Vi skal have eeeeen …

image

Vi kunne jo altså ikke vente. Så for en uges tid siden bestilte vi en kønsscanning. Den var vi til i søndags.

Selvom det er tredje gang og vi allerede har en af hver, var jeg præcis lige så spændt som de andre gange, og har i ugevis skiftevis været helt sikker på at det var henholdsvis en pige, også  en dreng.  Men i en del dage op til scanningen havde vi vist begge to været ret sikre på at det måtte være en dreng. For et drengenavn var klar, og min mor, der altid gætter rigtigt, havde også sagt flere gange at hun havde en klar drenge-fornemmelse.
Well, vi tog alle fejl. For det er altså en pige vi skal have.

Viiiiildt! Og jeg kan også godt afsløre, at der kommer endnu en navneføljeton, for vi er lidt all over the place med hensyn til navn, igen.

 

35 replies
 1. Line says:

  Juuuuhuuu en mini-Uma hurra 😀🙌🏻

  Jeg er meget spændt på at høre jeres drengenavn der lå klar – venter en dreng om et par uger og navnet er ikke helt på plads 🙃.

  Svar
 2. Sofie says:

  Det er altså vildt, hvor glad man kan blive på andres vegne, når man ikke kender hinanden. Jeg jublede indvendig, da jeg læste at I skulle have et barn mere, og har været nødt til at dele det med en masse veninder, som ikke læser din blog, og derfor var lidt uforstående over for min entusiasme. Har endda fået mange til at læse din og Freelancers kærlighedshistorie, fordi jeg bare synes den er noget af det fineste. Og ja nu sidder jeg igen og smiler, over nyheden om det er en pige, og synes at livet er ret fantastisk, selvom det der gør mig glad, jo ikke rigtig har noget med mig at gøre.
  Men TAK fordi du deler, og gør mig glad!

  Svar
 3. Sisse says:

  Stort tillykke 😀 Det er jo en kæmpe glæde uanset om det er en pige eller en dreng 🙂 men kan godt forstå, at I var nysgerrige! Det er sjovt at gætte og høre andres teorier om kønnet, indtil man får svaret ved scanningen.

  Svar
 4. Marie says:

  To drenge og to piger – det er da perfekt 🙂 Og specielt fordi der er kort i mellem både drengene og pigerne..

  Jeg glæder mig til navneføljeton 🙂

  Svar
 5. Marie says:

  Hvor er det bare sindssygt fedt, at I skal have et barn til!
  Og tillykke med endnu en lillesøster! 2 drenge og 2 piger – rimelig awesome altså!

  Svar
 6. Laura says:

  Iiiiih stort tillykke! Uma og den lille nye kommer til at blive de bedste veninder og bruge hinanden så meget, når de bliver ældre. Glæder mig sådan til at følge hele forløbet 🙂

  Svar
 7. Anne says:

  💜💜yeah, tillykke med det💜💜 Det bliver da så dejligt for jer. Tillykke både med graviditet og den lille pige der ligger i din mave.

  Svar
 8. Vicki says:

  Stort tillykke! Jeg glæder mig til navneføljeton. Det er ikke mere end en uge siden jeg tænkte at det kunne være fedt, hvis du gjorde det igen😊

  Svar
 9. Anja says:

  Stort tillykke! 💕😃
  Ved godt at det er crazy, sådan at drømme om en blogger man slet ikke kender (og dog), anyhow.. Drømte at I skulle have en dreng. Så min underbevidsthed tog også fejl 😉😁

  Endnu engang tillykke! 🎉

  Svar
 10. Mathilde H says:

  Jaaaa, tillykkeeee! Hvor dejligt ❤ Glæder mig som et barn til at følge navneføljetonen, men også til at ‘møde’ det nye medlem af sneglefamilien 😊

  Svar
 11. A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Uh, det var hvad “vi” aka K og jeg, havde gættet på 😀 Skønt er det jo lige meget hvad, men herligt for Uma med en jævnaldrende søster at rottesig sammen med mod “smarte storebrødre” og “sure voksne” der ikke giver lov til at give huller i ørene og være ude til midnat 😀
  Vi er jo to søstre der blogger, og vores fælles lillesøstee er vi også begge tossede med – søskende, uanset køn, er bare den bedste gave man som forældre kan give sine børn 😀
  Tillykke!

  – A

  Svar
 12. Sarah says:

  Stort tillykke med baby og dejligt med endnu en lille pige. Vi er færdige med at få børn herhjemme ( efter én pige på 5 og en lillebror på 2.)
  Vi var overbevist om at han blev en pige og navnet var klar! Nova! Men så blev han en Elton , så Nova blev aldrig brugt – Værsågod 😜

  Svar
 13. Kristine T says:

  Tillykke! Må man spørge, hvilket drengenavn I havde klar? (Savner lidt inspiration på den front 😉)

  Svar
 14. Louise says:

  TILLYKKE! Har selv lige fundet ud af, at det er en lille dreng, som ligger i min mave…… så må vi ikke høre drengenavnet? 😍

  Svar
 15. Tine says:

  Juhuuuuuu!! Jeg ved godt det er helt åndet for mig at gå op i, dels fordi jeg ikke kender, dels fordi køn jo er ligegyldigt. Men jeg håbede så meget, at det var en pige! Jeg sad faktisk med lidt sommerfugle i maven, mens jeg scrollede😏
  Kæmpe stort tillykke! Glæder mig til navneføljeton, scanningsbilleder og til at se hende til marts. Weird…
  TILLYKKEEEØØØ!!!😄

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *