Morgenrutine med SUPERSTART

SPONSORERET AF ELIZABETH ARDEN

image

Det er vist ikke første gang at jeg nævner, hvordan det der med at passe på min hud i løbet af de sidste par år er blevet væsentligt vigtigere for mig. I mine tidlige 20’ere gik jeg ikke op i det. Jeg fjernede sjældent min makeup og var ligeglad med både masker, scrubs og fugt. Lidt senere i midten og slutningen af 20erne begyndte jeg til gengæld at gå op i det. Nok fordi at min hud pludselig ikke længere var lige så pæn og stram som tidligere og ovenikøbet ret nemt slog ud og blev uren. Jeg havde fået børn og fik meget mindre søvn, og det kunne ses. Jeg har i de sidste par år især gjort meget ud af at få styr på min hud. Jeg renser den både morgen og aften, jeg sørger for at få fjernet al min makeup, jeg skrubber den et par gange om ugen og jeg sparer ikke på fugten.

Min morgenrutine er derfor også rimelig fastlagt – Jeg står op, drikker en masse vand (så meget jeg kan), vasker mit ansigt, drikker kaffe, fugter min hud, gør mine børn klar, drikker mere kaffe og tager så makeup på. De sidste tre ugers tid har jeg tilføjet endnu et step til min morgenrutine, i hvert fald den der har med min hud at gøre – for jeg er blevet bedt om at give Elizabeth Ardens Superstart Skin Renewal Booster et forsøg, og det har jeg gjort to gange dagligt i nogle uger nu.

image

Jeg afprøver løbende en del produkter og er derfor ikke den nemmeste at imponere, men jeg har alligevel været ret spændt på denne lille sag, der lover at booste hudens eget forsvar, samt dens evne til at forny sig selv. De første uger lagde jeg ikke mærke til den store forskel, men brugte den alligevel de to gange om dagen som det er anbefalet. Jeg har både brugt den med creme, med serum og med olie, og noget der begejstrede mig fra start af var, at jeg netop kunne bruge alle mulige forskellige produkter sammen med den helt uden problemer. Den trænger superhurtigt ind i huden og jeg kan tilføje mine vanlige produkter lige med det samme, og det har derfor heller ikke gjort at min vanlige morgenrutine har føltes længere eller mere besværligt. Slet ikke.

image

Nu er der gået knap en måned og det kan godt være, at der ikke var de store resultater de første to uger og jeg havde da også fået besked på at give det fire uger i hvert fald, hvilket også er lige om hjørnet, men nu er der gået et par og 20 dage, og jeg kan i den grad allerede se og mærke en forskel. Jeg nævner det i videoen nederst i indlægget, men for lige at opsummere, har jeg bemærket at jeg langt sjældnere føler behov for scrubs og masker, som ellers er noget jeg normalt bruger relativt ofte, når min hud ser træt og grå ud.
Så indtil videre er jeg tilfreds, mere end faktisk. Og jeg glæder mig til at kunne give jer en endnu mere præcis dom og anmeldelse af produktet om nogle uger.

image

VIND:
Hvis du også har lyst til at give Elizabeth Ardens Superstart Skin Renewal Booster et skud kan du vinde en lige her hos mig. Jeg udlodder nemlig 5 styks. For at deltage i konkurrencen skal du uploade et billede på Instagram, der viser din morgenrutine og så skal du bruge følgende hashtags: #SUPERSTART #ElizabethArden #giveaway og være sød at tagge mig @sneglcille, så jeg kan se jeres billeder. Jeg finder de fem vindere, når jeg skriver hele min anmeldelse her på bloggen om cirka to uger.

image

// VIDEO //

13 replies
 1. Kathrine says:

  Fuldstændig helt hen i vejret i forhold til netop det her indlæg. Men vil du fortælle lidt om jeres overvejelser i forbindelse med Ottos skoleskift? Vi har en dreng som skal i skole om små to år. Her hvor vi bor nu er der to skoler, som ikke er så attraktive (set med vores øjne) og vi har derfor mange snakke og overvejelser omkring privatskole, flytning osv. Så det kunne være rigtig rart at høre jeres overvejelser, nu hvor I har flyttet ham til en ny skole. Ikke ned i detaljer selvfølgelig, men sådan overordnet. PS. Stort tillykke med den kommende lille i maven. Jeg glæder mig til at følge med på den anden side af skærmen. ☺️

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, der kommer nok et uddybende indlæg om det. Jeg tror vi er mange, der går med den slags tanker, så det er klart relevant.

   Svar
 2. Mathilde H says:

  Fed konkurrence! Annoncerer du lidt før, du kommer med vinderen? Så kan jeg nemlig åbne min Instagram profil, når tid er 😊

  Svar
 3. Astrid says:

  Det lyder som en dejlig morgenrutine du har dig! Som nybagt mor synes jeg godtnok at det kan være svært at få nået en ordentlig makeup og jeg føler aldrig rigtigt, at jeg kommer ordentligt “op og igang” uden! Jeg drømmer derfor om, at du laver en lille “tutorial”/video med dit faste makeup-ritual!😊👏🏻👍🏻

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *