Ømt skrog, hvide vingummier og Fredagsfølger

 

Om det er de mange timer på en stol i et iskoldt studie i går aftes, de få timers søvn i nat, eller de 14 kilometer jeg i dag er gået i et par knap så fodformede læderstøvler, ved jeg ikke – Eller måske ved jeg godt, at det er en kombination af alt det og en 16 uger gravid krop, der gør at jeg lige har sovet 2 en halv time og nu knap nok kan bevæge mine ben. Det føles lidt som om at jeg, hvis jeg var en barbiedukke, har ondt i ben-samlingerne, sådan i lårene og i knoglerene inde i bækkenet, det svier og brænder og værker og knager, og jeg må konstatere at jeg på trods af en noget stærkere fysik sammenlinget med mine andre graviditeter, måske alligevel bare skal huske at sætte lidt begrænsninger for mig selv, eller i hvert fald at lytte lidt bedre efter når min krop siger nej tak, fremfor at gå videre og tænke at det er noget pjat, men altså mere om den følelse i min næste graviditetsvideo, der kommer i morgen.

Nu sidder jeg i mørke, fordi jeg ikke lige kan overskue ideen om at rejse mig og tænde for lyset, eller at få min næsten sovende mand (vi er meget trætte i dag) til at gøre det, og catcher op på lidt bloglæsning, mens jeg spiser vingummier, og hele tiden kommer til at spise både de orange og hvide, som jeg slet ikke bryder mig om, men i lyset fra min computerskærm udgiver de sig for at være både gule og røde. – Det gik netop op for mig, at de hvide vist skal smage af ananas, og nu kan jeg endnu mindre lide dem.

FullSizeRender(75)

Til sidst kan jeg glæde de af jer, der har efterspurgt Fredagsfølger-videoerne, med at Snapchat åbenbart har fikset den bug, der gjorde at lyden stak af i gemte stories, og derfor denne aften tilbyde jer gårsdagens Fredagsfølger i fuld længde … Den kommer her:

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *