Tvunget telefonfri + uge 15 Vlog

Screen Shot 2016-09-25 at 20.58.24

Jeg kylede min i forvejen smadrede telefon igennem vores soveværelse i morges. Altså ikke med vilje. Tabte den ligesom bare som jeg kom gående, og straks gik den i gang med at blinke, den del af skærmen der altså stadigvæk var lys i, imens at alle apps blev åbnet på skift og diverse Facetime-opringninger blev foretaget til meget gamle numre, og jeg kunne intet gøre. Lidt efter pev den og skrattede, inden den åndede ud i hånden på mig, helt varm og træt. Og selvfølgelig inden jeg kunne nå at få overført billeder og numre og den slags til min computer. Men heldigvis har jeg lært min lektie fra den gang med toilettet, så der er selvfølgelig styr på iCloud, backup og alt det der … Skulle man tro. Men nej, så skarp er jeg slet ikke. Men jeg tager det ikke så tungt, lige nu i hvert fald. Det løser sig, og det har næsten været helt rart at undvære den i dag. Men hvis I spørger mig igen i morgen er jeg nok af en anden overbevisning. Jeg har jo bestilt en ny, men altså, hvornår jeg får den vides ikke. Jeg må ringe til 3 i morgen, de plejer heldigvis at være ret skrappe til det med kundeservice har jeg erfaret tidligere.

Da både videoer og billeder jo er døde sammen med mit lig af en telefon kan jeg derfor heller ikke vise jer den oprindelige graviditetsvideo fra uge 15 som jeg lovede, men jeg kan give jer en fra i dag, der opsummerer det meget fint.

RESUME:
Uge 15. Jeg har haft en del fysiske tegn på graviditeten denne uge. På den ikke så rare måde. Både plukveer og ømhed i bækken, hofter og lår begynder at sætte ind, hvilket irriterer mig grænseløst, fordi jeg gerne vil alt det jeg plejer og lidt til. Jeg begynder dog at indse, at det måske er en god ide lige at skrue en anelse ned for det fysiske ambitionsniveau, men vil omvendt også prøve at få styrket min fysik lidt op med både yoga og graviditetstræning.
Jeg har fortsat salte og fede cravings og synes særligt at sådan lidt syntetiske bouillon-agtige smage er lækre (hej pulversovs!), vi taler navne, selvom vi endnu ikke kender kønnet, og så har den værste panikfølelse lagt sig – Det skal nok gå! Og vi pisse glæder os 🙂 

2 replies
 1. Sara says:

  Skægt så forskellige opfattelser man kan have af god service. Jeg har udelukkende haft dårlige oplevelser med 3 – faktisk tror jeg aldrig jeg har oplevet SÅ elendig kundeservice som jeg i sin tid fik hos 3, og har derfor svoret aldrig nogensinde at støtte det foretagende igen. 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg var af samme overbevisning nogle år tilbage. Men skiftede alligevel tilbage for to-tre år siden og har været så glad.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *