Mandagsplaner

image

Godmorgen! Eller formiddag nok nærmere. Jeg har indtaget mit køkken, der jo i en rum tid fungerede som mit eget lille bloggerkontor, altså længe før Andedammen overhovedet var på tegnebrættet. I dag er køkkenet endnu engang lavet om til kontor, både fordi at jeg i går var ramt af nærmest en lang plukve fra klokken 4 om morgenen – til sen aften, og derfor tænker at det er en god ide ikke at bevæge mig for langt væk i dag, og så også fordi jeg blev vækket i morges af en brandvarm skoledreng, der pippede at han havde ret ondt i halsen. Han er nu parkeret foran fjernsynet under et bjerg af dyner, lun the og boller med tandsmør, mens jeg fra køkkenkontoret indtager samme menu, bortset fra at jeg drikker kaffe, som er kold.

Senere i dag skal Freelancer og jeg ud og se på lejlighed. Skriiiig! DEN lejlighed som jeg for en uge eller to siden pev over var gået til anden side. Lejer er åbenbart sprunget fra, så nu skal vi se den. Den er over budget, men omvendt er beliggenhed, kvadratmeter og ruminddeling perfekt, så vi er enige om at vi bliver nødt til at se om vi bliver forelskede i den, når vi mødes i eftermiddag og på en eller anden måde må få det til at fungere, eller om den i sin Tinderagtige profil har pyntet lidt på mål og stand. Det sker, har jeg hørt.

God dag til alle jer.

 

 

5 replies
  1. Marie says:

    Pøj pøj med lejlighedsjagt senere i dag. Mit børnehavebarn er også ramt af feber i dag 🙁 Drt må være omskifteligheden i vejret

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *