Uge 13 + et fyldt tegnebræt

I dag skal vi ud og se på en lejlighed. Den ligger ikke lige der, hvor vi allerhelst vil bo, men den lyder perfekt bortset fra det. Jeg er spændt. Men også lidt nervøs. Selvom beslutningen om at vi altså skal flytte, er taget, og den føles rigtig, er det alligevel viiiiildt og en anelse angstprovokerende. For er du da vimmer, hvor er der bare mange ting på vores tegnebræt.

Hvilket bringer mig til den sidste forsinkede video i min graviditetsdagbog. Den er fra sidste uge, hvor jeg var i 14. uge.
Nu er der ikke flere videoer, men der kommer en ny hver uge. Den næste om et par dage, når jeg har fået filmet den.

RESUME:
Det er officielt og det er en fed fornemmelse. Jeg er ikke så træt længere, eller har i hvert fald haft tre dage i træk, hvor jeg kan holde mig vågen til efter 22, så det gør jeg! Og kommer i princippet alt for sent i seng.
Jeg er fortsat meget svimmel og skal især passe på når jeg rejser mig. Jeg bliver hurtigt forpustet og tænker at det hele hænger sammen med alt det ekstra blod, der skal iltes. Jeg har fortsat voldsomme cravings, og kan stadigvæk ikke spise rugbrød. Fisk er også på min gå-væk-liste, og jeg kan ikke engang være i nærheden af det. Hvilket ellers er noget af det kød jeg tidligere har savnet mest i min hverdagsvegetariske livsstil. Nakkefoldsscanning gik godt. Min terminsdato er den 12. marts, hvilket også er den dag jeg selv havde regnet mig frem til.
Jeg er glad, og har gudskelov ikke så meget acne længere og håber at det betyder, at det er slut med det pjat!

7 replies
 1. Signe says:

  Jeg er fast læser – men kommenterer aldrig, men NU må det være: Jeg har nemlig termin præcis samme dag, med mit 2. barn. Dét er hyggeligt, selvom jeg slet ikke kender dig 🙂

  Svar
 2. Giveittomebaby says:

  Øv øv, min computer vil ikke lade mig se din video. Alle andre videoer må jeg gerne se, men ikke din. Den går i stå 🙁

  Men super meget held og lykke med lejligheds-kigningen! 🙂

  Svar
 3. Mia says:

  Tak for en rigtig skøn blog. Jeg har et spørgsmål, muligvis et dumt et af slagsen, men jeg spørger nu alligevel. Du siger, at du selv havde regnet nogenlunde den præcise dato ud selv. Hvordan gør man det?Er det blot at regne 40 uger frem, eller noget med ens seneste menstruation? Håber du forklare det, så selv jeg forstår fremgangsmåden 🙂

  Svar
 4. Trine says:

  Så hyggeligt at følge med 🙂 jeg sidder selv med en på fire måneder lige nu. Da jeg var gravid, døjede jeg også meget svimmelhed og pludselige fald i blodsukker, og jeg fandt ud af, at det var godt altid at have en figenstang i tasken til emergency cases. Måske et tip du kan bruge 🙂

  Svar
 5. Mette says:

  Det lyder helt vildt mærkeligt (også i mit hoved), men kan ikke lade være med at være en lille smule oppe at køre over at jeg har termin stort set samtidig som en af mine yndlingsbloggere 😀 Jeg mener, det er jo i princippet fuldstændig lige gyldigt. Nå men, jeg får også de vildeste head rushes når jeg rejser mig efter at have siddet/ligget et stykke tid.

  Svar
 6. Louise says:

  Hvis du har lyst, vil jeg meget gerne læse et indlæg om at være gravid og vegetar. Hvad gør du for at sikre, at du får nok protein og vitaminer nok? og har du evt. gjort brug af kostvejledning eller noget lignende. Og hey – Kæmpe stort tillykke 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg tager kun ekstra jern. Ellers ikke. Man kan sagtens få protein og i særdeleshed vitaminer andre steder end fra kød 🙂 Ingen kostvejledning, tværtimod, har alt det sundhedspersonale jeg har mødt været enormt positive over mine spisevaner.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *