KONKURRENCE: Vind smykker fra Hvisk

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Vedhæng HER / Kæde HER

Bang-vedhænget får mange kommentarer med på vejen, og jeg synes også selv at det er ret sejt og sjovt. Ofte er det ord som Love og Joy og den slags der får plads på diverse smykker, og det er da også skønne ord. Men BANG, det kan da lidt noget andet.

image

I kan også få fingre i jeres eget vedhæng, eller noget andet fra hvisks hjemmeside, hvis I vil. For endnu engang har jeg og hvisk en konkurrence til jer. Ligesom sidst er det eneste I skal gøre, at gå ind på hvisk.com og finde det smykke I gerne vil vinde (dog ikke fra 14 Karat serien) kopiere linket og smide det ind i en kommentar til indlægget her, gerne med en begrundelse for hvorfor det skal være lige det smykke. Om en uges tid finder jeg en vinder, som bliver offentliggjort på bloggen.

Held og lykke! Jeg glæder mig til at se, hvad I finder frem.

 

216 replies
 1. Katrine says:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive indehaver af dette fine skildpadde-vedhæng. Jeg har lige været på en måneds kærlighedsferie med min kæreste på Bali, hvor snorkling med en masse skildpadder var et af de store højdepunkter. Vi donerede desuden en del penge til en lokal Balineser, der tager sig af at passe på skildpaddeæggene til de er udklækkede og skildpadderne har vokset sig store og kan klare sig i havet. Vedhænget ville derfor være et smukt minde fra vores fantastiske tur 😊🐢

  http://hvisk.com/da/smykker/vedhaeng/turtle-pendant-silver

  Svar
 2. Natasha F says:

  Selvom det her egentlig er det onde øje, så har det for mig de konnotationer og være det beskyttende øje. Og det beskyttende øje er for mig min mor.
  Derfor ville det betyde meget for mig, at kunne give min mor det her armbånd fra min bror og jeg, som en påmindelse for hende – efter hendes frygtelige styrt på sin racercykel for godt en uge siden, som gjorde hun endte på hospitalet med b.la. en punkteret lunge og et brækket kraveben – om at hun på måde altid kan “se” os – specielt min bror, som har satset alt for at forfølge sin drøm i New York – selvom at vi er alle sammen er adskilt. Og at vi kan “se” hende.
  http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/evil-eye-bracelet-gold-5606

  Svar
 3. Line says:

  Jeg er vild med din halskæde, så den ville jeg ønske mig. Har en lille pige på alder med Uma og jeg er simpelthen så dårlig til at smykke mig op. Du er super inspirerende, fordi du netop formår at tilføje de små ting, som fuldender dit look. Du minder mig om, at der godt må være lidt BANG over det, selvom man er mor. Tak for det 🙂
  http://hvisk.com/da/homepage/index/view/story/3_1

  Svar
 4. Mathilde H says:

  http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/evil-eye-bracelet-gold-5606
  Måske det er en anelse ‘kedeligt’, men jeg ønsker mig faktisk det samme armbånd, som jeg også deltog i den forrige konkurrence med. Fordi jeg stadig synes, at det er mega fint, og fordi det ville passe godt sammen med mine andre tynde guldarmbånd. Jeg har ikke før kunne finde et ‘evil eye’ der faldt i min smag, men Hvisk’s version er lige i øjet (hehe, dårlig humor, I know – er nok stadig lidt bagstiv efter studiestartsfest i går). Håber lige at jeg vinder. God lørdag og endnu en gang tusind til lykke med det nye liv i maven og sneglefamilien!

  Svar
 5. Louise Andersen says:

  Hvis jeg var så heldig at vinde skulle det være det her armbånd: http://hvisk.com/da/homepage/index/view/story/6_1
  Jeg har længe kigget på mange af deres smykker, men da der er så mange flotte har jeg været ubeslutsom. Nu er jeg dog faldet pladask for deres rhodium serie og når jeg er i mål med mit vægttab vil jeg forkæle mig med lidt smykker fra den kollektion, men en lille gulerod på vejen ville da være skønt 😉
  Endnu engang kæmpe tillykke med den kommende familieforøgelse- så glædelig nyhed! Glæder mig til at følge med i dit og familiens snegleunivers mange år endnu. 🙂 <3

  Svar
 6. Sofie B says:

  Jeg ønsker mig dette fine gulvarmbånd, da det er tidsløst og super smukt :)http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/wire-bracelet-gold

  Svar
 7. Heidi HS says:

  Først og fremmest et kæmpe tillykke med graviditeten – hvor er det dog fantastisk!
  Og wow for en halskæde – så den først på snappen, og blev helt forelsket i hvor pæn den er, så hvis jeg kunne være så uvirkeligt heldig at få en ting derfra, skulle det helt klart være BANG vedhænget http://hvisk.com/da/catalog/product/view/id/5357/s/bang-pendant-gold/category/10/?utm=bloggersdelight (og kæden dertil ville selvfølgelig også være lækker!)
  Kh.

  Svar
 8. Anneli says:

  Jeg ville gerne vi de denne ring http://hvisk.com/da/smykker/ringe/eternal-pink-zirconia-half-ring-gold-3179

  Jeg har altid syntes at det var SÅ fint, når kvinder fortæller om deres “barselssmykker”, som de har fået af deres mænd ved fødslen af deres børn. Og er en sucker for nostalgiske tanker som, at smykkerne sidenhen kan gå i srv til netop mine børn, ved passende lejligheder. Min mand er indledtes bare ikke romantiker af den type (til gengæld gør han alt muligt andet, der gør det dejligt og let at være forelsket i ham), så jeg har efterhånden forliget mig med tanken om ikke at få dennes slags smykker, for vil hellere have hans alternative overraskelser, end diktere denne slags smykkeindkøb.
  For leden mødtes jeg så med en veninde, og komenerede hendes flotte ring, som jeg ikke før havde set. Hvortil hun sagde “Har du ikke? Det er jo min Lauge-ring, så den er 3 år gammel”. “Uh godt valg af Hr. Far” (som også er en af mine gode venner), hvortil svaret lød: Den slags romantik kan han slet ikke finde ud af, så jeg købte den skam selv”.
  Og dette er sagens kerne! Jeg kan da bare købe mig en Hannah-ring selv!!! Tænk sig at jeg ikke har tænkt den tanke før?! Der er da for human ingen regel om, at det skal være Faderen, der giver Moderen et barselssmykke! Det kan jeg da lige så vel give mig selv. Også selvom den hjertenskære pige, snart fylder 3 😊
  Så det tror jeg jeg vil gøre, og denne ring med rosa sten fra Hvisk, ville være HELT perfekt til anledningen!

  Svar
 9. Jeanne Louise says:

  Hej Sneglcille. Først og fremmest kæmpe tillykke med din graviditet! Hvor er det bare skønt for jer. Jeg har fuldt med siden Otto ikke var særlig gammel, og gør det stadig hver eneste dag. Jeg har som sådan ikke super meget tilfælles med dig – børn ligger langt ude i fremtiden for mig, men alligevel følger jeg interesseret med. Du formår at favne alle, unge som gamle og mødre som ikke-mødre. (i modsætning til at blogs). Og så gør du det ovenikøbet på en reel, upoleret og humoristisk måde. Det vil jeg bare sige mange tak for! Du er inspiration for mange!

  Og så til konkurrencen. Jeg kunne godt tænke mig denne halskæde: http://hvisk.com/da/smykker/halskaeder/delight-seven-zirconia-necklace-silver
  Fin, simpel og feminin. Jeg går normalt ikke med halskæder, men jeg tror denne kunne få mig til det.

  Svar
 10. Tenna says:

  http://hvisk.com/da/nyheder/dog-tag-pendant-gold
  Jeg vil gerne vinde dog tag fordi jeg altid kommer til at knytte vigtige begivenheder i mit liv med smykker. Nu er jeg lige startet på kandidaten til mit studie og det er kæmpe for mig. Troede på et tidspunkt ikke at jeg kom igennem mit bachelor. Så for er det kæmpe stort og jeg vil gerne have sådan et powersmykke til at få helt mål de næste 2 år.

  Svar
 11. Marie says:

  Kære Cille. Jeg ville blive så glad for at vinde denne ring! Jeg er netop begyndt i praktik (og jeg er så stolt over at have fået pladsen), så dette smykke ville være en fin måde at mindes denne “milepæl” på – og så vil jeg hver dag kunne kigge på den på kontoret, mens jeg sidder og skribler deruda’! http://hvisk.com/da/smykker/ringe/wave-ring-gold
  P.S. – Tillykke med graviditeten!

  Svar
 12. Sara says:

  Jeg er ligesom dig vil mhttp://hvisk.com/da/homepage/index/view/story/3_1ed det vedhæng
  Og jeg synes faktisk min søster skulle have det. Det passer til hende, og der er gang i den hos hende med to drenge! Det siger ofte “bang” derhjemme;-)

  Svar
 13. Julie says:

  Jeg ønsker mig “P”-vedhænget i sølv, da min søn på 5 måneder har P som forbogstav og jeg er blæst fuldstændig bagover af den stærke kærlighedsfølelse man har til sit barn. Og i sølv fordi jeg bare ikke kan få guld til at fungere på mig, ved ikke om det er min hudtone, der giver balladen.

  Svar
 14. Mette Glerup Kristensen says:

  Først og fremmest – STORT TILLYKKE <3

  Da jeg selv blev mor for få måneder siden, betød det samtidig et midlertidigt farvel til en masse smykker – men nu er tiden lun til, at starte langsomt op igen. Halskæder må vente lidt, derimod er jeg helt klar på at smykke mine arme med enkle, klassiske pieces.

  Derfor er jeg faldet for dette skønne armbånd: http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/ina-gold

  God dag herfra 😀

  Svar
 15. Idaemilia says:

  Jeg vil mægtig gerne vinde dette smukke smykke: http://hvisk.com/da/smykker/halskaeder/delight-seven-zirconia-necklace-grey-rhodium

  Hvisk er et mærke jeg aldrig selv har tænkt på kunne være noget for mig, men jeg synes faktisk at det er så stilrent og smukt – og meget voksent! Netop det sidste tiltaler mig meget i øjeblikket hvor jeg skal begynde på mit 3. semester på filosofi på unversitetet og har brug for lidt “I know a couple of things or two now”- følelse!

  Svar
 16. Marlene Lykke says:

  Først og fremmest: tillykke med graviditeten! 🙂

  For det andet: så har jeg ønsket mig det her sæt øreringe i meeeeget lang tid og prøver lykken og ønsker disse hvergang, Hvisk afholder en give away med en blogger. Så nu håber jeg, jeg kan have dem på til semesterstartsfesten på mit nye studie den 7. Oktober! De ville passer perfekt sammen med en sort midi-satin kjole fra ASOS, som jeg skal have på 😀

  http://hvisk.com/da/smykker/oereringe/moonlight-multi-coloured-zirconia-ear-studs-gold-large

  Svar
 17. Sarah says:

  Første: Stort tillykke med 3. graviditet – fedt!!

  Jeg ønsker mig dette vedhæng http://hvisk.com/da/smykker/vedhaeng/dog-tag-pendant-gold

  Har en eller anden drøm om at guld og lange kæder skal blive mig. Endnu mere nu, hvor jeg er gravid med mit første barn og tænker, at det kunne være en fin detalje på den ellers voksende mave – så kan folk jo også se lidt på mig og mine smykker i ny og næ og ikke kun maven (selvom jeg jo elsker det). Er typen der bare går i enkle sorte og stramme kjoler, så mon ikke dette kunne friske hverdagen lidt op 🙂 ?

  Ps. er vild med at kunne følge dig og din graviditet igen og selv være næste lige langt. Jeg drømte om barn, da du bar Uma og synes det var så hyggeligt at følge med, så det er bare så fedt, at kunne få lov endnu en gang 🙂

  Svar
 18. Maria Ellen Thomsen says:

  Jeg ønsker mig denne “ear-jackets” fra Hvisk, fordi jeg synes det er en mega cool og nytænkende idé, det der med at sætte smykket ‘bagfra’. Jeg er lige startet på drømmestudiet, og det har været en kamp at nå så langt. Så fine nye øreringe ville symbolisere at jeg selv er lidt nytænkende og mega bad-ass 😉 Glæder mig SÅ meget til at følge med i den voksende mave, KÆMPE TILLYKKE!!!

  Svar
 19. Kamilla Nielsen says:

  http://hvisk.com/da/smykker/armbaand/across-shiny-bracelet-gold Dette armbånd med korset vil jeg gerne vinde. Korset minder mig om, at jeg skal kæmpe, kæmpe mod min OCD og angst, der hæmmer mig meget i verden. Kors står blandt andet for Fighter i mine øjne. Nogle dage er jeg bundet til mit hjem pga angsten er så dominerende, og nogle dage glemmer jeg at kæmpe, fordi det hele syntes umuligt, men jeg er en fighter, fordi jeg stadigvæk har et håb om, at jeg en dag nok skal få det bedre. Derfor vælger jeg dette smykke 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *