Papirbryllup

Jeg holder fri i dag. Fri fri fri. Det samme gør min mand. For et år siden sagde vi nemlig JA til hinanden og det vil vi faktisk gerne fejre, og da vi ikke har fundet pasning til i aften, gør vi det bare i løbet af dagen. Jeg har netop afleveret Otto i skole og sidder nu med en kop kaffe og venter.

image

Lige om et øjeblik kommer Hr. Snegl og henter mig i vores Volvo stationcar og kører os til Amager, hvor vi skal spise brunch sammen, derefter skal vi holde hinanden en masse i hånden og gå en lang tur, indtil vi igen er sultne og rammer papirøen (fordi vi har papirbryllyp – Get it?!) for at spise frokost. I eftermiddag henter vi vores unger som vi plejer og vender atter tilbage til vores højtbelagte leverpostejsliv. Perfekt!

Jeg vender stærkt tilbage i morgen. GOD DAG

image

14 replies
 1. Susanne says:

  Stort tillykke. I har en fantastisk historie… Gode råd til, hvordan man gen-scorer sin eks, vil falde på et tørt sted, for min kæreste gik lige pludselig efter et halvt år, og jeg vil så gerne have, at vi giver det en chance mere. Jeg er rimelig god til ikke at kontakte ham og være nede, for det skulle være sagen, men han kontakter bare ikke mig. Hvordan gjorde du? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Desværre ingen råd. Andet end at komme videre. Jeg har aldrig haft som mission at få ham tilbage, og det tog fire år før jeg overhovedet overvejede det. Så. Noget med at forene sig med at det ikke skal være, og så se hvad der sekr 🙂

   Svar
 2. Maiken says:

  Kæmpe tillykke og hurra!! I er heldige skønne mennesker 🙂
  Og PS, hvis I en anden gang mangler hjælp til jeres søde unger sir’ I bare til her – ville mef glæde låne en hjælpende hånd.

  Svar
 3. Karina Simonsen says:

  Tillykke med bryllupsdagen! Mærkedage er altid gode at fejre – det samme er kærlighed. 🙂 Jeg håber, I har haft en hyggelig dag sammen.

  Svar
 4. Jannie says:

  Stort tillykke ! I er så gode samme!
  Jeg ved ikke om du har nævnt det tidligere – men jeg har det sidste stykke tid længe gået og tænkt over hvor gammel eller ung du egentlig er, og nu når jeg ser jeres bryllupsbillede tænker jeg også over hvor gammel freelancer er? Vil du dele??

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *