Det jeg ville have snappet i dag … Hvis jeg altså kunne

Screen Shot 2016-09-26 at 22.32.01

Stadigvæk telefonløs! Har ellers brugt en stor del af dagen på at forsøge at opstøve en telefon, men det forholder sig sådan at der tilsyneladende ikke findes en eneste iPhone 7 plus på lager på hele Sjælland, og at jeg sjovt nok heller ikke er den eneste, der søger sådan en fætter. Så. Jeg må væbne mig med en anelse mere tålmodighed og bare vente lidt længere. For det er altså sådan en jeg vil have, og selvom det frister at ‘bare’ købe en sekser igen og råbe ‘jamen så fuck dig’ til 7eren, så gør jeg det ikke. Gør. Det. Ikke.

Men altså, det har da alligevel været en dejlig dag, selv uden telefon og snapchat. Men hvis nu jeg havde været i besiddelse af noget smartphone, havde jeg for eksempel sikkert snappet følgende:

 • En Uma, der vågnede klokken 5:45 med “ordene”: ‘Hallåååå Ullæææ’, som på Uma’sk betyder ‘Hallo Leo’
 • Min nye elkedel, der lavede dejlig og tiltrængt neskaffe til mig i morges. Eller i hvert fald kogte vandet til den.
 • En køretur i Volvoen – Da min mand kørte mig på arbejde
 • Cecilies Sia, der serverede citronmåne for mig på kontoret
 • Opdagelsen af det vildeste jeg længe har smagt… Nemlig en fiberbolle med nutella fra Baresso. Det lyder kedeligt. Det er SÅ optur og jeg fornemmer at den baby jeg giver husly lige nu, vil blive bagt primært på dem fra nu af, toppet med pulversovs og kakao naturligvis. Variation!
 • De to flotte mænd, der besøgte mig på kontoret i dag. Den ene er jeg heldigvis gift med, den anden hjælper mig med Sneglebaren.
 • Ventetid i Levi’s, imens min mand prøvede jeans og jeg havde optur over deres musikvalg i butikken
 • Køretur til genbrugsstationen, hvor manden med de nye jeans og jeg smed uhyggelige mængder emballage ud fra de møbler, der (endelig) er ankommet til kontoret. Og til gengæld fandt en virkelig fin trehjulet cykel i bytterummet – Til Uma.
 • Frustration over mit regnskab, som jeg prøver at få styr på løbende frem for i sidste øjeblik.
 • Hvordan mit vegetariske engagement ind imellem bliver nedstemt af de mandlige beboere i huset, og vi ender med to forskellige aftenmadsretter
 • At de på trods af endelig at få ønsket om deres boller i karry opfyldt, alligevel endte med at være lidt misundelige på min yderst vellykkede stir fry. Hæh!

Og så havde jeg sikkert lagt et pænt filter på et bilede af føromtalte stir fry og smidt den på instagram… Hashtag meatfreemonday, I ved. Indsæt selv blinkesmileys og aber der holder sig for øjnene (for jeg kan ikke)

 

 

 

6 replies
 1. Louise FB says:

  Bare et lille tip – hvis du sidder på en mac kan du indsætte emojis ved at trykke ctrl+cmd(æble)+mellemrum. Så dukker der det fineste lille emoji tastatur op 👏

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *