Synlig glød med Superstart

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ELIZABETH ARDEN

image

I små fem uger har jeg nu testet Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster og jeg er overbevist! Jeg er så glad for den, og kan virkelig se og mærke en forskel i min hud. Efter to ugers tid begyndte de første forbedringer at vise sig og nu her små fem uger bliver jeg fortsat overrasket over, hvor meget den har gjort. Kommentarer som ‘Du gløder’ er hyppige, og som tredjegangsgravid kan jeg godt afsløre, at jeg desværre ikke er typen, der får en pregnancy-glow, så jeg tør faktisk godt at giver Superstart æren for den glød, som jeg får komplimenter for.

image

Jeg er lidt en utålmodig type i det meste jeg foretager mig, også når det kommer til resultater af produkter. Derfor er jeg ekstra glad for at have været ‘tvunget’ til at give Superstart en ægte chance, for jeg kunne snildt have glemt alt om den igen efter en uge, hvor jeg endnu ingen synlige resultater synes jeg så. Så det må i hvert fald være mit råd til alle der vil give sig i kast med denne. Giv den en reel chance og se underværker.

image

Hvis du ikke er helt klar til at gå ud og investere i den endnu, så kan du i uge 40 (det er fra d. 3. oktober) få en luksusprøve på den i Elizabeth Ardens stande i henholdsvis Magasin og Salling. Du skal bare sige til dem at du har læst om Superstart på Sneglcille.dk – Så får du din prøve udleveret. I samme uge tilbyder Elizabeth Arden en gratis scanning af din hud, der viser dens tilstand, såsom pigmenteringer, fugt og den slags. OG du kan også få en gratis (!) oxygenboost behandling, der giver huden et ordentligt skud fugt, og som jeg kan skrive under på føles virkelig lækkert og giver synlig gennemfugtet og smuk hud i dagene efter (så hvis du har en hot date i uge 40, så sving lige forbi Salling eller Magasin til en gratis facial) – I forhold til oxyboost behandlingen kan det være en god ide lige at ringe inden, så du er sikker på at der er tid til dig. Jeg har i hvert fald tænkt mig at benytte mig af det, så måske vi ses i Magasin på Kgs. Nytorv.

Forresten: Jeg har jo sat gang i en konkurrence også, og den kan I stadigvæk nå at deltage i. Jeg udvælger de 5 vindere og kontakter jer direkte nu på fredag. Se hvordan I deltager HER

image

8 replies
 1. Anne-Sofie says:

  Den lyder virkelig lækker. Det er til gengæld knap så fedt at den indeholder miljøbelastende stoffer og stoffer der er under mistanke for at være hormonforstyrrende. Synes det er så ærgerligt det skal være så svært at finde lækre produkter der faktisk virker og også er uden skadelig kemi:-(

  Svar
  • K says:

   Helt enig i din kommentar!
   Det, du smører på din hud, kan rent faktisk måles i din urin cirka en time efter (det trænger jo ind i huden, og hvor mon så de stoffer forsvinder hen.)
   Det er virkelig værd at tænke over, hvad man kommer på sig selv.

   Svar
 2. Amalie says:

  Hej Cecilie 🙂 Det er virkelig et flot resultat, du har opnået! Man bliver helt solgt. Jeg vil bare lige høre dig til, om det også gælder i Magasin og Salling i Aarhus?

  Svar
 3. Karin says:

  Kunne virkelig godt bruge sådan en smuk glød…syntes du ser skøn ud! Men desværre kan jeg læse at produktet indeholder hormonforstyrrende stoffer (på kemiluppen), og så forsvinder lysten lidt…Jeg er bare sådan lidt paranoia med den slags, så skriver det på ingen måde for at pege fingre! Jeg kunne dog godt tænke mig et indlæg om hvad din holdning er til den slags. Tak for en dejlig blog!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg er lidt af den overbevisning at alt med måde er vejen frem. Og så længe produkterne ikke søbes på og man ikke spiser dem, så er jeg nogenlunde rolig. Men hvis man ikke har det sådan, skal man selvfølgelig holde sig fra det.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *