I øvrigt #64

 • Opfører mit tandkød sig helt vanvittigt. Kan knap nok spise en thebolle uden at det ligner en splatterfilm i min mund. Håber sådan at det ‘bare’ er på grund af graviditeten.
 • Var lejligheden vi så på den anden dag en decideret joke. Til gengæld var den også virkelig dyr.
 • Skal jeg ind og se Vild Med Dans i morgen, og selvom jeg glæder mig, må jeg indrømme at jeg faktisk aldrig har set et helt VMD program før. Plejer bare at spole frem til dem jeg gerne vil se.
 • Drømte jeg i nat at min lille nye sorte bil hele tiden blev stjålet. Jeg har hverken kørekort eller nogen lille sort bil…
 • Er vi næsten færdige med Harry Potter 2, og nu er det så at folk siger det begynder at blive lidt noget voldsomt halløj, så vi er fuld gang med at finde ud af om vi skal holde en pause. De overvejelser er Otto bare ikke en del af, så jeg tager mig selv i at læse meeeeegeeet laaangsooomt.
 • Vil vi gerne vide kønnet på baby, til jer der har spurgt. Ved bare ikke om vi vil betale os fra det endnu, eller vente de fire uger til gennemscanningen på Hvidovre.
 • Så jeg Bridget Jones i går. Den er god!
 • Er det egentlig utroligt at jeg ikke er træt af kakaomælk endnu.
 • Elsker jeg min veninde for at have sendt mig denne: https://youtu.be/GEbZrY0G9PI
 • Har jeg ikke set det seneste afsnit af Den Store Bagedyst, så schyyyy!!!
 • Er Umas yndlingsord pt ‘Nej’ og ‘Min’, og så øver vi os fortsat på ‘Mor’ … Det går mindre godt som I måske har set.
 • Skal jeg have Otto med på en tre dages pressetur i næste uge og jeg kan næsten ikke vente!
 • Overspringshandler jeg i skrivende stund… Skal på kontoret. Nu! Nu nu.

Screen Shot 2016-09-22 at 10.20.04

 

25 replies
 1. Nanna says:

  Min datter yndlingsord var også nej i en periode. Jeg blev mere eller mindre sindssyg. 🙈 nu er hun heldigvis begyndt at sige ja, eller mere sådan “yeah”-artigt. Mega fedt!

  Svar
 2. Louise says:

  Jeg tror altså ikke jeg synes at HP blev mere voldsom efter 2’eren. I lang tid synes jeg faktisk at 2’eren var den mest uhyggelige.
  3’eren beskæftiger sig med nogle rigtig spændende temaer – lidt som 2’eren. At være uskyldigt anklaget og sådan. Og man får mere indsigt i HP’s familieforhold – derfor er det også mange folks yndlingsbog.
  Seriøst, klø på! Ud fra hvad du fortæller er Otto god til at sige fra, hvis det gør ham ubehageligt til mode – og bøgerne er simpelthen så gode! 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det kan han helt sikkert. Sige fra altså. Efter tre kapitler af ‘Skammerens datter’ sagde han til sin far, at det nok var ‘bedst at vente med at læse videre, indtil femte klasse måske’.
   Så jeg tror også vi klør på, og ser hvad der sker 🙂
   De er nemlig skide gode! Jeg har aldrig læst dem, så for mig er det kun et hit at fortsætte.

   Svar
   • Louise says:

    Årh, det var virkelig stærkt og fint sagt af Otto! Jeg tror han kan noget med ord, ligesom sin mor 🙂
    Kan huske da du skrev det Otto havde sagt med dine kærlighedstatoveringer. Det var altså bare det bedste nogensinde! <3

    Svar
 3. Signe says:

  Min tandlæge havde erfaring med, at ømt og sart tandkød ofte kom når man var gravid med en pige.. I mit tilfælde gættede han rigtigt begge gange (han gættede før vi kendte kønnet) 😊

  Svar
 4. Kira says:

  Hvorfor var lejligheden I så på en joke? Jeg er mega nysgerrig! Hvis du altså vil dele…

  Jeg er i øvrigt også gravid og deler din craze for kakaomælk (og nutella, mælkechokolade, hytteost…). Som mørk chokoladeelsker er det noget nyt…

  Svar
 5. Skalotteløg says:

  Hvis det er vigtigt for jer at kende kønnet på forhånd – altså sådan for sure – så kan jeg kun anbefale at betale jer fra en ordentlig scanning.

  I min første graviditet fik vi at vide, at det helt sikkert var en pige. Jordemoderen (eller hvad de nu end er) sagde, at hun var så sikker i sin sag, at hun i hvert fald godt turde at købe lyserød maling. Ja, i uge 36 fik vi så at vide, at det var en dreng, der var på vej. Det var et kæmpe chok – ikke fordi vi ikke ville have en dreng, men vi havde altså forestillet os et andet liv på det tidspunkt.

  Denne gang valgte vi så at betale os fra det, og det er jeg virkelig glad for. Hun var så grundig (Scanningshuset i Silkeborg), og hun kendte vores forhistorie, så hun gjorde meget ud af at vise os, hvorfor hun var 100% sikker på, det var endnu en dreng, der var på vej. Vi gik ikke ud af døren, før hun var helt sikker på, at jeg var okay med det og forstod, at jeg godt kunne tro på det. Sådan en scanning tager normalt 10 minutter, men vi var der i 30.

  Da vi kom til MD-scanning kunne de ikke sige noget, fordi baby lå med krydsede ben. Og da jeg fortalte, at det ikke gjorde noget, fordi jeg jo allerede vidste det, sagde de, at det skulle jeg nok ikke tro for meget på.

  Så det kunne have været samme scenarie igen. Min erfaring er altså, at de bare ikke er gode nok – og ikke har tid nok – til at se det på hospitalet. På klinikkerne gør de det jo til gengæld i timevis hver eneste dag.

  Lillebror er stadig en dreng, og vi har lige set hans diller på 3D. For mig betyder det alverden, at jeg ved, hvem der ligger derinde.
  Andre har det ikke på samme måde, og det er jo helt fair 🙂 Og første gang tænkte jeg også, som I gør nu: ej, det gider jeg ikke betale for, når jeg kan få det at vide gratis. Men for fanden, hvor har det været alle pengene værd her anden gang, og jeg ville ønske, Vi havde gjort det første gang også.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi havde samme oplevelse, næsten, første gang. Jeg havde ved en ekstra scanning (ikke betalt, men jeg blødte kraftigt i uge 17 og fik en scanning derfor) hvor det var helt tydeligt at det var en dreng. Til MD tre uger senere nægtede hun at sige noget om køn og sagde netop også, at vi slet ikke skulle regne med at det var rigtigt det jeg havde fået af vide tre uger forinden.
   Med Uma købte vi en kønsscanning, men til MD var scanningssygeplejersken mega samarbejdsvillig og ville meget gerne kigge efter køn, og var mega grundig for at sikre sig at den var god nok, selvom vi allerede vidste det. Så det er SÅ forskelligt. Meeeen jeg tror også vi er på, at betale selv.

   Svar
 6. lovisen says:

  Har også haft bøvl med tandkød i graviditeterne, og ved en enkelt tand er det desværre fortsat. Ville dæleme gerne have en lille sort bil, eller bare min sorte cykel, som en eller anden idiot stjal sidste weekend….

  Svar
 7. Lene says:

  Vi er snart færdige med at læse Harry Potter 3 herhjemme. Min dreng bliver 7 år i november og vi skulle helt klart have ventet med den bog. Den har givet mange mareridt! Det der med forældrenes død kommer meget tæt på i den bog, og jeg tror det er derfor at min dreng reagerer meget på den.

  Svar
 8. Astrid says:

  Min datter på 15 mnd siger “Åh nej” hele tiden. Vildt kært, men siger jeg det så meget? Fandt også uf af hun kunne vov vov i sidste uge, hvor der kom en hund forbi den cafe vi sad på. Når jeg fortæller hvad dyrene siger og peger på billeder virker hun totalt uinteresseret 😄

  Svar
 9. Cæcilie says:

  Den der med døde forældre og farlige hunde, der er på fri fod på gangene, kan godt være lidt uhyggeligt. Jeg er selv ved at læse 4’eren, og selvom jeg har set filmene en milliard gange, så er 4’eren uhyggelig selv for en 25-årig mig. Jeg ville måske også trække 2’eren lidt ud, læse en mere munter bog, og så læse videre med 3’eren på et lidt senere tidspunkt. Tænk på, at bøgerne er skrevet med dét for øje, at læserne er blevet et år ældre per ny bog.

  Svar
 10. Rikke says:

  Vores datter på 6 har set alle HP filmene og hun er/var vild med dem. Hun havde lidt stress over Lord Voldemort, særligt den manglende næse, men jeg googlede et billede af Ralph Fiennes, og viste hende, at skuespilleren som spiller Lord Voldemort ser sådan ud i virkeligheden, og så var hun helt ok med det 😊 Vi er i gang med bog 2, og der er helt klart forskel på bøgerne og filmene, da bøgerne går lidt mere i detalje med tingene, så jeg kan faktisk anbefale at se filmene først. God læselyst. Kh Rikke

  Svar
 11. Kristina says:

  1) Jeg er “tanddame”- blødningen er graviditets betinget pga øget blodvolumen i kroppen. Kan måske afhjælpes lidt ved daglig brug af tandtråd (også selvom det bløder), hvis du ikke plejer at bruge det?

  2) Grinte så meget af den video, at det blev til sådan et langt lydløst grin, hvor man slet ikke kan trække vejret … hold nu kæft den var sjov 😂

  Svar
 12. Alberte says:

  Omkring Harry Potter. Jeg gik i gang da jeg var 10, klappede mig selv igennem. Det var passende med to bøger om året, hvilket betød også at da 4eren kom ind i billede (Og det er der det bliver voldsomt) var jeg lige lidt ældre.

  Faktisk var det kun filmen jeg havde mareridt over – men jeg var også et meget skræmt barn 🙂

  God fornøjelse. Harry Potter er mit yndligt univers at dykke ned i, også idag.

  Svar
 13. Laila says:

  Uh tror min datter på syv ville få vilde mareridt.. Er kun på Pippi, Emil, madicken mm. Men f s d godt selv læse dem. 😁

  Svar
 14. Anna says:

  åhh Jeg savner dine fredagsfølger videoer!!! (sammenklip) Det var så hyggeligt at se dem, vil du ikke lave dem igen? 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *