I øvrigt #62

 • Blev jeg midt i en cykeltur på en brostensbelagt gade, mindet om at jeg vist snart skal i gang med at træne igen. Tror simpelthen ikke på, at det er meningen, at man skal kunne mærke sin armhud blævre så tydeligt.
 • Smadrede jeg skærmen på min telefon for snart en måned siden og har endnu ikke fået den indleveret til reparation. Glasskår i fingre og ansigt er derfor en hverdagskost jeg ikke længere bemærker.
 • Var jeg faktisk oppe og træne i lørdags. 16 minutter senere måtte jeg gå hjem, helt forpustet. Jeg giver totalt graviditeten skylden.
 • Skal jeg til Canas fødselsdagsfest på lørdag og jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal holde mig vågen til senere end klokken 21.
 • Har jeg appetit som en teenagedreng… Skal helst spise en gang i timen for ikke at gå sukkerkold. Og jeg vil helst have toast.
 • Skal jeg virkelig styre mig for ikke at bestille tid til en kønsscanning. Orv, jeg er spændt. Selvom jeg er ret sikker på at det er en pige mere.
 • Har jeg set næsten hele første sæson af Skam. Men det er som om at jeg slet ikke er lige så bidt af det som resten af verden.
 • Glæder jeg mig til gengæld ret meget til næste sæson af Den store bagedyst. Så….
 • Er det min bryllupsdag på mandag! 1 år. Det er så fedt at blive gift. Gad godt igen. Med den samme naturligvis.

image

28 replies
 1. Lotte says:

  Det faldt mig ind, da jeg stod og lavede morgenmad (info bare fordi) at jeg egentlig har lyst til at fortælle dig hvor god du er. Jeg værdsætter virkelig dine små hverdagsindblik med tanker, ting der sker, hvad du skal og ikke mindst dine bedårende børn. Din glæde ved din familie og dit liv i det hele taget rammer helt herud hvor jeg er. Det er da lidt spøjst at jeg næsten bilder mig ind jeg kender dig (har fulgt med nogen år efterhånden – siden dit projektjob ved noget el-selskab vist?), selvom vi som læsere kun får en flig af det hele. Nogen gange, når man har noget pænt at sige, skal det også siges 😉 Ergo – tak for dig. Ligesom du siger tak for os så tit 😉 I øvrigt – jeg spekulerede på med din nye graviditet; er den planlagt eller var det mere “hvis det sker, så sker det”-mentaliteten?

  Svar
 2. Marie-Louise says:

  Jeg er selv gravid dog for første gang, og det er så hyggeligt at følge med på sidelinjen og nikke genkendende til de forskellige ting. Jeg er imponeret over mit indtag af mad konstant og så vil jeg helst bare sove hele tiden, hvilket passer skidt med et fuldstidsjob😁😳💤! Det hele er dog en kæmpe følelse af kærlighed❤️💙

  Svar
 3. Louise says:

  Jeg skulle fortælle om din graviditet til min kæreste (det føltes som info han ikke kunne være foruden) og sagde: Du ved godt hende der bloggeren jeg følger meget, Sneglcille? Han grinede og sagde: Det svarer til at jeg sagde: Du ved godt det der fodboldhold Arsenal, hvor jeg ser alle deres kampe? Nå nå – jeg snakker åbenbart ret tit om dig herhjemme 😀

  Svar
  • Patricia says:

   Jeg måtte også fortælle det til min kæreste, haha. “Skat, hende der jeg følger på snapchat med de søde børn, hun er gravid”. Nu følger han dig også på snapchat, for at følge lidt med, hahaha. 😀

   Svar
 4. Marie says:

  Åhh toast… Jeg har spist så meget mere i den her graviditet end i første, men jeg bilder mig ind, det slet ikke kan ses. Jeg bevæger mig jo hele tiden sammen med den fireårige (-; Nu skal jeg have toast! PS. Må man ønske et indlæg om ventetøj, der ikke er decideret ventetøj (seriøst der meget grimt derude). Jeg ved du tidligere har lavet et sådant indlæg, men måske har du flere tips. Jeg er godt nok længere henne end dig, men alligevel kan det sagtens bruges..

  Svar
  • Mathilde H says:

   Jeg er hverken gravid eller noget, men ved at Cecilie MANGE gange har henvist til Stine Goyas Fantastique kjole, og vist også den der hedder Brush 😊 Tillykke med nyt liv i øvrigt.

   Svar
 5. Celina says:

  Hvis du elsker Den Store Bagedyst burde du se Great British Bake-Off – Det er endnu bedre og der er rigtig mange sæsoner 😉 (Det er den britiske og oprindelige version) 🙂

  Svar
 6. Anna says:

  Jeg er ikke gravid (jeg drømte i nat, at jeg var det, men det tæller vist ikke) og nu har jeg totalt lyst til toast! … Og nachos :p

  Svar
 7. Pia says:

  Under min sidste graviditet var toast og kakao det eneste der kunne holde min kvalme nede. Pænt go’dag til 35 kg…
  Denne gang er det frugt og kylling, så jeg satser på at smide mindst 10 kg. Det må være retfærdigt 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Kakao har været en genganger i alle mine graviditeter.
   Jeg craver også kylling…. Lidt problematisk når man ikke spiser kød.

   Svar
 8. Selma says:

  for mig var det sæson 2 af SKAM, der gjorde udslaget. Har nu set sæsonen 2 gange og eeeeelsker udviklingen i Noora og William plottet.

  Svar
 9. Jeanette says:

  Noora + William <3 Sæson 2 er virkelig god! Jeg kan ikke finde ud af om jeg glæder mig mest til sæson 3 af SKAM eller den nye sæson af Den Store Bagedyst…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *