På tur med min ældste

image

Otto og jeg sidder i skrivende stund i et Air France fly oppe over skyerne, der hvor himlen er blå. Der er netop blevet serveret kaffe, kakao og små franske småkager for os. Otto er i fuld gang med at bygge robotter i Robot Lab på iPaden og jeg forsøger at få lidt arbejde for hånden, så jeg ikke skal tænke for meget over det de næste dage.
Vi skal på pressetur, så der kommer til at være fuld knald på de næste dage, men heldigvis er det et yders børnevenligt program, og så ser jeg frem til lidt rolige stunder på hotellet om aftenen.

Det her med presseture er helt klart en af de rigtig fede frynsegoder ved mit job. Alligevel siger jeg som oftest nej til de fleste invitationer, langt over halvdelen faktisk. Det gør jeg fordi at det ofte er nogle hektiske og intense dage med fuldt program, hvor der ikke er tid til andet, og jeg derfor kommer langt bagud og altid er lidt ekstra mat i sokkerne når jeg kommer hjem igen.

Men lige præcis denne tur giver så meget mening og kommer nok til at være de matteste sokker og de tabte arbejdstimer værd.
Vi er på vej til Disneyland Paris, hvor vi sammen med en gruppe andre bloggere og journalister og deres børn skal til Halloween. Det bliver både noget med græskarudskæring, shows, kostumer, forlystelser og middage, og så har vi selfølgelig også lidt fritid til at gå på opdagelse i parken. Vi har fået sådan nogle særlige pas, der gør at vi kommer foran i køen og derfor får rig mulighed for at prøve lidt af det hele.
Egentlig er jeg jo lidt af en bangebuks, der helst vil have benene placeret på jorden og hovedet oppe, men jeg bliver nok nødt til at presse mig selv og mine grænser en anelse de næste par dage. Og ellers har Lisbeths søn og Otto aftalt at de skal prøve de ting sammen som deres mødre ikke tør. Perfekt!

Det bliver hammergodt, og timingen er helt perfekt. Jeg ser sådan frem til at kunne give min store dreng lidt ekstra opmærksomhed, da jeg godt kan mærke at det nok halter lidt i hverdagen til tider. At det så ovenikøbet lige er Paris turen går til er ekstra perfekt, da jeg i årevis har lovet ham at tage ham med dertil. For elleve år siden boede jeg der i et lille år og jeg har mange gange fortalt ham historier om min tid der, altså dem der ikke involverer franskmænd og papvin.
Denne gang får vi nok ikke så god tid til at se selve Paris, men jeg ser frem til køreturen igennem byen.

Jeg håber I vil følge vores tur på Snapchat og Instagram. Ikke at jeg har fået min nye telefon endnu, jeg har bare tyvstjålet min mands og efterladt ham med min tarvelige og langsomme lånetelefon. Så indtil på lørdag er jeg tilbage på de sociale medier for fulde gardiner.

7 replies
 1. Signe says:

  Der er sikkert også meget du ikke må prøve som gravid. Jeg var i Tivoli da jeg var 6 uger henne og jeg måtte ikke prøve alt det vilde (sjove i min verden, så det var totalt surt). Tror det er noget med at bøjlen trykker på maven.

  Svar
 2. Skalotteløg says:

  Jeg vil også bare lige sige, at du skal passe på med, hvad du kaster dig ud i. Noget med, at moderkagen kan rive sig løs, og det betyder jo abort. Så alt for vildt (og ting med bøjle, kunne jeg forstå) er no go. Det ved du sikkert godt allerede, men better safe than sorry, ikke 🙂
  God tur! Er mega misundelig, jeg har altid drømt om Disneyland Paris! :O

  Svar
 3. Dorte says:

  For 11 år siden?! Sig mig, er vi ikke jævnaldrende? For 11 år siden gik jeg da i gymnasiet og sådan nogle (kedelige) ting 😛 Var det noget modello-relateret?
  PS GOD TUR! 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *