SØNDAGSSHOPPING: Skoledrenge

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Sidste søndag var det Uma, der var inspirationen til mit shoppeindlæg. I dag er det Otto.
Jeg har fundet nogle seje og pæne ting frem til drenge i de fleste aldre, men måske især til dem omkring de 7 år, eller andre, der synes at Star Wars er optur.

otto

Otto ejer virkelig mange stribede t-shirts, både kortærmede og langærmede. Men striber klæder ham, så det stopper nok ikke foreløbigt. Denne i bordeaux og grå er ret pæn og lige nu nedsat til 75,- HER

Lige nu bliver idrætstøjet opbevaret og transporteret i en mulepose fra Tromborg og selvom der ingen protester har været, synes jeg måske alligevel at det er tid til en opgradering. Denne fra Adidas er ret sej. 100,- HER

Jeg kan huske den her slags kufferter fra da jeg var barn, og har selv ejet en – Ikke lige med Star Wars, men indholdet var vist ret meget det samme. Otto tegner helt vildt meget og jeg tror måske at denne her skal ligge under juletræet i år (damn, det er tidligt at tænke i de baner! Hej voksenliv). Tegnekuffert 230,- HER

Otto vil allerhelst gå i jeans, og bestemt ikke joggingbukser, men lige præcis dem her synes han er max fede og tager dem gerne på i skole. Jeg synes også de er seje. Og så koster de kun 170,- HER

Badekåben er muligvis Ottos foretrukne beklædningsdel om morgenen, hvilket man ikke rigtig kan fortænke ham i. Desværre er den han har nu ved at blive lige det mindste og så er det som om at Batman printet ikke længere er helt så sejt som det var engang. Jeg tror denne blå en bliver dens efterfølger, og en sort til Leo. 200,- HER

Altså, Otto har allerede en kuffert, og det er slet ikke aktuelt at udskifte den før om maaaange år. Men av av av, hvor er denne her sej. 1200,- HER

Jeg er blevet så glad for ECCOs børnesko, som bare holder, hvilket også er en af grundende til at jeg rent faktisk er villig til at betale lidt ekstra for dem. De her er ret cool og ser ud til at kunne tåle det meste vejr, og når nu ens 7-årige nægter at tage et par gummistøvler på, er det lidt nødvendigt med noget vandtæt. 750,- HER

En god overgangsjakke er guld værd, og jeg synes simpelthen at denne her er SÅ fed. Nu er vi også efterhånden oppe i en størrelse, hvor det giver mening at betale lidt ekstra for sådan noget som overtøj, da det gerne holder mere end bare en halv sæson. Denne sorte quiltede jakke med hætte gider jeg virkelig godt se ham i i efteråret (og foråret). 700,- HER

1 svar
  1. Signe O. says:

    De der Ecco-sko bliver så ikke billigere, når man har en 12-årig, der render rundt på en str 44-plader… OG er ret stålsat på, hvad der er hhv hot og not.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *