ganni – Billeder af det i aktion må I dog undvære, for jeres egen skyld. Men det er virkelig lækkert og smukt.

img_6165

Nu er det jo altså langt fra første (og sikkert heller ikke sidste) gang at jeg skriver om Me & The Met, der med deres megaseje leveringskoncept, der går ud på at de leverer personligt samme dag (i København, Hellerup og Charlottenlund), kan noget lidt udover det sædvanlige, og så synes jeg personligt, at de har et både overskueligt og lækkert udvalg.  Som sagt får du fra i dag og en uge frem 25% på alt i shoppen, når du bruger ‘Midseason’ koden ved check ud. Noget som jeg i hvert fald kommer til, når jeg skal have fat i den sorte udgave af strikken herunder…

img_6166

 

 

7 replies
 1. Nina says:

  Hej Sneglcille!
  Jeg er kæmpe fan af både trøjen og skjortekjolen. Kan det passe at begge dele ikke er at finde på deres hjemmeside mere? Jeg har nemlig problemer med at finde det (oh nej!).
  Mange hilsner
  Nina

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg kan heller ikke finde det længere. Øv, det må være udsolgt. For en halv time siden var det der. Pokkers.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *