Tøj til de lidt tykke maver

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

En af grundende til at jeg for tiden elsker lag på lag og hader jeans, er selvfølgelig at jeg er ved at gro en baby, men fortsat er så kort tid inde i processen, at jeg mere ligner en, der har givet den gas ved pastabuffeten fremfor en, der står med tæerne i 2. trimester. Da jeg ved at vi er flere der har det sådan, både os der gror børn, og os der bare ikke nøjes med et enkelt stykke pizza, tænker jeg at det er oplagt med en omgang inspiration (og mine personlige ønsker) til at pakke maven væk, uden at det virker mistænkeligt.

gravi1

Fantastisk top med peplum lige det hvor maven buler. Tror den er sej over en langærmet t-shirt til hverdag, og så bare med bare arme til lidt festligere ting.Den findes også i hvid. 700,- HER

Mønster og elastiktalje er genialt til at camouflere! Og dette print er simpelthen så skønt… 320,- HER

Skjorter er især noget jeg benytter for tiden. Det er supernemt at style en skjorte, et par gode bukser og nogle ankelstøvler, that’s it. Du ser alligevel tjekket ud og ingen lægger mærke til at du er blevet lidt tyk på midten. Denne har åben ryg, hvilket er en ekstra fin detalje. 300,- HER

Den er lidt skør denne her velourtop, men den kan et eller andet – jeg godt kan lide. Faktisk har jeg bestilt den hjem og glæder mig til at se om jeg har ret. Det tunge stof og oversized pasform gør den ret cool, og til sorte bukser og stilletter tror jeg den ligner en million. Vi får se… 200,- HER

Denne her har jeg allerede og fordi jeg ikke er større gør den alt det rigtige. Skjuler topmaven og er bare oversized og behagelig at have på. Og så er den pæn, synes jeg. 900,- HER

Jeg synes at den her top er fuldstændig fantastisk. Jeg ved godt at den vil skille vandende. Men jeg er i hvert fald pjattet med den. Der findes matchende bukser til, hvilket er så sejt, hvis man skal til et eller andet fancy og føler sig tilpas i sæt. Personligt er jeg slet ikke cool nok til så meget print og jeg ville aldrig kunne skrue mine ben ned i så smalle et par bukser. Men toppen til et par sorte bukser skal altså afprøves. Og igen print og voluminøs pasform gør at ingen ser maven under. 750,- HER

Smuk kimonokjole fra Rodebjerg med knude på maven (perfekt!) – Lidt i den pebrede afdeling, men Rodebjergs ting er altså også syyyygt lækre. Jeg elsker farvespillet i denne og drømmer om at bruge den både på kontoret med flade støvler til og til fest med grove ankelstøvler og rodet hår. 1840,- HER

Det her er faktisk en graviditetskjole, så der er godt med plads og den kan bruges længe. Jeg er pjattet med både farve og strukturen i stoffet. 250,- HER

Igen: Lag på lag holder! Jeg elsker farven på denne og selvom det nok er begrænset hvor længe jeg kan passe den, ved jeg at det er sådan en jeg vil blive glad for at finde i skabet, når jeg om små syv måneder har tøjkrise og min mave ligner dej nogen har glemt. Den koster 700,- HER

… Håber I kunne bruge det til lidt. Både jer der gerne vil gemme noget af vejen, men så sandelig også jer andre.

Som I måske har bemærket er der knald på både farver og mønster, men det er også meningen, for mange (også mig) går strakt efter det sorte og grå når vi skal skjule noget, men det bliver lidt kedeligt og faktisk har det nogle gange modsat effekt. Næ, på med farverne, man bliver glad af det og føler sig mega trendy og lækker, trods tyk midte og cravings. Jeg lover.

 

 

9 replies
 1. Camilla / Chatterings.dk says:

  Det indlæg kunne jeg godt have brugt for et halvt år siden! Med en uge til termin, føles det lidt dumt at shoppe efter en mave. Selvom den er ret dominerende disse dage.. Jeg er dog imponeret over, at du har flere tøjstykker, der skal bindes/sættes i taljen. Det er nemlig en feature, jeg har savnet ganske længe – og noget jeg virkelig ligner en hest i 😉 Men så fine ting. Jeg er stor fan af tøjstykker til menneskeproducenter, der ikke er decideret graviditetstøj. I sådanne har jeg i hvert fald både følt mig bedst tilpas – og mest økonomisk 😉

  Svar
 2. Mathilde says:

  Har ingen erfaring med graviditetstøj, og er ikke gravid, men jeg synes bare den der lyserøde kjole er fin! Tror du man kan bruge den som ugravid? 🙂

  Svar
 3. Sophie says:

  Haha! Det indlæg kan også bruges til os, der lige har født og render rundt med blød bolledej på maven 😉 Har du egentlig ikke en gang lavet et indlæg om ammetøj?
  Stort tillykke med baby i maven – glæder mig til at følge endnu en emoji’s rejse til snegle-familien.
  Kærlig hilsen
  Sophie

  Svar
 4. Sandra says:

  Efter min mening et godt indlæg til inspiration for et bredt publikum (pun intended). Så tak for det. Samt en sjov og tankevækkende blog generelt.
  Selv om du naturligvis ingen forudsætning har for at vide, hvor lange bryster jeg har, vil du da alligevel vove at udtale dig om, hvorvidt knapåbningen på kjortekjolen fra Storm & Marie går langt nok ned til at man kan amme i den?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *