I øvrigt #63

 • Er der ingen, der har fortalt mig, at det var i aften, der var premiere på Den store bagedyst! Hallo!
 • Hvad er det med gravide og kakaomælk? Hvorfor elsker vi det allesammen?
 • Har jeg købt gummistøvler med spiderman på til Uma. Alternativet var noget lyslilla Frost. Tænker jeg lige så godt kan udsætte den æra så længe som muligt.
 • Lider jeg af aftenkvalme og kan intet indtage efter klokken 16, udover brød med smør og hyldeblomstsaft.
 • Har Otto opdigtet en historie om en mand, der spiser børn, som kommer forbi skolen på udvalgte tidspunkter. Han digter videre på den hver dag. Det er lidt uhyggeligt, men virkelig også spændende. Bør sgu skrive det ned og sælge lortet.
 • Elsker jeg seriøst mit arbejde for tiden. Tak fordi I gør det muligt.
 • Har vi indkøbt elektriske tandbørster. Og det er smart! Altså lige bortset fra at vi vækker alle sovende børn, hver gang vi børster tænder. Hvilket vi derfor gør på altanen pt.

image

31 replies
 1. Cecilie says:

  Jeg elsker ikke kakao – og gjorde heller ikke i første graviditet.
  …men det har måske mere at gøre med at jeg er tvunget til at drikke mellem én og to brikkakaoer per nat for at få bare en lillebitte smule søvn – det er nemlig det eneste der virker mod halsbrand, som begge gange er startet 3+0……..

  Jeg tænkte i øvrigt, jeg ville “gå glip af” Frost-bølgen når nu jeg har en dreng. Nope. Han er fandme også vild med Elsa og Olaf…. 😅

  Svar
 2. Sofie Ude says:

  Jeg drak en halv liter Cocio HVER dag, da jeg var preggo og havde endda styr på, hvor de kostede et par kroner mindre end andre steder (Kioskh, fx!). Tog 20 kg på men det var SÅ meget dét værd 😂

  Svar
 3. Lise says:

  COCIO! Aleine eller…
  I kaffen – begyndte på den uvane i min anden graviditet og har aldrig forladt det igen. Jeg er dybt afhængig nu her efter 3. graviditet med en lille gut på 3 mdr der natteroder. Cocio -alene og iskold, Cocio -hot i kaffen. Uhm. Mon det i virkeligheden vækker minder om modermælk og derfor vi kan hælde det ned i en slurk/ agtigt?

  Svar
 4. Julie says:

  Jeg er gravid med nr. 3 og jeg ÆLSKER cacao – og træstammer desværre. Jeg gætter på din aftenkvalme skyldes træthed eller for mad/væske i løbet af dagen. Kan du tage en lur inden du henter børn? Spise lidt flere mellemmåltider? Jeg er ingen ekspert, men de to justeringer fjernede min aftenkvalme, så måske er det et forsøg værd?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ingen tid til lur, mangler i forvejen timer i døgnet. Men jeg bør nok bliver bedre til at stabilisere mit blodsukker i løbet af dagen. Det lyder klogt med flere små-måltider.

   Svar
 5. Emilie says:

  Og jeg lige nu og venter på svar på en graviditetstest. Udeblev menstruation og en sindssyg craving af kakao. Og snøfler. Og cheeseburgers. Måske giver det hele mening. Fuck, shit.

  Svar
 6. Miss Jeanett says:

  Jeg villet have ønsket at jeg var lige så forudseende som dig angående Frozen (det hedder det hjemme hos os. Jeg får dårlige associationer til grønsager på frost, når folk kalder det “Frost”). Jeg glædede mig til, at hun ville elske Disney, som jeg gjorde som barn, at jeg fremelsker det så hurtigt som muligt. I dag er jeg ved at brække mig over Frozen merchandise…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Kunne godt forestille mig, at det tager overhånd på et tidspunkt. Hun er allerede meget betaget af glimmer og tyl, så det skal nok gå amok lige pludseligt.

   Svar
 7. Julie says:

  Drømte forleden nat at sneglebaby blev til baby’er og I ventede tvillinger. Stalker, much! Anyways – tillykke med graviditeten og bryllupsdagen forleden.

  Svar
 8. Maria says:

  Haha. Elsker at de vågner af el tandbørsterne. Hvad så med tv, gæster osv? Eller er det kun den lyd?
  Her er der heldigvis ikke meget der kan vække vores threenager når han først sover.
  Lillebror er 17 dage så ham tør jeg ikke gøre mig klog på. Måske jeg skal børste tænder lige ved siden af ham så han bliver hærdet 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er KUN tandbørsten. Vi kan tale, tabe ting, høre musik, det kan ringe på, selv blenderen kan tændes. Men tandbørsten… Nope!

   Svar
 9. Tine says:

  Seje gummistøvler, Uma!
  Jeg har købt helt sorte klassiske støvler til min 1-årige pige, fordi jeg ikke orkede lyserød/sølv helvede (endnu) Jeg udskyder det også, så længe jeg kan 😉

  Svar
 10. Tanja says:

  Jeg havde så ekstrem kvalme da jeg gravid, det eneste der hjalp var akupunktur og de kostråd jeg fik på sygehuset. Så jeg vil lige give dig et par tips til den der kvalme, når den kommer så få andre til at lave din mad, sørg for at maden er lunken (så skal maven ikke bruge tid og energi på at “varme den” inden den sendes videre) , drik heller ikke noget koldt og spis “neutral” mad (ikke noget sødt, surt eller stærkt, mere ting som ris med lidt grønsager). Det hjalp mig helt vildt.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Min mand laver mad for tiden, når han altså er hjemme. I de her dage har vi klaret os med boller og pålæg. Børnene klager heldigvis ikke.

   Svar
 11. Sanne says:

  Årh jeg misunder at du kan drikke kakao. Jeg craver det også her i min graviditet, men kaster desværre op af al mælkeprodukt. Så ingen mælk, yoghurt, kakao og slet ikke koldskål. Og det stadig væk her i uge 25. 😬 Til gengæld har jeg spist ret mange jalapenos og det nye er æblemos. (Men nu kaster jeg også op af det, øv)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Oatlys kakaodrik kan anbefales… Det er lavet på havre. Jeg drikker heller ikke mælkeprodukter.
   Jeg er også helt syg med jalapenos! I og på det meste.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *