Gemte sager #7

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

For det første; TAK fordi I tager så vel imod denne her type indlæg. De tager virkelig lang tid, men er til gengæld ret så sjove for mig at lave, så det er SÅ fedt at I støtter op om dem.

I dag er det lidt blandede ting, jeg har kastet min kærlighed på, men som I måske fornemmer, er jeg så småt begyndt at tænke i efterårsbaner. Faktisk glæder jeg mig næsten helt til frakker og strik… Snart altså. Jeg nyder fortsat at kunne have bare ben. Bare lidt endnu.

gs7

1.T-shirt kjole. Jeg har sagt det før, men jeg er altså pjattet med den her type kjoler.  De redder samtlige af mine tøjkriser. De erg ode at have på og kan hurtigt styles op og ligne en million med et par høje støvler o gen læbestift, men kan også sagtens være casuaæ lækre med sneaks o gen strik. Elsker! 220,- HER 

2.Jeg synes altid jeg står midt i efteråret og mangler strik. Så i år vil jeg være på forkant. Denne her ser virkelig lækker ud, og selvom det er akryl, er der uld i den også, hvilket kan være en udmærket kombination. 100% akryl og polyester, holder jeg mig til gengæld fra. Jeg vil købe denne I en størrelse større, og bruge den med nederdel, eller jeans, når jeg igen gider denim (we are on a break). 400,- HER

3.Plisseret nederdel, der vist giver en lyst til at dreje rundt om sig selv og i det hele taget bare svinge lidt ekstra med skørtet. Perfekt til en simpel t-shirt, eller en skjorte. 300,- HER

4.Nogen har fortalt mig at jeg er god I lyserød, og jeg tror måske de har ret. Denne oversized bomuldsskjorte i en ret pæn lyserød farve gider jeg godt have hjem.  360,- HER

5.Tænk engang hvis man kunne gå på arbejde I sit nattøj? Sådan tror jeg lidt at det føles at have denne på. Forestiller mig I hvert fald, at den er dødbehagelig, og med et par hæle og en sej jakke over, er det da det perfekte office-outfit. 450,- HER

6.Flaskegrøn skønhed! Jeg er helt pjattet med denne her frakke. Fårk, den er flot man!
750,- Koster den HER

7.Hej pæne og alt for dyre strik! Jeg har sværmet om denne her I nogle dage nu. Synes måske bare den er lidt dyr I det. Ikk. Men, suk. 1400,- HER

8.Jeg bilder mig ind at denne her er perfekt til min -Smal overkrop-bred underkrop-kropstype. Den er I hvert fald flot. Og nedsat til 300,- HER

9.Sej strik, der vil være helt perfekt over en af mine Goya kjoler. 220,- HER

8 replies
 1. NanO says:

  Jeg er kisteglad (siger nogen det endnu?) for de her indlæg. Har længe været gået tøj-kold og købte det samme eller ingenting og blev mere og mere praktisk. Dine forslag har fået mig til at tænke nyt og meget mere spændende. Så tak for det.

  Svar
 2. Helle says:

  Jeg elsker de her indlæg! Du gør det så fint ved at tilføje dine personlige captions og ja, så finder du bare flotte sager 🙂 Skønt!

  Svar
 3. Nanna says:

  Hold nu kæft hvor er det rart du skriver priserne på, så man ikke skal trykke på linket og evt. blive overrasket – TAK!

  Svar
 4. He says:

  Hej Skønne 🙂
  Dine indlæg er mig et dyrt bekendkab …
  Kommer altid til at trykke noget hjem, mit skab savner 😉

  Svar
 5. Louise, Mor her says:

  Sidst du lavede sådan er her indlæg tænkte jeg på at jeg ville skrive til dig om du ikke ville lave et lignende indlæg om tøj der kunne bruges til graviditetskrop, men som ikke var det og derfor ville kunne bruges senere.
  Men så tænkte jeg, ej, det er sgu for mærkeligt at bede om når du ikke er gravid. Skæbnen ville så noget andet, og derfor er idéen/forespørgslen nu out in the open.
  Igen, stort tillykke ❤

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *