SØNDAGSSHOPPING: Tasker med frynser

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Noget af det jeg bliver spurgt allermest om for tiden er, hvor pokker min sorte frynsetaske er fra. Det kan jeg virkelig godt forstå, for den er SÅ pæn og sej og god. Men den er desværre bare også ved at være en del år gammel og kan ikke længere opstøves, desværre. Så skal det være Trendsales eller lignende. Den er fra See By Chloe – Cirka år 2011/2012 vil jeg gætte på. Så jeg kan derfor heller ikke give jer et link til præcis den. Men jeg har til gengæld støvsuget nettet for alternativer. De fleste er lidt i den dyre ende, men det er efter min mening også en smadder god ide at skrue lidt op for budgettet, når det kommer til tasker, da man jo bruger dem en hel del. Se bare tasken der har startet indlægget her. I 4-5 år har den jævnligt siddet på min skulder og den holder endnu, så er et par tusind altså pludselig ikke så galt, efter min mening.

fryns

1.Jeg er helt pjattet med denne, der jo faktisk på en måde er i familie med tasken det handler om. De kommer i hvert fald samme sted fra og har cirka samme størrelse. Jeg drømmer lidt om at føre de to sammen på et tidspunkt. Avs, den er pæn. 2500,- HER

2.Her er der virkelig gået all in på frynser og jeg kan lide det! 1600 kroner koster den, HER

3.At denne ikke er min endnu, er bestemt en fejl… Så smuk og sej! 1790,- HER

4.Sådan en god størrelse, og så i ruskind med masser af fryns. Og så hedder den næsten det samme som mig: Rubino. 1000 kroner HER

5.Lige nu er denne smukke sag, som jeg for øvrigt har nævnt adskillige gange og har sværmet om lige så længe, nedsat til 1560 kroner, hvilket næsten er halv pris – Lige HER

6.Her er der faktisk en decideret billig version, hvis man nu ikke er helt sikker på det der fryns endnu. 270 kroner HER

7.Ok ok ok, totalt out of reach pt, men for fanden, hvor er den smuk! Og så koster den så også svimlende 11.000 kroner HER

8.Godt nok er den ikke sort, og så er den lillebitte, men alligevel virkelig sej. Jeg elsker det blå læder og til en bytur er den perfekt i størrelsen. Den koster 850,- HER

9.Her er vi ude i nogle ordentligt lange frynser, hvilket sgu også er rimelig badass. 1200 kroner HER

 

7 replies
 1. Charlotte says:

  Fantastisk smukt udvalg! Er godt hen og er blevet forelsket i nummer fem – og ja, den er selvfølgelig udsolgt nu. Hvilket mærke er det? Så må jeg jo støvsuge nettet tyndt for at finde den (garanteret til fuld pris).

  Og så lige tillykke med babybulen! Og tak for en fantastisk blog, snap og måde at dele dit liv med os på. Du hører det tit og det lyder sikkert banalt, men du kan dælme noget med ord, og det er en glæde og en udsøgt fornøjelse hver eneste gang der er nyt fra din pen eller mund. Tak for det:)

  Svar
  • Sofie says:

   Charlotte – jeg købte faktisk først en i læder.. og så bagefter en i ruskind, da jeg er lidt mere til det egentlig. Så endte med at købe begge og ville så bare returnere den ene. Så tænker at jeg nok gerne vil sælge den i læder. Send mig en mail på sofie_kjaerholm@yahoo.dk, hvis du er interesseret i at købe den!

   Svar
 2. Sofie says:

  Jeg vidste slet ikke at jeg manglede en taske med frynser… Men det gjorde jeg da! Den nedsatte fra Leowulff er netop klikket hjem i ruskind og jeg glæææder mig til at bruge den!
  De er gode de her inspirationsindlæg, når jeg nu sjældent går i butikker med fuldtidsarbejde og to små børn

  Svar
 3. Anne says:

  Jeg har forsøgt at lure hvilken taske med lidt frynser der har været sneakpeak af på flere af dine instagramhistorier, men det er ikke lykkedes mig at regne den ud 🙂 Vil du afsløre det?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *