Spørg løs

Jeg får et hav af spørgsmål på Snapchat og det er så hyggeligt. For det meste svarer jeg, andre gange kommer jeg til at glemme, hvem der har spurgt om hvad, og kommer derfor fra det, beklager. Og så sker det rigtig ofte, at jeg svarer på de samme ting om og om. Selvfølgelig skal I blive ved med at spørge løs, særligt sådan noget hvor dagens tøj, neglelak og den slags er fra, det er heldigvis dejligt nemt at svare direkte på, men jeg har længe tænkt på at lave sådan en slags FAQ her på bloggen, hvor jeg en gang for alle får svaret på de ting jeg bliver spurgt mest om, både på Snapchat, Instagram og her. Så det er et af mine indlæg in the making. Men når nu jeg er i gang, tænker jeg at I lige skal have chancen for at stille flere spørgsmål, hvis I vil, som jeg så vil tage med i selvsamme indlæg – Der kommer nok både videosvar og skrevne svar, og jeg vil på forhånd også gerne sige at jeg måske ikke svarer på alt, da der trods alt er nogle ting jeg ikke ønsker at svare på. For eksempel da en på Snapchat spurgte ind til min mands og mit sexliv, og en anden ville vide hvor mine børn går i institution og skole. Der sætter jeg alligevel grænsen. Men altså fyr løs med jeres spørgsmål i kommentarfeltet de næste par dage, og så samler jeg ind til en forhåbentlig brugbar og sjov video i nær fremtid. Ja!

image

36 replies
 1. Nicoline says:

  Hey!
  Har længe tænkt på at spørge dig, hvordan din vegetarisme fungerer for dig? Altså ift. hvorvidt dine børn og mand spiser kød, og om du laver mad med kød til dem, hvis de gør?
  Hvor længe har du egentlig været vegetar?
  Hilsen fra en fellow vegetar og glad følger 😉

  Svar
 2. Nicoline says:

  Hey!
  Jeg har længe tænkt på at stille dig nogle spørgsmål til din vegetariske livsstil. Spiser dine børn og din mand kød, og laver du mad med kød til dem, hvis de gør? Hvor længe har du egentlig været vegetar?
  Hilsen en fellow vegetar og en glad følger 😉

  Svar
 3. Anna says:

  Noget jeg har tænkt på… du har tidligere skrevet om din modelkarriere. Og nu har du jo fået to smukke børn – hvordan forholder du dig til, hvis de ønsker at “gå i dine fodspor”? Både hvis de blev tilbudt jobs som børn og senere selv aktivt ønskede at arbejde som model som unge/voksne

  Svar
 4. Charlotte says:

  Jeg vil gerne vide hvilken øjenskygge du har brugt i dine snaps de sidste par uger. Den ser lidt gråbrun ud, så den ligner ikke den du har vist tidligere i en hverdags make-upvideo.

  Og så vil jeg virkelig gerne vide hvor din grå strik er fra, som du havde på i går på snappen 🙂 Ikke den med den store rullekrave. Eller den vil jeg nu også gerne vide hvor er fra, hvis jeg skulle have overset at du har nævnt det tidligere 🙂

  Svar
 5. Caroline says:

  Jeg har tænkt lidt på hvordan i har tacklet det her med et ‘ekstra’ barn mellem Uma og Otto? Altså hvordan har i fx taget snakken med Otto? Og hvilke tanker i hsr haft omkring det? Det virker jo umiddelbart til at det fungerer helt fint det hele. Det er selvfølgelig helt okay, hvis det er for privat 🙂

  Svar
 6. Skalotteløg says:

  Haha – nu er der selvfølgelig forskellige måder at spørge på, men den med sexlivet lyder også ret grænseoverskridende… Man undres 😉

  Nå, men jeg har tit tænkt på, hvad du gør for at overbevise dig selv om, at det hele nok skal gå – helt specifikt fik jeg tanken, da jeg genlæste indlægget fra nogle år siden, hvor du sagde dit job op, da du stod alene med Otto.
  Det må have gjort ondt i maven? Hvordan turde du? Hvorfor gik du ikke i panik flere gange om dagen? 🙂

  (Håber du kan fornemme min beundring af dit mod)

  Svar
 7. Line says:

  Selvom det selvfølgelig kun er et lille indblik, man får på bloggen, virker du og I jo simpelthen til at have ikke bare de smukkeste(hvilket jo ikke kan undre nogen med jeres gener), men også søde, intelligente, herlige, skønneste børn. Jeg vil derfor meget gerne (gen)høre hvilke tanker opdragelse, du har og har haft. Er der principper, du har taget med -eller rart afstand fra – fra din egen opvækst? Og er du og Michael nogenlunde enige på det punkt?

  Arbejder du fortsat på noget kreativ skrivning udover bloggen, eller er det heæt lagt på hylden loge for nu?

  Jeg ved, at økonomi kan være en meget privatsag, og det er ikke for at rode rundt i de konkrete cifre, men jeg kunne godt tænke mig at høre et par tanker om dit tøjforbrug og den post i budgettet.

  Tak for fantastisk blog, de fineste, ærlige skriverier og evige smil 🙂

  Svar
 8. Lika says:

  Om jeres sex-liv? seriøst?…

  Jeg vil bare gerne spørge om der måske kunne komme flere vegetar-opskrifter? Den seneste var nemlig super lækker.

  Svar
 9. Victoria says:

  Måske ikke så meget et spørgsmål som en form for forslag 😉 I hvert flad kunne flere vegetar tips og opskrifter være super lækkert! 🙂

  Svar
 10. Dilek says:

  Hvordan er dit forhold til dine venner og veninder nu hvor du er gravid med nr. 3? Her tænker jeg Cykelrytterven, Nanna og Rachel. Jeg har fulgt med i laaang tid, men synes det er længe siden vi har hørt om dem 😀

  Svar
 11. Mia says:

  Hej Sneglcille 🙂 Jeg vil høre dig om dine tanker ift. singlelivet. Du har jo nået ret meget og er temmelig etableret på trods af din unge alder. Hvordan havde du det som single? Hvad gjorde dig glad? Jeg har personligt aldrig haft en kæreste og børn ligger vidst ret langt ude i fremtiden. Nogengange kan jeg blive helt nervøs for om det nogensinde sker og jeg kan faktisk godt blive lidt stresset af at se på kvinder som dig, hvor det virker til at det hele bare kører på den front 😀 Så jeg vil egentlig bare gerne høre dig om hvordan dit singleliv var, om du nogensinde stressede over det med mand og børn. Og endnu mere spændende: hvor tror du at du ville være idag, hvis dig og Michael ikke havde fundet sammen igen? Havde du rocket livet som singlemom eller havde du fundet en anden at elske, tror du?

  Svar
 12. S says:

  Du nævner ofte at du går efter produkter/makeup/hudpleje der hedder noget med golden/gylden/glød – hvad er din top 5 af disse ? Nogle favoritter ? 🙂

  Svar
 13. Tina says:

  Har du nogenside overvejet at lave events for dine læsere? Fx sneglebar for læserne, hvor vi fx kunne have mulighed for at møde dig? Eller holde foredrag?

  Svar
 14. Sophie says:

  Hej Sneglcille!
  Jeg må indrømme jeg er lidt forvirret 🙂 Har ikke fuldt med i så lang tid, så derfor mit spørhsmål (men so far elsker jeg din blog). Jeg har læst mig til at Michael har et barn fra et andet forhold er det Otto? Eller er Otto din egen?-) og hvordan har du det med, at være bonus/pap mor?

  Svar
 15. Line says:

  Hej Sneglcille ☺️
  På et tidspunkt havde du nogle planer om at tage rundt og besøge følgere her iDanmark. Jeg er lidt nysgerrig på om de planer blev lagt på hylden? ☺️

  Svar
  • Sneglcille says:

   De planer er stadigvæk i fuld gang. Det er bare lige med at finde en form, hvor det ikke bliver en alt for stor udgift 🙂

   Svar
 16. Sandra says:

  Håber ikke det bliver for privat, hvis ja, så helt okay 🙂 Du har tidligere berørt emnet, men hvordan takler I evt. udfordringer med dine/mine børn. Er der specielle punkter, hvor I er blevet klogere eller bedre?

  Svar
 17. Mette says:

  Hej! Allerførst tak for så dejlige skriverier, elsker at følge med, selvom jeg gør det lidt stilfærdigt 🙂
  Jeg elsker samtlige af dine outfits og som førstegangsgravid er jeg i kæmpekrise mht tøj. Er cirka lige så langt som dig, men tænker at mange ville lovprise et af dine shoppingindlæg blev dedikeret til hvalerne, både dem med job og på SU 😉 TAK igen.

  Svar
 18. Louise says:

  Hvordan er dit og din mands forhold til Leos mor? Og hvordan har hun det med, at du er blogger (selvom du sjældent nævner ham på bloggen)?

  Svar
 19. Maria says:

  Hej
  Først og fremmest; tak for bloggen som er min ultimative ynglings:)
  Jeg vil gerne høre noget om din modelkarriere. Hvordan startede det? Hvor gammel var du? Osv.
  Vil også gerne høre noget om dit tøjbudget og beautybudget?
  Kh fra en trofast læser

  Svar
 20. Pernille says:

  Hej
  Tak for en dejlig blog.
  Jeg fornemmer, at du og familien går ret meget op i økologi og er ret bevidste om, hvad I spiser 🙂 Hvordan forholder du dig til skønhedsprodukter, altså make up, hårprodukter osv. Jeg er selv ret opmærksom på økologi i forhold til maden og arbejder mig ind på skønhedsprodukter, der ikke indeholder kemi. Skønhedsprodukterne er dog lidt en jungle synes jeg, så mit spørgsmål er blot, om du har samme “grønne”-tilgang til skønhedsprodukter som til mad? 🙂

  Svar
 21. Vibeke says:

  Jeg er også en af dem, der godt gad at høre mere om dine tanker om singleperioden. Havde du drømmen, håbet og troen på, at du fandt en ny eller sammen med Ottos far igen? Havde du en kæreste i perioden? Kæmpede du for at få ham tilbage? Synes, det er så smukt, at I fandt sammen igen. Ønsker sådan at det samme sker for mig… Tak for en fed blog!

  Svar
 22. Nicoline says:

  Hej 🙂 Kunne du finde på at snakke politik på din blog og fx sige, hvilket parti du stemmer på. Hvorfor/hvorfor ikke? Årsagen til mit spørgsmål er, at jeg i den senere tid har undret mig over, hvorfor alle (antager jeg) de store blogs går langt uden om emnet, men gerne skriver om andre dybt personlige ting. Er de mon bange for at skræmme læsere væk? Eller går de bare ikke op i politik? Hmmm..? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har flere gange nævnt politik og det er ingen hemmelighed, at jeg er vældig rød 😉 Men det er rigtigt at jeg sjældent tager det op i detaljer, simpelthen fordi at jeg ikke har behov for at skabe politisk debat i mit kommentarfelt, og sådan tror jeg mange bloggere har det. Politiske meninger og holdninger tiltrækker ofte nogle voldsomme kommentatorer og det skaber en dårlig stemning, der er svær at overskue.

   Svar
 23. Luca says:

  Først og fremmest er jeg en evig trofast læser og elsker din blog og det du gør. Nu til mit spørgsmål, kan man få lov at få en ‘lejlighedstour’ i dit hjem, eller i så fald små glimt af dig hjem i billeder??? Kunne være fedt og se hvordan jeres hjem er indrettet 🙂

  Svar
 24. Stine says:

  Hej Sneglcille.

  Først og fremmest må du ikke tage denne kommentar som noget negativt. Men nu til mit spørgsmål, jeg har lagt mærke til at (over) skønne Uma, har lidt flyveøre. Er det noget i har gjort jer nogle tanker omkring? Mht. Til at få dem opererer ind? Eller måske et valg hun selv skal have lov at tage?? 🙂 Spørger af ren nysgerrighed. Min kæreste har selv lidt flyveøre og synes det er en del af ham og ser fantastisk ud og ligeledes gør Uma. Det blev vidst en lang smøre-)
  Kram fra Stine

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det kunne vi aldrig drømme om at gøre noget ved. Jeg elsker hendes ører, som er præcis magen til mine egne i øvrigt.
   Dem skal der ikke røres ved. Jeg synes at skævheder er det allermest charmerende ved mennesker og hader at vi lever i en verden, hvor alt der er skævt eller anderledes skal ‘fikses’. Uma er helt perfekt i vores øjne.

   Svar
 25. Stine says:

  Hej igen,
  Fantastisk i lader hende være som hun her. Hun ser skøn og dejlig ud-) igen var mit spørgsmål kun baseret på nysgerrighed da der alligevel er forholdsvis mange forældre der får opereret sine børns ørere eller hvad der nu ellers kan være.

  Hav en dejlig søndag

  Svar
 26. Stine says:

  Altså umiddelbart vil jeg sige ja, jeg har i hvert fald 3 i min omgangskreds, hvor de simpelthen har fået opereret ørene ind som små 🙂 Men mange og mange var måske også lige i overkanten, men der er i hvert fald forældre der vælger at få det gjort, hvilket jeg synes er synd.

  Svar
 27. Luca says:

  Hej snegl!
  Elsker din blog! Jeg vil egentlig gerne høre om Uma er klar over at Leo ikke er hendes “rigtige” bror og i som sådan har fået forklaret hvorfor han ikke er der så meget? Eller er hun for lille til det 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak.
   Leo er da hendes rigtige bror. Så der er ikke så meget at forklare. Børn vokser jo op i det de kender, så for dem er der jo ikke noget anderledes i at Leo ‘kun’ er her fem dage ad gangen. Ingen af dem har kendt andet, så bortset fra når de selv spørger ind til det, så gør vi ikke et større nummer ud af det.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *