På vej… Fire dage uden børn

Jeg vågnede fire-fem gange i nat, overbevist om at det da måtte være tid til at stå op. Det var det ikke, og da mit ur ringede kvart i fem var jeg på ingen måde frisk. Kom derfor også lidt senere op end beregnet og måtte skippe morgenmad og kaffe. Den får jeg nu. I lufthavnen. Jeg skal på pressetur til Holland med Auping, og jeg glæder mig. Jeg er allerede hjemme i morgen aften, men der er min familie taget på landet. Lørdag skal jeg i sommerhus og fejre Canas fødselsdag, og jeg ser derfor først mand og børn på søndag. Det er nu med en fin ro i maven. De skal dejlige ting og det skal jeg også, og måske er det i virkeligheden helt ok at vi lige savner hinanden lidt, jvf. Mit indlæg om hverdagsmaskineriet.

Måske min absurd varme latte er ved at være drikbar nu. Jeg giver den et forsøg, inden jeg finder min gate. God dag. Følg gerne med på Snapchat…

image


Og ja, jeg rejser i lakstøvler. Pisse praktisk.

6 replies
 1. Tine says:

  Rigtig god tur til Holland! Jeg har lige været fire dage (tre overnatninger) i Barcelona med en veninde. Og hold nu op, hvor jeg savnede min kæreste og min lille 15 måneders tut <3 Men de har hygget sig så meget og det har jeg også. Det er kun sundt at savne lidt, for så sætter man mere pris på hverdagen, når man kommer hjem.

  Svar
 2. Christine says:

  I morgen rejser jeg 9 NI dage til USA uden mand og børn – shit – jeg ved at det helt sikkert er værst for mig selv, men jeg føler mig virkelig som ussel lortemor lige nu 🙁

  Svar
 3. Sofie says:

  Skægt, jeg rejser også afsted på konference senere på ugen. Jeg er væk fra lørdag til onsdag, og det er første gang jeg er væk mere end 1 fra mine to unger. Jeg ved, at jeg kommer til at savne dem og manden, men det bliver også lidt lækkert at være ude på egen hånd og få et lille mini-break fra hverdagen. Jeg håber, at du får en dog tur!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *