Fredag under dynen imens festen fortsætter

Jeg kan se på Snapchat, at der stadigvæk er godt gang i #sneglebar, som jeg forlod for nogle timer siden. Det gør mig glad. Det er så dejligt, at mine kollegaer støtter op om det, der bare startede som en lillebitte ide for et halvt års tid siden og som i aften altså blev tredje omgang af en vellykket fredagsbar.

De andre gange har det udviklet sig til en seriøs fest, og det sker vist også i dag. Bare uden mig.
Ved halv ni tiden, bedst som jeg kunne høre at der blev snakket om shots i krogene, så jeg mit snit til at trække stikket og cykle mig og min lidt tykke mave hjem. Hjem til min mand, som jeg stort set ikke har set i denne uge, hjem til dyner, køleskabs-risotto, citronmåne og Vild med dans. Og selvom min mand er gået kold, at jeg er en anelse misundelig på dem, der fester videre til Sneglebar, og Bridget Jones konstant går i hak på min computer (jeg mistænker at TV2 Play og Mac ikke taler samme sprog), så er jeg sgu ret lykkelig lige nu. Og træt.
Godnat og ha’ en dejlig fredag.

Screen Shot 2016-09-16 at 23.29.22

14 replies
 1. Katrine K says:

  Det lyder som en skønt aften. Sneglebar er et super cool koncept, men må jeg have lov til at spørge ind til, hvem der betaler for hele baduljen? Jeg mener Blume, gorms-pizza og de vildeste drinks, der er sgu stil over tingene.

  Svar
 2. Sidsel says:

  Min number one reason for at skulle begynde at blogge: Så jeg kan komme med til Sneglebar!
  Det ser altid super hyggeligt ud!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] jeg selvsamme Sneglcilles fredagsbar… Det kan åbenbart ske fra morgen til eftermiddag. Jeg gik hele dagen og funderede over om der […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *