Tirsdag med prøverumsfrustration, kagesmagning og yoga

Jeg er nået det der punkt, som jeg husker tydeligt fra mine andre graviditeter, hvor maven er vokset så meget at intet passer længere, at alt er uformeligt og det meste stumper, alligevel er man ikke helt stor nok til at kunne fylde graviditetstøj ud og i princippet heller ikke stor nok til at det er rigtig tydeligt at se, at maven skyldes en baby.
Jeg brugte en halv times tid i et prøverum i min frokostpause, hvor jeg havde udvalgt fem forskellige items, som jeg var ret sikker på var lige i skabet … Det var de ikke. Den seje skjorte som jeg selvfølgelig havde taget et par størrelser større, stumpede helt vildt og afslørede mit ret gravide maveskind, kjolerne fik mig til at ligne et telt og bukserne var faktisk ok, men på den der måde, hvor jeg kun ville ende med at købe dem fordi de ikke lignede decideret lort. Så jeg gik tomhændet derfra, og spiste istedet en pizza på toppen af Illum sammen med min mand.

Nu er jeg tilbage på kontoret, hvor der næsten er fuldt hus i dag, og lige straks vil jeg tage nogle af de andre damer med ned og sige tillykke til dygtige Maja, der lancerer sin dessertbog i dag, og når jeg har spist mig igennem de smagsprøver jeg forventer der er, cykler jeg mit kagemættede gravide legeme til Østerbro og deltager i mit livs første omgang Yogafødselsforberedelse, som jeg helt ærlig har prøvet at finde på mange undskyldninger for ikke at deltage i. Udelukkende fordi jeg er bange for at være dårlig til det, hvilket jeg med garanti er. Men fuck da nu det, min krop bliver (måske) glad. Og i det mindste kan jeg da passe mit yogatøj.

God tirsdag!!

 

8 replies
 1. Mirjam says:

  Jeg cyklede lige forbi hr. Snegl i dag og var lige ved at udbryde et “HEJ”, da det gik op for mig, at vi (især ham) slet ikke kender hinanden. Så blev jeg en millimeter starstrucked i stedet for. Han ser sgu bare også så rar ud, ham din mand.

  Svar
 2. Anna says:

  Jeg ved godt, at det her er meget namaste-zen-aaaaaaouhm-agtigt, men i yoga handler det ikke om at være god eller dårlig. Man er hvor ens krop tillader det og så udvikler man sig derfra.

  Hilsen en, der har gået til en del yoga og endelig er blevet tanken kvit om hvad andre nu tænker om mig, når de ser min ørne/hunde/drage-pose 😉

  Svar
 3. Camilla says:

  Søde cecilie
  Du må aldrig være bange for at komme til yoga, du vil elske det! Og så kan man ikke være dårlig til yoga- det er ikke en konkurrencesport, men en mulighed for at gøre gode ting for dig selv. God fornøjelse.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *