Jeg er gravid

Ok, nu går den vist ikke længere. I månedsvis har jeg holdt det hemmeligt for jer, og det har faktisk slet ikke været særlig rart eller nemt. Men nu skal det også være nok. Der er ingen grund til at pakke det ind eller trække det ud længere, selvom jeg næsten er for spændt til overhovedet at få det sagt. NÅ, men altså.
Jeg er 13 uger henne i min tredje graviditet.

Ja!

Til marts kommer der sgu endnu et sneglebarn, og vi er så klar og så glade, men selvfølgelig også skræmt fra vid og sans. For som det ofte er med den slags, er timingen i virkeligheden helt ude i skoven, men omvendt, føles det helt rigtigt og jeg er simpelthen så lykkelig og stolt. Otto er i ekstase og er næsten mere oppe og køre over det denne gang end sidst, for som han siger: ’Tænk at der ligger en lige så sød baby som Uma inde i din mave!´ –  Og ja, tænk engang, at der gør det. SKØRT.

Jeg er så glad for endelig at dele det med jer – Selvom der da allerede er et par af jer, der har lugtet luntet. I er sgu nogle snu banditter.

I de sidste fem uger har jeg ført videodagbog, sådan at I på en måde kommer med i de uger I er gået glip af. Jeg poster en video hver dag den næste uges tid.
Men for nu vil jeg vende tilbage til mine Andedamer, der har joinet mig på kontoret til fællesmorgenmad, selvfølgelig som en slags fejring nu da det ikke længere er hemmeligt, at der gror noget i min mave.

God fredag! Husk at følg med på Snapchat, hvor der er Fredagsfølger i dag.

image

168 replies
 1. Christina says:

  Nr 3 er virkelig fantastisk!!! Tillykke til jer. Her er nr 3 snart 1 år og altså lysten til en mere er der, et eller andet sted❤️

  Svar
 2. Mette says:

  FUCK! Den havde jeg slet ikke set komme! Det er jeg på røven over. KÆMPE tillykke til alle sneglene ❤️ Wauw!

  Svar
 3. Ditte says:

  Hvor er det bare en fantastisk fredagsnyhed (autocorrect; fredagsbajer 😂) Kæmpe stort tillykke med endnu et lækkert sneglebarn ❤️

  Svar
 4. Mette says:

  Omg omg omg. TILLYKKE for fanden! Har lige set din snap, og skyndte mig ind på bloggen med hjertebanken og det hele! Jeg føler mig helt lykkelig på jeres vegne 🙂

  Svar
 5. Eva says:

  Tillykke! Det var dog en SKØN nyhed. Dejligt, dejligt, det glæder jeg mig til at følge. Og resten af din dejlige blog.

  Svar
 6. Klara says:

  Åh hvor er det fantastisk! Stort tillykke med det til jer alle. Jeg elsker ar følge med og jeg er vildt glad på jeres vegne! God weeekend 😘

  Svar
 7. A+K/VenterPaaVinBlog says:

  😍👏🏻 Øj!
  Til-mega-lykke til dig og resten af familien.
  Kommer straks til at tænke på, det fine og hjertevarme søskende-indlæg du skrev, for et par uger tilbage💞 For nu kommer der en mere. Ih. Hvor bliver det spændende – og klart I da så også måtte finde jer, et større snegle-hus at være i hele flokken 😄. Men med “kun” 13 uger, er der heldigvis tid at løbe på 😉
  Glæder mig til at følge med på sidelinjen igen-igen ❤️.

  – A

  Svar
 8. cecilie says:

  Yay! Stort tillykke til jer alle sammen 🙂 hvor er det vildt! Måske vi en dag løber ind i hinanden på Østerbro…
  <3 Cecilie

  Svar
 9. Mette says:

  Tusind gange tillykke! Hvor er det bare dejligt for jer!
  Normalt er jeg ikke god til at gætte den slags, men da du i indlægget om at slå op med Vesterbro skrev “Ø, eller K, jeg starter på en frisk hos en af jer og jeg tager en helvedes masse sneglefamiliemedlemmer med” så havde jeg godt lidt på fornemmelsen, at der ville komme endnu et sneglemedlem til verden 🙂
  Jeg følger med hele dagen på fredagsfølger!

  Svar
 10. Mette says:

  Ej men altså! I laver jo også de lækreste unger. Jeres børn er så heldige med jer som forældre – I virker virkelig gode og lykkelige sammen. Det er så skønt at følge jer! TILLYKKE og hvor jeg dog glæder mig til at følge med! 🙂

  Svar
 11. Dorte says:

  Hvor er det dejligt!!! Flere af jer, skønt! Det er mærkeligt, som jeg er helt oppe at køre over en graviditet i maven på en, jeg aldrig har mødt IRL – men jeg er virkelig glad! Verden er et dejligt sted <3

  Svar
 12. Marie Louise says:

  STORT tillykke ❤️❤️ I er den sødeste familie!!!
  Jeg er selv 15 uger henne (23, første graviditet), og er meget glad for at kunne følges med min yndlings blogger – Er lidt nervøs ❤️

  Svar
 13. Jannie says:

  Ej hvor vildt! Skyndte mig ind på bloggen i nervøsitet over hvad det var 🙂 mega skøn nyhed – kæmpe tillykke til jer ❤️

  Svar
 14. Marie Louise says:

  STORT tillykke!!!!!!! I er den sødeste familie 😀
  Jeg er selv 15 uger henne (23, første graviditet), og er meget glad for at kunne følges med min yndlings blogger – Er lidt nervøs <3

  Svar
 15. Hanne says:

  What?!? 😱 Jeg var så tydeligvis ikke en af dem, som havde lugtet lunten 😂
  Hvor er det dejligt for jer med endnu et sneglebarn og hvor har Otto dog ret. Sidder med min 2. flødeklump på bare 1 mdr og bliver en lille smule “åååårrrrhhh, jeg vil også….” 🙄🙈 😅
  Stort tillykke med mikrosneglen 😊

  Svar
 16. Mette says:

  Ih hvor dejligt. Stort tillykke. Er også selv 13 uger henne i min graviditet – dog den første 🙂 Det er fantastisk endelig at kunne sige det højt

  Svar
 17. Pernille says:

  Hvor er det bare fantastisk! <3 Det har du altså skjult godt 😉 Stort tillykke til dg og din fantastiske familie.

  Svar
 18. Sofie says:

  NEJ hvor vildt!! Stort tillykke – glæder mig til at følge med. Vil bare lige sige at jeg altså ikke havde lugtet nogen lunte… 😉

  Svar
 19. Nadia says:

  Først kæmpe tillykke og så; hvordan var den blevet lugtet? Jeg er total nysgerrig, for jeg havde da ikke lugtet noget som helst 🙂

  Svar
 20. Nanna says:

  Hvor er det fantastisk. Jeg fik totalt tårer i øjnene, da jeg så det. Måske fordi jeg selv er mega skruk og så klar til at få en lille ny selv om min datter kun er halvandet. ❤

  Svar
 21. Nadia says:

  Eeeiiij stort tillykke! Og velkommen i klubben 🙂 vi skal have vores første til marts og er voldsomt spændte! Bliver fedt at følges ad. Kram fra en trofast følger

  Svar
 22. Christina says:

  Stort tillykke, jeg venter selv en februar bebs, den anden pige i rækken😍 Man har godt kunne fornemme, at I ikke var baby færdige og så boligkiggeriet oveni👌🏼 skønt med tre (4) børn, man fortryder aldrig de børn man får, kun dem man ikke får😊 glæder mig til at følge med på rejsen, nu når du er min yndlingsblogger.

  Svar
 23. Line says:

  Juhuuuu, glæder mig til at følge med! Jeg har ramt 9+0 i dag med min anden graviditet, så det er hyggeligt at kunne følges med en i cyber 😃 Tillykke!

  Svar
 24. Laura says:

  Whaaaat, hvor er det vildt! Tror det er den første kommentar jeg nogensinde har postet herinde, men bliver simpelthen nødt til det med dette indlæg. Kæmpe, kæmpe stort tillykke. Skørt at man kan glæde sig så meget på en persons vegne, man aldrig før har mødt. Glæder mig til at følge din graviditet

  Svar
 25. Stinne says:

  Eij stort TILLYKKE!!!!!! 🙂 hvor dejligt for jer! Glad på jeres vegne! Det er genialt at have termin i marts(havde jeg i år og fik en 2. april 2016 babypige).
  Bliver helt skruk, men det går nok ikke med en på 5 måneder herhjemme 😀

  Svar
 26. Line says:

  Kæmpe stort tillykke, hvor er det fantastisk dejligt for jer alle sammen. Jeg har en pige, der er på alder med Uma og vi arbejder på nr. 2.. Så jeg glæder mig helt vildt til at følge med.

  Svar
 27. Mette P says:

  Wow hvor dejligt! Jeg havde heller ikke lugtet lunten. Jeg glæder mig helt vildt til at følge med. Især da jeg er gravid med et april barn og kan som førstegangs fødende godt bruge al den inspiration jeg kan få 🙂 Kæmpe tillykke!

  Svar
 28. PreggoEmma says:

  Arrrrrhhh stort tillykke! Følger med på din insta, snap og blog hver dag og har intet luret. Men hvor er det dejligt for jer – har selv termin i næste måned og fuck en ventetid. Men godt du har dine dejlige unger og mand. 💘

  Svar
 29. Christina says:

  Hold da fast, hvor er det vildt!! Kæmpe stort tillykke til hele familien Snegl, det er intet mindre end fantastisk <3

  Svar
 30. Sara Julie says:

  Iiiiiiihhhhhhh!!!!!!!!!!!! Tillykke altså!
  Ejjj jeg glæder mig til endnu engang at følge et sneglebarn! 😍😍😍

  Svar
 31. Maia says:

  Ej, wauw. Den havde jeg seriøst ikke set komme! Jeg er selv gravid, og er sat til den 3 marts. Er du medlem af terminsgruppen inde på facebook endnu? Den er ret hyggelig!

  Svar
 32. Katrine says:

  JAAAAAA! Fifa meget tillykke 👏👏
  Er kæmpe stor fan af det (specielt fordi jeg selv er gravid i uge 30 og dermed forventer en smule babyspam på bloggen?!?)

  Svar
 33. Joan says:

  Ejjj hvor dejligt, stort tillykke til jer alle 4 med det kommende familiemedlem 😘 Det er bare noget af det største at blive forældre, om det er 1,2,3 osv gang det sket. Er en meget fast følger over alt, så glæder mig til at følge med i din (jeres) graviditet 😊❤

  Svar
 34. Mirjam says:

  EJ, PISSE TILLYKKE. (PS. det er en virkelig mærkelig følelse at blive ligeså glad på sin distante favoritbloggers vegne (dig), som var det ens gode, gamle venindes nyheder). Endnu mere tillykke, verden bliver et pænere sted med jeres afkom.

  Svar
 35. Lotte says:

  Wauw! Skide meget tillykke med det! Hvor er det stort – den havde jeg slet ikke set komme. Jeg er selv gravid med mit 1. barn og har termin midt februar. Vil glæde mig til at barsle og kunne følge endnu mere med i stor stil i din næste barsel 🙂

  Svar
 36. Susan says:

  Kæmpe stort tillykke med et nyt lille lækkert sneglebarn 😀 Jeg følger trofast med, både her, på instagram og på snapchat og vil glæde mig til at høre mere om den lille nye 😉

  Svar
 37. Daniella says:

  KÆMPE TILLYKKE!🎉🎉🎉 Hvor er det bare dejligt. Glæder mig til at følge med fra sidelinjen. Kæmpe tillykke til jer alle sammen <3

  Svar
 38. Line says:

  Tillykke!! Så fedt for jer, hvor er det dejligt😄 Jeg var da også ved at være helt bekymret over, at du hele tiden var så træt. Glæder mig til at følge graviditet og alt det skønne, der kommer bagefter🙏👶

  Svar
 39. Katrine says:

  Ej kæmpe tillykke! Havde så meget håbet, at i skulle have en mere. I har jo så smukke børn ☺️ Bliver spændende at følge med, især fordi jeg selv er gravid med termin i februar.

  Svar
 40. Mathilde H says:

  Jaaa! Tillykke tillykke tillykke tillykke 😃 Hvor er det godt. Spændende med en udvidelse af Sneglefamilien ❤

  Svar
 41. Christel says:

  STORT tillykke altså ❤️ Så er det frem med Stine Goya kjolerne – godt du lige har købt den i grå også 😉 Jeg ønsker jer alt det bedste og glæder mig til at følge med!

  Svar
 42. Anna says:

  Årrrrh sneglemor, kæmpe kæmpe tillykke. Det er da så fantastisk 😍 Jeg bliver SÅ skruk af, at se jeres fine scanningsbilleder (stop mig lige, jeg har en på 22 måneder og en på 2 måneder😝🙈)
  Du er og bliver yndlings bloggeren, dig og din lille selvlavede familie er noget så hyggelige at følge med i ☀️ Kæmpe kæmpe HURRA

  Svar
 43. Tine says:

  For fa’n, Sneglemor, kæmpe tillykke! Og hvor mega fedt at du får lov at prøve større afstand mellem sneglebørn og knap så stor. Hurra for jer!

  Svar
 44. Julie says:

  Stort tillykke til jer. Jeg glæder mig til at følge med og er nu om muligt ENDNU MERE skruk ☺️ Jeg håber også at få en tre’er en dag, når jeg har fået min to’er 😉

  Svar
 45. Sigrid says:

  Tillykke!!! Det er da bare dejligt! Jeg har termin i februar og glæder mig helt vildt til dine indlæg om bæbser 😀

  Svar
 46. Merete says:

  Tillykke, for dælen! Vi fulgtes sidst, så havde håbet, vi skulle det igen næste gang – men der kan vi altså ikke nå at være med😂
  Jeg glæder mig til at følge med (og blive endnu mere skruk)! Fantastisk nyhed!

  Svar
 47. Sophia Emilie says:

  Tusind gange tillykke! Menes også et indlæg, hvor du skriver, at der nok måske kommer en til sneglebaby på et tidspunkt. 🙂 Man bliver virkelig skruk, af at se snaps af dine søde rollinger og nu de her scanningsbilleder! Min baby lader vente på sig, som i “at den slet ikke er lavet endnu”, der går nok også et par år før tiden er til det, desværre. Sådan lidt svært, når man har været skruk i et årti nu… Held og lykke og endnu engang tillykke.

  Svar
 48. Karoline says:

  EJ, hvor er jeg fan af det her!!! Er så vild med jeres familie. Glæder mig til at følge med. OG TILLYKKE FOR FANDEN !!!

  Svar
 49. maria says:

  havde lige forliget mig med at vi ikke skulle have en 3’er, men der gjorde du mig så mega skruk og mega klar på en mere;) kæmpe stort tillykke, hvor er det fedt for jer!

  Svar
 50. Kristina says:

  Yaaaas!!!! Glæder mig voldsomt meget til at følge jer på endnu en babyrunde med alt hvad dertil hører af cravings, følelser, billeder og lykke 😀

  STORT tillykke <3

  /Kristina.

  Svar
 51. Nina says:

  Fantastisk! Kæmpe tillykke! Jeg var selv gravid da du var gravid med Uma og det var så fedt at følge med hos dig, og selvom jeg ikke er gravid nu så glæder jeg mig rigtigt meget til at følge med igen!!!🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Svar
 52. M says:

  Sikke en skøn nyhed her en septembermorgen. Rigtig stort tillykke med familieforøgelsen, Sneglefamilie 😉 Ønsker Jer alt godt fremover med baby, flytning og alt det der hører med det næste halve års tid. <3

  Svar
 53. Marie says:

  Kæmpe tillykke! Hvor er det bare mega dejligt! Vi har lige været til misdannelsesscanning i går med vores lille datter, som var så fin, så fin, og det er bare det skønneste i verden at se frem til baby. Glæder mig til fortsat at følge med.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Mit CPR nummer er selvfølgelig blevet sløret på billedet, så jeg forstår ikke helt, hvad du mener med all over the place?

   Svar
 54. Skalotteløg says:

  Jaaaa, kæmpe tillykke!! Hvor vildt 😀 Og det er vist aldrig riiiigtig det rigtige øjeblik at få børn, men I har klaret det så godt to gange allerede. Hvor er det dog skønt 😀

  Jeg tænkte faktisk godt, jeg anede en lille bule på et af de seneste billeder, men slog det hen med, at man jo ser gravide maver alle steder, når man selv er det 😉
  Glæder mig til at følge med i din graviditet igen! 😀 Jeg var vist i øvrigt cirka lige så langt henne i min første graviditet, da du afslørede Uma for os 😉

  Svar
 55. Trine says:

  Jubii, kæmpe tillykke! Jeg glæder mig til forøgelse i sneglefamilien. I er skønne!!! Tak for vi må følge med i jeres hyggelige hverdag.

  Svar
 56. Mia says:

  Stort tillykke. Du og Freelancer laver så vanvittigt søde børn, så hvor er det dejligt at i lige laver et til. 😉
  Det glæder jeg mig ti, at følge lidt med i.

  Svar
 57. Maria says:

  Waow! Tillykke og tak for timing!! Din blog har reddet mig mange gange, da din skønne Uma er præcis 3 uger ældre end min Signe – og nu ser det ud til at det passer præcis med den næste barsel også! Tak! Jeg glæder mig til endnu en barsel med Sneglcille <3

  Svar
 58. Trine S says:

  JAAAA TILLYKKE!

  Jeg tænker ofte, at dig og freelancer burde gøre alle en tjeneste og sætte endnu flere ufatteligt søde og smukke børn i verden!
  Jeg glæder mig allerede som et lille barn.

  Svar
 59. Maria says:

  Hvor er det genialt!! Kæmpe stort tillykke ❤️❤️
  Derfor jeres lejlighed bliver for lille 😜
  Hvor er det bare spændende!!!

  Svar
 60. Karoline Sørensen Krogh Jepsen says:

  Elsker at følge med i din skønne familie og hvor skønt med en mege KÆMPE TILLYKKE HERFRA.
  Ha en skøn weekend.

  Svar
 61. Sofie says:

  Årh manner! For vildt at blive helt rørt over at et menneske, som jeg aldrig har mødt, er gravid! Men hold nu op, hvor er det dejligt for jer. Tillykke til jer alle 5 med hinanden! Og det gør mig bare endnu mere skruk på den der 3’er (min 2’er er præcis samme str som Uma)

  Svar
 62. Josephine says:

  Stort tillykke! 👏🏻🌸🎈
  Jeg begyndte at følge dig, da Uma var et par måneder gammel (ELSKER din blog i øvrigt), og glæder mig til at følge med i denne graviditet ☺️
  Kh Josephine ☀️

  Svar
 63. Malene says:

  Eeeeeej altså hvor er det bare SKØNT! Og VILDT! Jeg havde ikke lugtet lunten! Men nu jeg tænker over det er det da godt nok længe siden du sidst har været til sneglebar eller ude at drikke gulddamer 😜 KÆMPE Tillykke!!

  Svar
 64. Maiken says:

  Kæmpe STORT tillykke! 😀 Det er lidt fjollet men det føles lidt som om, at det er en veninde, der lige har afsløret nyheden. Og jeg kender dig jo ikke!! 😛

  Svar
 65. Maria says:

  Stort tillykke med den lille nye snegl, og hvor bliver det dog skønt med endnu eg sneglbarn på bloggen! 😃🙌🏻

  Svar
 66. Louise says:

  STORT tillykke kære Cille! Hvor er det bare fantastisk. Dig, din mand, Otto og Uma, ja jeres liv generelt, er en kæmpe inspiration! Og nu kommer der endnu en lille Snegl, til at gøre det hele endnu mere fantastisk og inspirerende. Jubii!
  Kæmpe tillykke! I er for fede! 🙌💪🐌

  Svar
 67. Tanja says:

  Eeejjj hvor er det bare SÅ dejligt!!! Det er lidt som om, at hovedpersonen i ens yndslingsserie bliver gravid! Hvilken lykkefølelse man ikke får – selvom jeg ikke kender dig hehe 😉 men hvor er det da skønt !! Tillykke forsøren. Glæder mig meget til at følge med i, hvad tiden nu bringer af dejlige stunder!

  Svar
 68. Louise says:

  Yaiiiii TILLYKKE 💕 Et barn kommer aldrig som timet, helt perfekt! Sidder i bussen på vej hjem fra arbejde og blir helt rørt 👶🍼💕

  Svar
 69. Laura says:

  Ej, hvor er det bare vildt! Kæmpe stort tillykke! Jeg er en af dem, der SLET ikke havde set den komme, men jeg glæder mig så meget til at følge med!

  Svar
 70. A says:

  Kæmpe tillykke!
  Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at jeg ikke var en smule jaloux… Herhjemme har vi ikke brugt prævention siden februar, og jeg er stadig ikke gravid. Så hver gang jeg ser/hører om gravide føler jeg lidt et stik af misundelse… Men nok om det; skønt for jer – og spændende at følge din graviditet 🙂

  Svar
 71. Ingeborg says:

  ❤️❤️❤️ Så stort tillykke!! Jeg havde virkelig heller ikke set den komme. Det er så anden gang på relativt kort tid jeg har måttet knibe en tåre på arbejdet på grund af din blog 😅

  Svar
 72. Frk. P says:

  Fedt. Stort tillykke. Faldt over din blog lige efter du havde fået Uma og jeg selv var ca. 4 måneder henne med min søn. Din blog er klart min favorit – eller faktisk den eneste, jeg sådan rigtigt føler, og så endda helt trofast😀 Og så blev jeg i øvrigt helt skruk, da jeg læste indlægget, men vi venter nok lige et par måneder endnu (med en dreng på 11 mrd😀) Held og lykke – glæder mig til at følge med.

  Svar
 73. Signe says:

  Nurhh kæmpe T I L L Y K K E til hele familien, hvor er det fantastisk! Ih man går jo hen og bliver helt skruk igen og en anelse misundelig men på den allerbedste måde! Mine tvillingedrenge er lige blevet 1 år, så det er nok for tidligt at presse på for en mere, selvom jeg lige fik lidt lyst da jeg læste om jeres skønne nyhed. Endnu engang tillykke heraf til hele sneglefamilen ❤️

  Svar
 74. Emma says:

  Altså… Man føler jo, at man kender dig lidt når man følger så meget med. Jeg fik ret så mange tårer i øjnene da jeg så det i morges og fik det ivrigt skrevet til nogle veninder “har du set sneglcille er gravid?!” ih altså. SÅ stort. Kæmpe kæmpe tillykke! Glæder mig SÅ meget til at følge med i endnu en lille snegl.

  Svar
 75. Line says:

  Stort tillykke!! Jeg sidder med min egen lille Otto i armene, vi glæder os begge til at følge med i næste snegleliv!

  Svar
 76. Ann says:

  Stort tillykke! Din blog var den første blog, jeg begyndte at læse tilbage i vinteren 2011. Dengang var Otto lille, og jeg var single. Her 5 år senere er Otto blevet stor, og jeg ikke single længere, men nyforlovet og med en lille baby i maven. Det har været hyggeligt at følge med gennem alle disse år, og jeg glæder mig til endnu flere kapitler. Endnu en gang tillykke til hele sneglefamilien!

  Svar
 77. Emilie says:

  Stort tillykke! Hvor er det bare fantastisk ❤️😍 Jeg havde altså ikk luret den, men hvor er det hyggeligt! Wuhuu!

  Svar
 78. J. says:

  I er så sindssygt vilde og seje. Hold kæft jeg har stor respekt for jer. Jeg er 26 år, har været i fast forhold de sidste 7 år og prøver stadig at samle mod til at tænke på at få et barn inden alt for længe. Det er en skræmmende tanke – og det er lige før jeg har lyst til bare at sige, NU gør vi det sgu – takket være dig. Hvis I kan få tre (/fire) børn, så kan vi da også! Kæmpe tillykke til hele familen, jeg glæder mig til at følge med <3

  Svar
 79. Ane says:

  Stort tillykke! Jeg havde overhovedet heller ikke luret den, men nu kan jeg bedre forstå, at I er på jagt efter en større lejlighed. Og skal hilse at sige, at marts-børn er de bedste 😉

  Svar
 80. Stine Ravnholt schmidt says:

  Tillykke!😃 Jeg “opdagede” dig da du var gravid med Uma, og jeg selv var gravid med min datter Liv, og stalkede gravide maver på Instagram. Jeg læste din blog (kærlighedshistorie) fra start til slut imens jeg tudede. Jeg elsker kærlighedshistorier og din er den bedste nogensinde!❤️ Din er min yndlingsblog, og jeg læser med hver dag.

  Svar
 81. Line says:

  Verdens hjerteligste tillykke! Det er helt skørt sådan at kunne glæde sig på jeres vegne og føle det nærmest, som kom der en ny lille baby i sin fjerne omgangskreds. Men det er skam næsten sådan, det føles.

  Og med de skønne væsener, du og din mand skaber, kan jeg sgu godt forstå, I fortsættre 🙂

  Svar
 82. Louise says:

  Først: Tillykke! Jeg kunne godt være en af dem, der spontant sagde: I er sindsyge! Men så ville det handle om mig, og ikke jer – og jeg slå mig selv lidt oven i hovedet, fordi jeg faktisk gerne vil nr 3, men på ungen måde kan overskue det. I er seje!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ud over blogsfæren i disse dage, så føler jeg mig virkelig bagud. Emily er blevet forlovet, Sneglen er gravid igen, og jeg sidder i min sofa og er ved at blive lidt sindssyg over at være adskilt fra Frank på […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *