Graviditetsdagbog uge 12

Der er kun denne og en enkelt video mere tilbage, inden vi er i realtime, så fra næste uge er der kun en video om ugen til jer.

Videoen her er fra 13. uge – dagen for Nakkefoldsscanningen og dermed også et par dage inden jeg offentliggjorde nyheden her. Der er et resume under videoen.

RESUME: Nakkefoldsscanningen er om en time og jeg har lidt nerver på. Håber at alt er som det skal være, og glæder mig samtidigt til endelig at kunne råbe det højt og ikke hele tiden skulle passe på hvad jeg siger og skriver. Jeg er begyndt at blive træt igen og får aftenkvalme, så er begyndt at tage jerntilskud. Jeg har stadigvæk acne (pis!) og så har jeg virkelig mange cravings, mange flere end i mine tidligere graviditeter. Dagen inden videoen spiste jeg to sandwich med æggesalat. Den ene midt på Kgs. Nytorv foran Magasin. I dag har jeg dødeligt lyst til melboller i suppe.

10 replies
 1. Giveittomebaby says:

  Jeg tror du har helt ret i, at nervøsiteten inden en scanning, er større når man har fået ét eller flere børn. Ikke at sorgen nødvendigvis er meget anderledes hvis der skulle være noget galt, men jeg tror helt sikkert man er mere fokuseret på årsagen til, at man får tilbudt de her scanninger, end man er fokuseret på, at man endelig skal se sin baby. Jeg forventer i hvert fald helt sikkert, at jeg ender i en form for fosterstilling i flere uger, når jeg engang skal til en NF-scanning igen.

  Og ØV at vi er “up to date” med videoerne nu. Det er næsten lidt frygteligt, så langt der kommer til at være imellem dem nu 😉

  Svar
 2. Malene says:

  Hjælper jern mod kvalmen? Det skulle jeg SÅ meget have vidst under min graviditet – kastede op nærmest nonstop de første 16 uger. Det er en af de største grunde til at jeg frygter at blive gravid igen.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Nej, der er vist ikke rigtig noget, der virker på kvalme. Jern kan give lidt ekstra energi, når man er træt og svimmel som jeg har været.

   Svar
 3. Ida says:

  Stort tillykke med graviditeten 😊 Er dine hudplejerutine de samme som ved Uma? Og har du tip til graviditetsbetinget acne? Hilsen en også vordende moder med termin til december 😊

  Svar
 4. Sisse says:

  Åh jeg har stået i NØJAGTIG samme situation ude foran Magasin på Kgs. Nytorv og spist en kæmpe sandwich med æggesalat 😀 Ved ikke lige hvor den craving kom fra! Ellers har jeg haft virkelig meget lyst til grillpølser… ville vælge sådan en over en rød bøf any day – det ligner mig altså heller ikke 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Sjovt. Særligt fordi at jeg da jeg var gravid med Uma, slet ikke kunne være i nærheden af æg.
   Senest var det pulverbearnaise, der fik mig. Det har jeg altså ikke spist i 20 år, og synes helt snobbet, at det er noget være pjat. Men der er baby altså uenig.

   Svar
   • Sisse says:

    Puh pulverbearnaise – den har jeg altså også en lidt snobbet attitude overfor 😉 Min craving de seneste dage har været havregrød og risengrød i 30 graders varme no less… 😀 babyer gør bare noget ved en!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *