10 millioner stole senere

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF STOKKE

img_6277
Denne klassiker med et twist i form af de seje hardwaredetaljer i rosaguld metal er for nylig flyttet ind hos os. Jeg valgte den mørke farve da jeg synes det passer så fint ind til vores hvide (og slidte, ahem!) gulve. Stolen er en jubilæumsudgave da Tripp Trapp stolen i år kan fejre at der er blevet produceret hele 10.000.000 af dens slags siden dens spæde fødsel for mere end 40 år siden. Jeg har siddet i en Tripp Trapp stol som barn, mine søskende har også, og altså nu også mine egne børn.

img_6275
Til Uma på halvandet er den ret genial, da hun selv kan komme op og ned i den (vi har ingen bøjle på), selv de store drenge kan bruge den, og når vores lille pige melder sin ankomst og skal til at sidde oprejst er der også råd for det, da der kan tilkøbes en bølje, som nemt kan sættes på … Hvilket minder mig om at en enkelt stol vist ikke er nok.

img_6276

Den klassiske Tripp Trapp stol kan du købe på Stokkes hjemmeside lige HER i et væld af seje farver, Selv overvejer om den næste vi skal anskaffe os måske skal være Aquablue eller grå, selvom jeg nu også er blevet helt glad for den sorte. Fra i morgen, d. 18. oktober, kan du købe en af de to kampagnemodeller, altså den sorte med rosaguld metal som jeg har, eller den lyse med sølv – Men der laves kun 2000 af hver, så hvis det er en af dem du har forelsket dig i, er det med at være hurtigt. Vi er så glade for vores, og særligt jeg er begejstret for de fine gulddetaljer. Uma synes vist bare det er en fest ikke at skulle sidde fastspændt længere.

img_6271

OBS: Stol og indlæg er sponsoreret af Stokke. Mine ord og holdninger er ikke købt.

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *