Planer med planer på + uge 14

Denne weekend er hjemme hos os præget af mange planer. Fødselsdage, aftaler, bryllup og praktiske gøremål. Så i virkeligheden også ret typisk, både for os, men sikkert også for de fleste andre børnefamilier. Det er nu lørdag aften og jeg føler mig allerede fuldstændigt bombet, men i morgen er det atter op på weekendhesten og igang. Der skal vaskes tøj, der er en 7 års fødselsdagsfest, der skal gæstes (mental highfive til tjekket selv, der købte gave i dag, fremfor i sidste øjeblik) og en ny uge skal forberedes. Heldigvis er det meste jo lækre og dejlige ting sådan en weekend består af, måske lige med undtagelse af det der tøjvask og madpakkeplanlægning, men jeg indrømmer gerne at det samtidigt er lidt trættende med sådan et helt tætpakket program, særligt når man samtidigt skal gro et barn. Hvilket bringer mig til næste punkt, nemlig en helt frisk preggo-video fra uge 14.

RESUME:
Sidste dag i uge 14. Jeg har stadigvæk cravings – Mange og ofte! Men omvendt har jeg også nogle dage en del kvalme, ikke typisk graviditetskvalme, men nærmere følelsen af at være overmæt, bare helt uden at være det. Jeg bliver forpustet ret ofte, hvilket jeg synes er lige tidligt nok. Vi er begyndt at tale om navne og har faktisk nogle vi er ret glade for og ikke mindst enige i. Bliver ofte svimmel, særligt når jeg står op længe af gangen. Jeg har svært ved varmen, hvilket ellers plejer at være lige mig. Forbandede hormoner!
Jeg har meldt mig til graviditetsyoga, hvilket er lidt af en udfordring eftersom at jeg aldrig rigtig har fanget fidusen ved det der yoga. Men nu prøver jeg at give det et skud. Igen.

8 replies
 1. Sine says:

  Et indlæg om hvad du gør dig af tanker omkring de produkter du bruger i din graviditet kunne være spændende. Jeg mener, nogle bruger jo slet ikke make up og parfume pga alt muligt med barnet. 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg bruger det samme pretty much, lader bare være med at spise det 😉 Undgik i forvejen så vidt muligt parfume, så det gør jeg stadigvæk.

   Svar
 2. Agnes says:

  Jeg har termin om to uger og har haft så meget glæde af yoga undervejs. Jeg har ikke altid været vild med yoga. Tidligere kunne jeg ikke se fidusen ved det. Min erfaring er, at instruktøren betyder meget – om vedkommende passer til din smag. Jeg har gået til yoga to gange om ugen under min graviditet og så lavet nogle af øvelserne hjemme de andre dage. Det hjælper mod ondt i ryggen, og så hjælper det mig virkelig meget med det mentale og evnen til at slappe af.

  Svar
 3. Maria Louise says:

  Tillykke med graviditeten, så skønt for dig og dine. Graviditetsyoga var guld værd, synes jeg. Yoga og svømning ❤️ Svømmede fast et par km i ugen og faktisk 500 m dagen inden jeg fødte min søn. Han er nu 11 uger og jeg SAVNER det, skal snart i gang. Apropos temperaturregulering, så virker det stadig ikke optimalt her. Især når jeg ammer, så sveder jeg som et lille bæst 😅

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *