SØNDAGSSHOPPING: Pæn kjole og andre gemte sager

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

gatrimon

I fredags købte jeg en kjole, som mange af jer spottede på Snapchat og har spurgt ind til. Det forstår jeg godt, for den er SÅ pæn og rar og nem at style og jeg elsker den. Jeg købte min hos altid gode berg på Gl. Kongevej, men den kan også findes flere steder på nettet, hvis nu man ikke lige kommer forbi en fysisk butik, der fører Gat Rimon.
For eksempel kan den købes HER.

Kjolen er indtil videre det eneste jeg har købt fra mine Saved Items, men jeg må sige at min voksende og for tiden ret uformelige figur, gør fristelsen større end normalt… Se hvad jeg overvejer lige nu herunder.

gs

Perfekt kappe-agtig frakke. Genial til det hele og de fleste, måske særligt til en gravid barbapappakrop. 850,- HER

Jeg er fuldstændig syg med det her print, der også findes både i nederdel og top, men kjolen her er simpelthen så skide flot og ret efterårsvenlig, særligt hvis september har tænkt sig at fortsætte med at spille med solmusklerne. Jeg vil bruge den med læderstøvler og en strik. 1620,- HER

Hvis jeg lige sizer lidt op, så kan jeg snildt bruge den en måned eller to endnu, og så igen når maveskindet ikke længere er spændt ud, men stadigvæk gerne må gemmes en anelse. 500,- HER

Egentlig var det oprindeligt skjorten i samme print, der gjorde mig vild i varmen, men med førnævnte barbapappa figur må jeg nok erkende at formsyede skjorter er lidt et overstået kapitel, i hvert fald lidt tid endnu, men kjolen her, den kan sgu også noget. 700,- HER

Kjoler der både kan fungere til hverdag og fest er nok noget af det jeg går allermest efter. Denne er et godt eksempel på sådan en. Stilletter og blazer = fest! Strikcardigan og ankelstøvler eller sneaks = hverdag. 350,- HER

Jeg elsker ærmerne, der minder mig om en strik min mor havde i 80’erne, som jeg drømte om at arve. Den findes sikkert ikke længere, men så må jeg nøjes med denne smækre grønne en, der indeholder uld, hvilket forhåbentlig gør akryldelen lidt mindre mærkbar, den er pæn nok til at jeg tør tage chancen … 400,- HER

Mine fødder råber af mig for tiden, og jeg skal derfor have mig et par sneaks… Jeg har overvejet dem her, der er ualmindeligt bløde og rare. 1000,- HER

Denne graviditetskjole har jeg spottet nogle gange på lækre damer ude i verden, og jeg er ret vild med den. Den er simpel, men alligevel helt vildt fin med sine mange detaljer, og jeg tror den vil være pæn i alle trimestre, og i virkeligheden også i tiden efter – Den er eftersigende også ammevenlig. 380,- HER

Jeg drages for tiden i den grad til bukser, der ikke er jeans. Primært fordi jeg ikke kan lukke almindelige jeans og ikke er venner med graviditetsjeans  … De her ville være et fint alternativ. 250,- HER

 

 

 

 

11 replies
  • Sneglcille says:

   Den er gråsort med helt sart beige/lyserødt print.
   Min er en str. 2, så det er nok den der svarer til en UK10, men hvis jeg ikke var gravid ville jeg have taget en 8’er.

   Svar
 1. Anette says:

  Jeg håber ikke du tager det her på en forkert måde, men det er simpelthen bare en undren fra min side, når jeg har fulgt med på Snapchat – vasker du aldrig dit tøj inden du tager det på?
  Jeg troede egentlig at det var noget alle gjorde, så derfor undrer jeg mig. Jeg dømmer dig slet ikke, det var mere en undren fra min side 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *