Så mange nye kapitler + graviditetsdagbog uge 9

Efter en snak med Ottos nye klasselærer, der fortalte mig, at Otto passer perfekt ind i klassen, og både trives og er rar at være sammen med, kan min dag næsten ikke blive bedre. Det skulle da lige være, hvis den lejlighed jeg har lagt en mental kærlighedsbillet ind på, bliver vores. Men det viser sig at lejemarkedet i København er lidt af en jungle, den slags jungle, hvor det gælder om at være enormt heldig timingmæssigt, og helst have røven fuld af penge – Ingen af delene er rigtig noget, jeg kan blære mig med at have. Men lad os nu se, for jeg er i hvert fald målrettet og ikke mindst opsat på at NU skal det fandme være. Jeg vil være flyttet inden marts. Allerhelst inden årsskiftet.
Jeg er i det hele taget så vanvittig spændt på at se, hvor vores historie ender, eller rettere fortsætter – Der er virkelig lagt op til et vildt år.

Indtil videre vil jeg forsøge at være en masse i nuet, for engang imellem er det som om at drømmene og fremtidsplanerne løber afsted med mig og så glemmer jeg helt hvor jeg er. Så for nu vil jeg vende tilbage til min frokost på den der arbejdsplads, som jeg jeg er ret glad for. I dag er det kun jeg selv og min navnesøster, der er på pinden, men det er nu også ret hyggeligt på sådan en god og flot mandag.

Fra nuet og nogle uger tilbage i tiden (ja, jeg er lidt over det hele i dag) kommer her en video fra min 10. graviditetsuge. Resume finder du under videoen.

RESUME:
Kvalmen kommer og går, men er heldigvis svindende. Mit tandkød bløder nemt, og så er jeg begyndt at kunne drikke kaffe igen, men jeg kan tilgengæld ikke spise rugbrød, da det smager ækelt.
Jeg føler mig PMS ramt og føler mig ked af det, hvilket er selvforstærkende fordi det går mig på at mit humør er nede, når jeg absolut intet har at have det i. Tre uger til nakkefoldsscanning …

 

13 replies
 1. Iben says:

  Ihh hvor fantastisk med Otto og den nye klasse. Det kan man jo kun blive glad i låget af. Jeg havde selv samme slags optur i dag, da pædagogen i min drengs vuggestue sagde, at han havde været glad og hygget sig. (Han græd, da jeg gik i morges. Av mit hjerte). Ps elsker dine videoer. I går så jeg den med hovedet under dynen, fordi min dreng sov ved siden af, og jeg ville ikke risikere en opvågning 🙂

  Svar
 2. ida says:

  Kunne du ikke tænke dig at dele nogle af dine overvejelser ift. makeup, cremer og hårgejl mens du er gravid? Bruger du det du plejer, skærer du lidt ned eller…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det kommer der mere om på et senere tidspunkt. Der er enkelte ting jeg undgår, parfume og aluminium for eksempel. Men i det store hele bruger jeg mange af de samme ting som før.
   Der kommer et indlæg om det i denne eller næste uge 🙂

   Svar
 3. Tine says:

  Kæmpe stort tillykke med graviditeten! Glæder mig helt vildt til at følge endnu en af dine graviditeter 🙂
  Vil du ikke fortælle hvordan det kan være, at nogle af dine følgere har fattet mistanke til at du var gravid? Jeg har nemlig ikke spor set! 😉

  Svar
  • Stine says:

   Hun spiste pludseligt enormt mange kosttilskud, var tit træt og da hun skulle vise tøj krisen fra mødet på Ottos skole var der ikke helt de samme vinkler som normalt. Man så hende heller ikke mwd et glas vin og hun omtalte flwre gange dårlgow dage med aflyste planer.
   det kan jo alt sammen i sig selv være tilfældigheder og eller have andre årsager, men sammenholdt med det om den nye lehmigen og det kuld ad familien snegl som ville flytte til k og Østerbro. Men altså jeg havde ikke fattet det.

   Svar
 4. Julie Monberg says:

  Det er så tophyggeligt med de videoer! Det minder mig om web-serien “9 måneder” på Voresborn.dk, hvor man følger fire kvinder igennem graviditetsperioden – vildt fin og hyggelig serie (særligt?) for dem, der er gravide (:

  Svar
 5. Majken says:

  Det er så hyggeligt at følge med uge for uge, men jeg er ikke til videoer. Så det jeg vil sige er bare, at jeg er rigtig glad for det resumé du skriver til videoerne 🙂 Og stort tillykke!

  Svar
 6. Stinne says:

  Bliv endelig ved med de uge for uge graviditetsindlæg – så hyggeligt!
  Får selv lyst til at være gravid igen og få et barn mere. Men det går ikke lige nu med en baby på 5 måneder 🙂

  Svar
 7. Emma says:

  Hvor er det fint skrevet det med at huske og være i nuet. Det er jeg simpelthen så slem til at glemme. Jeg drømmer og skynder mig alt for meget til at komme videre ud i fremtiden.
  Så tak for den reminder 🙂
  Ps glæder mig viiirkelig meget til når man kan se din fine babybule! Er det lidt underligt sagt? Siger det alligevel!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *