Mere soveplads til mig

Otto er inde i en periode lige nu, hvor han synes at det er en FEST at sove alle andre steder end i sin seng. På madrasser på gulvet i både stue, eget værelse, vores værelse og på altanen. Helst i selskab med sin far… Normalt kan jeg måske godt blive en anelse misundelig, når jeg sådan bliver holdt udenfor den slags aktiviteter. Men. Fik jeg sagt at vi fik ny seng for nogle måneder siden?

Screen Shot 2016-09-05 at 14.46.50

…. Jeg støtter totalt op om Ottos nye sovearrangement. Fuldstændigt faktisk!

 

6 replies
 1. Mia says:

  Nøj hvor kan jeg godt huske dengang, hvor det var hammer fedt at sove alle andre steder end i egen seng. Mine søskende og jeg har sovet ganske mange nætter på trampolinen i haven da vi var yngre. 😊 Ærlig talt er jeg stadig lidt fan af at sove mærkelige steder, og inden jeg blev mor sidste sommer, byggede min mand og jeg (i midt tyverne) en gang imellem huller af sengetøjet, og sov deri; noget vi vist i øvrigt snart skal have gang i igen, nu bare med mini-menneske. ❤

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg kan faktisk også godt huske det fra mig selv. Det er sket flere gange, at min mor har fundet mig i et bjerg af dyner og bamser på gulvet fremfor i sengen. Jeg havde altid et lagen over som en hule, og legede at jeg var i skoven. Ironisk nok hader jeg at sove i telt.

   Svar
  • Sneglcille says:

   Ingen tips i hvert fald. Ikke andet end faste sengetider og virkelig meget tålmodighed… Og rødvin. Til de voksne altså.
   Alle sover i egne senge, men Otto kommer ind til os næsten hver nat. Og han vil helst have at der en voksen hos sig når han skal sove. Uma lægger vi bare. Nogle dage falder hun i søvn på fem minutter, andre en time… Eller to. Suk.

   Der kommer nok et indlæg på et tidspunkt. Har i hvert fald gjort mig mange tanker om det (haven’t we all?!)

   Svar
 2. Jannie Olsen says:

  Jeg er en nok gammel i jeres øjne, men jeg sover også alle mulige vegne i vores hjem. Min foretrukne seng, når det er varmt, er i vores Fatboy i haven. Iført insektnettet fra barnebarnet s barnevogn.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *