Kageglad

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Jeg tror ikke det kommer bag på nogen, at jeg er glad for kage. Ikke bare lidt, men næsten uhyggeligt meget.
Selvom jeg egentlig også er ret glad for at bage selv, sker det ikke så tit længere. Men det betyder nu ikke at jeg spiser mindre af det. Jeg køber mig bare ud af det. Så da Dan Cake foreslog et samarbejde, skulle jeg ikke tænke længe over det inden jeg takkede ja. Det handler om deres premiumkager, hvis sortiment blandt andet  består af de tre kager øverst i indlægget. Chokoladekagen kendte jeg, måske endda lidt for godt, og den har jeg faktisk bare spist præcis som den er, men jeg er sikker på at en klat is og lidt bær på siden også vil klæde den.

image

De to andre manglede jeg endnu at sætte tænderne i. Gulerodskagen er en krydret sag med cremet glasur, som især mine børn er fuldstændigt pjattede med. Æbledrømmen er både svampet og sød, og det er netop den jeg lige vil give lidt ekstra opmærksomhed. Jeg er ikke den store frugtkagespiser normalt, og derfor var jeg måske en anelse skeptisk ved første øjekast. Shame on me. Av, den er god. Mit første møde med Æbledrømmen blev med en klat Creme Fraiche på siden, hvilket var en ret genial kombi, da kagen er en sød en. Mit ældste barn syes dog, at vi måske godt kunne have prøvet den med lidt is til i stedet. Med det forslag i baghovedet, fik jeg i går da regnen silede ned over København, den ide at smide æbledrømmen en tur i ovnen, og hvilken genistreg det var. Vi spiste den lun med vanilieis til, hvilket jeg ikke skal afskrive mig at prøve endnu engang, måske næste gang jeg får søndagsgæster.

image

Premiumkagerne er i øvrigt lavet på naturlige råvarer, det vil sige ingen genmodificerede ingredienser og faktisk heller ingen palmeolie, hvilket kan være en anelse svært at styre udenom i kageafdelingen, hvor jeg må indrømme at jeg tilbringer en del tid, så det er et kæmpe plus i min bog.

Følg Dan Cake på Facebook lige HER

image

5 replies
  1. Anne says:

    Jeg savner helt gymnasietiden, hvor den stod på dancake-kager hver gang, at det var drengenes tur til at have kage med!

    Svar
  2. Henriette says:

    Mums jeg elsker også kager, og har spist mig igennem de fleste varianter af købekagerne. Indtil jeg blev opmærksom på at langt de fleste er lavet med buræg. Og ligesom jeg undgår palmeolien så vil jeg helst heller ikke sætte tænderne i buræg.
    Hvordan er det med dancake? Kan du lokkes til at tjekke om der er æg i?

    Kh Henriette

    Svar
      • Janne says:

        Jeg undgår også palmeolie (og har derfor kun spist Nutella to gange i løbet af de seneste 3 1/2 år 😨), men jeg ved ikke, om andre undgår palmeolien af samme grund som jeg, og om det er samme grund til at flere producenter reklamerer med, at deres produkter er uden palmeolie…
        Så jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad jeres årsager til at undgå palmeolie er? 🙂

        Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *