Tak + Vlog fra uge 7.

image

Det er sjældent, at jeg føler mig tom for ord, men sådan har jeg det faktisk lidt lige nu.
Jeg prøver alligevel:  Af hjertet tak for de mange fine kommentarer i går. Her. På Instagram. På Facebook. På Snapchat. På mail. Selv på gaden har flere af jer ønsket mig tillykke både med tilråb og kram. Så rørende og overvældende!

Det har på en eller anden måde været virkelig nervepirrende, at skulle fortælle jer det, for jeg har faktisk herude på denne her side af skærmen oplevet at manges reaktion på nyheden har været noget i stil med: ‘ I er sindssyge ‘ – Og det er vi jo faktisk ikke, sindssyge altså. Vi skal bare have vores tredje fælles barn, og vi er ret glade, og vi kan godt overskue det og det er jo altså det vigtigste. Men når man får skudt i skoene, at det er vanvid, bliver man faktisk sådan lidt ked af det. Jeg er i hvert fald blevet det.

Men frygten for at I ville gøre det samme, er da i den grad blevet gjort til skamme her i min virtuelle verden, for hold kæft, hvor har I bare været søde og har sagt alle de rigtige ting. Jeg læste alle kommentarerneher til morgen og er fuldstændig stakåndet og grædefærdig af lykke og taknemlighed. T A K. For fanden.

Bare rigtig meget tak.

Som lovet kommer der løbende nogle videodagbøger. En fra hver uge, og dem har jeg tænkt mig at fortsætte med, men nu fyrer jeg lige de første fem af her de næste dage, og så bliver det en gang om ugen – I ægte tid.

47 replies
 1. Mette says:

  Hurrrrra og mega multi tillykke! Det er så skønt. Du ser bare så glad og lykkelig ud og hvor er det fortjent! Alt det bedste til dig og alle de andre 🐌 ❤️❤️❤️

  Svar
 2. Pernille Jensen says:

  Endnu en gang tillykke. Hvor er det en hyggelig måde at gøre det på. Er allerede fan af din og kommende gravid v-logs. Hep hep for kærligheden og flere babyer

  Svar
 3. Isabella says:

  Tillykke igen! Det er ret interessant, at man som læser kan være oprigtigt glad og virkelig glæde sig til, at I skal have et barn mere, på trods af, at man jo egentlig ikke rigtig kender dig. Men altså, jeg er altså virkelig glad og jeg glæder mig så meget til at følge din graviditet og til, at det lille vidunder kommer og vi alle sammen bliver baby spammet 😊 Genial idé med videodagbøger, det skal du endelig bare blive ved med! Det er også en ret god måde, for dig, så du nemmere kan huske din graviditet ☺️

  Svar
 4. Mette says:

  Det er overhovedet ikke vanvid! Jeg kommer selv fra en flok på 3 – det har været en vildt dejlig opvækst! – og jeg regner da også med, at jeg selv skal have 3 børn. Mindst! Det er i hvert fald et stort ønske.
  Kæmpe tillykke i hvert fald. Og hey, det er jo faktisk 4 børn med Leo – Far til 4 sneglestyle 😀 Det er sgu sejt!

  Svar
 5. Ane says:

  Kære Cecilie, vi har lige fået vores dejlige datter i august. Hun er nr. 3 i flokken. Ikke planlagt, men fantastisk velkommen. Jeg fik også en del mindre rare kommentarer, men jeg har heldigvis både kolleger og veninder med flere børn, der var meget støttende. Det er benhårdt med helt små babyer, bestemt, men der er altså ikke noget der slår det privilegie det er at se dem vokse op og være deres mor. I er sindssygt heldige at I skal være forældre til en lille ny snegl. Stort tillykke:)

  Svar
 6. Cecilie says:

  Kære Sneglcille!
  Kæmpe kæmpe tillykke!! ❤️ Da jeg læste dit indlæg trillede tårnene ned af mine kinder – de trillede pga kærlighed, tro, drømme! Jeg elsker at følge jeres familie og jeg ønsker jer alt det bedste i denne verden!❤️ KÆRLIG HILSEN Cecilie

  Svar
 7. MulleF says:

  Jeg vil også bare lige sige KÆMPE KÆMPE KÆMPE stort tillykke! Det er da så fantastisk – vanvittigt fantastisk (men ikke vanvittigt!)

  Jeg synes det er den skønneste nyhed, og jeg har længe ønsket at I ville lave en snegllille mere, for I laver simpelthen de lækreste børn.

  Igen – KÆMPE tillykke! Jeg synes det er SÅ dejligt for jer.

  Svar
 8. Laura says:

  Endnu engang stort tillykke <3! Når folk siger at I er sindsyge så tror jeg i virkeligheden de mener at I er mega seje og overskudsagtige😘 <3

  Svar
 9. Natasja says:

  Igen, kæmpe tillykke!💜👶
  Det vigtigste er jo at i er glade og det er i tydeligvis, så er alle andres mening komplet ligegyldig.

  Svar
 10. Safiyya says:

  I er seriøst for seje. Kæmpe stort tillykke med familieforøgelsens <3 elsker din blog og det er så fedt efter du er begyndt at gøre det fuldtid. Verdens bedste blogger-snegl <3

  Svar
 11. NanO says:

  Tillykke med den lille treer. Jeg er sikker på, at I er bindegale – og det er helt sikkert det helt rigtige. Da vi annoncerede vores treer blev vi oftest mødt med et: hvorfor? Og en hovedrysten. Det er jo ikke superfedt, men I lyder til at være fantastiske forældre, og hvis vi har bare en brøkdel til fælles, så bliver det bare helt rigtigt med en lille ny snegl.

  Svar
 12. Sara says:

  Tillykke med det Cecilie. Dine børn er simpelthen så søde, så jeg kan godt forstå I gerne vil have en til 😊

  Svar
 13. Ida says:

  Ej, jamen, det er så fantastisk! I laver så nuttede børn og lader til at klare det pisse godt, så hvorfor ikke fortsætte? 😍

  Svar
 14. Lika says:

  Åh en lille ny snegl <3 Hvor er det fantastisk! Tillykke! Den bedste gave man kan give sine børn er søskende 🙂 Jeg er selv enebarn og har altid altid savnet nogle søskende. Jeg håber, at du får en mild graviditet og en god fødsel og barsel. Glæder mig til at følge en ny snegllille

  Svar
 15. Signe O. says:

  Hurraaaaa! For pokker da! Nåmen, I laver sgu da også så lækre unger, at det nærmest er jeres borgerpligt at fortsætte! 😉
  Stort tillykke! 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Nej da. Overhovedet ikke. Blev først gravid i slut juni, og fandt ud af det midt juli, så har skam smagt, Og de bliver fortsat serveret for mine gæster. Ingen løgn, blot lidt bøjning af enkelte situationer. Eller en enkelt faktisk bare.

   Svar
 16. Cæcilie says:

  Endnu engang tillykke! Det bliver så dejligt for jeres børn, at de har hinanden. Otto og Leo, der kun er et par år fra hinanden, og så Una og den lille ny. I bliver en stor og fin sneglefamilie, og det skal nok blive super godt!

  Svar
 17. Anna says:

  Jeg synes det er fantastisk og glæder mig sådan til at følge jeres voksende familie! 😀

  Må jeg spørge om noget lidt privat? Du behøver selvfølgelig ikke svare 🙂 Du siger i videoen, at chokket har lagt sig – er graviditeten planlagt eller ej? 🙂

  Svar
 18. Lise says:

  Jeg venter også nummer tre og er i uge 27. Jeg synes også lidt folk kan være nogle røvhuller når man annoncerer at nummer tre er på vej. Det er meget noget med tillykke – men godt det ikke er mig! Eller orker I godt det – I må være sindsyge.
  Helt ærlig jeg synes folk de nogle gange skal holde deres mund eller måske bare nøjes med et simpelt tillykke!
  Men mange gange tillykke, jeg synes det er fantastiskt 😍

  Svar
 19. Signe says:

  Stort tillykke endnu en gang ❤️ Det er fantastisk med tre børn, og det bliver da så fantastisk for jer. Jeg fik de samme kommentarer dengang jeg var gravid. Og nogle gange stadig . Nogle mennesker forstår bare ikke man har overskuddet til det 😉

  Kram

  Svar
 20. Skalotteløg says:

  Det var (og er stadig) også det, Vi blev mødt med, da vi annoncerede nummer to. Og ja, det bliver da uden tvivl hårdt. Og de kommentarer er helt sikkert givet ud fra et kærligt ønske om at sige: Pas på jer selv. (Eller også har det intet med jer at gøre, men faktisk kun folks helt egen personlige frygt for, at de ikke selv havde kunne klare det…)

  Men hvad regner folk egentlig med, man kan bruge sådan en kommentar til?
  “Jo, det har du nok ret i. Jeg booker en abort på mandag” – nej, vel? Så bare fuld gas frem! Det er kun skønt, selvom det bliver hårdt.

  Jeg sidder selv og tænker: Tre.. Shit. Ville jeg kunne klare det? Økonomisk, praktisk, følelsesmæssigt…?
  Men sådan tænker jeg også om nummer to, og det har I jo klaret, ikke?
  I øvrigt har I også klaret nummer tre – som jo faktisk er Uma, ikke? Og så er forskellen vel ikke så stor, om man har tre eller fire? Eller fem? 😉

  Svar
 21. Alexandra says:

  Også et kæmpe tillykke og virtuelt kram herfra!! Det lader til, fra denne side af skærmen, at I producerer smukke, kærlige, og skønne børn sammen – så hvorfor ikke begave verden med flere? Og kærlighedsbørn er da noget af det største. Jeg har altid ment at der ikke er et forkert og rigtigt tidspunkt at få børn på, så længe man kan give dem det liv de fortjener og bade dem i kærlighed, så er de jo en gave.
  Og det lader generelt til at I har taget den modgang, der klarlægger hvad betyder noget for jer og hvor stor jeres kærlighed til hinanden og jeres børn er, så det giver så meger mening (i mine ører) at dele den med et barn mere.
  Som én skriver, der er helt sikkert ikke noget ondt ment i “vanvittige”, men med mindre det er sagt med et stort glimt i øjet og masser af kærlighed i stemmen, hvad fanden skal man så bruge det til?
  Tillykke – med nyheden og jeres vanvittigt store kærlighed til hinanden og jeres fælles familie <3

  Svar
 22. Sofie says:

  Igen, hvor er det bare dejligt! Jeg kan næsten blive helt rørt over at vi læsere får lov til at få et lille smugkig og dele det med jer. Kæmpe stort tillykke og hvor bliver det spændende, at følge jer. ❤️

  Svar
 23. Emma Thunbo says:

  Stort tillykke! Hvor virker du/i bare så søde, og dejlige! Stor applaus til dig for at lade det virtuelle publikum følge så tæt med 😊 det er sejt!

  Svar
 24. S says:

  Tillykke! Det er pinligt, hvor glad jeg er på dine vejne, når jeg ikke sådan kender dig ‘rigtigt’. Men du laver altså bare de dejligste unger!! Jeg håber de vokser op og bliver bloggerbørn, jaaah!! Jeg har sådan tænkt på dig og din mands historie, og I er virkelig undtagelsen, og hold kæft hvor er det både godt og velfortjent jaaah <3

  Svar
 25. Mette says:

  Tillykke! Hvor er det dejligt og spændende 🙂 Jeg er ikke helt afklaret med om jeg vil ønske mig en treer, så jeg glæder mig meget til at følge din oplevelse af det. Kæmpe tillykke!

  Svar
 26. Maria says:

  Jeg ønsker lige et kæmpe tillykke her, nu hvor jeg godt så det både på facebook, snapchat og på instagram. Et kæmpe TILYKKE – og så et kæmpe opmuntrende smil herfra!
  For det er sgu en glad nyhed, og det er jeres glæde. Så må alt andet komme i tredjesidste række. Jeg glæder mig på alle gravides vejne fordi det oftest er, eller i hvert fald bliver et ønsket og elsket barn.
  Og så står min egen single, mere klar til at være ‘venindetante’ – situation i en anden kategori.
  Endnu en opmuntrende tanke til jer. Det skal nok gå lige så godt som med de andre.

  Svar
 27. Klara says:

  Tillykke med det tredje fællesbarn!
  Vil så gerne følge med i dine tanker allerede fra uge 7, så det er lidt øv at opdage, at der ikke er nogen undertekstning i dine videoer. Undertekstning er dog tidskrævende at lave og tilføje til dine videoer, så hvad med et referat af hvad du siger? Vil du ikke være sød at gøre det? 🙂
  (Gælder også på snapchat, hvor du snakker i de fleste klip)

  Svar
 28. M says:

  Så meget tillykke! Jeg er i chok over, at folk kan have negative kommentarer til jeres situation. Det er da fantastisk. I er ikke spor vanvittige – I er mennesker fyldt med kærlighed. Jeg er glad på jeres vegne.

  Svar
 29. Agnes says:

  Stort tillykke. Jeg har selv termin om en måned. Første og måske eneste graviditet. Synes det er lidt øv, at man som single bliver spurgt til hvornår man skal have en kæreste, i et fast parforhold bliver spurgt til hvornår man skal have børn, siden bliver der spurgt til nr to, og så er man åbenbart sindsyg, når man skal have nr. 3/4 :-/ Tak for en god blog i øvrigt 🙂

  Svar
 30. Line says:

  Mega meget tillykke!
  Glæder mig til et til emojibarn på bloggen 😉
  I har to smukke smukke børn sammen i forvejen, hvorfor så ikke få endnu et overdrevet cute barn? Seems completly sane to me! 😉

  Svar
 31. Julie Monberg says:

  I skal også lige have et stort tillykke herfra. Jeg er selv gravid (med mit første barn) i 30. uge, og det er skønt at følge lidt med hos andre gravide. Jeg ser frem til at se flere hyggelige graviditetsvideo-dagbøger fra dig (: Igen stort tillykke med den fantastiske nyhed.

  Svar
 32. Fridayme says:

  Kære Cille.
  Glem alt om andres meninger, I gør det mange ville ønske de havde energi, tid og råd til. I gør det, vi andre vil fortryde vi ikke gjorde, resten af vores liv. I gør det som er rigtig for jeres lille familie, og hvis I er sindsyge, så har jeg ikke noget imod at være sindsyg – hvor ville jeg ønske, flere mennesker var “sindsyge” det ville pynte så meget på vores verden, med lidt sindsyge – spontanitet, hjertevarme, priotering af børn og familielivet. Er faktisk ret vild med det der sindsyge.
  Knus fra Fridayme med to teenage børn, og et stort savn dybt inde i hjertet, hvor barn nummer 3 og 4 burde ha fyldt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *