En ny dansk beautyfavorit i min skuffe

INDLÆGGET ER SPONSORERET

IMG_6960

Jeg blev for nogle måneder siden første gang introduceret for Xellence, der er et relativt nyt dansk beautybrand, og jeg har siden da været størstedelen af deres beskedne, men lækre sortiment igennem. Der findes i alt 9 forskellige Xellence produkter, og her er særligt mange lækre olier at finde, hvilket en oliegal dame som jeg selv kun kan klappe i hænderne over, og så er der altså et produkt især som jeg er blevet fuldstændig afhængig af, nemlig deres SOS Power Cream, som på ingen måde oversælger sig selv med sit lovende navn. Den har både totalt reddet min hudløse næse efter min forkølelse sidste måned, sat en stopper for mine tørre hænder, har hjulpet på min nældefeber og i det hele taget sat en stopper for alt, hvad der hedder tør og irriteret hud. Jeg er virkelig imponeret og glad for især den. Jeg har altid en liggende i min skrivebordsskuffe og en derhjemme, og jeg tror muligvis også at jeg skal have endnu en til tasken.

IMG_6957
IMG_6958
Nyeste skud på Xellence-stammen er deres lip conditioner, som er en vildt lækker lip balm, der er duftfri, hvilket passer mig ret godt for tiden. Da den er en anelse mere fedtet i konsistens, end de læbepomader jeg normalt bruger, benytter jeg den typisk om aftenen, inden jeg skal sove, eller på dage, hvor jeg ved at jeg skal have læbestift på senere, da den virkelig gør læberne bløde og ensartede, hvilket er genialt, hvis man som jeg, godt kan få lidt sprukne læber, som læbestift elsker at sætte sig fast i.

IMG_6959

Hvis I ikke kender Xellence endnu, kan det altså anbefales lige at se nærmere. Jeg er i hvert fald begejstret –  Se alle produkterne HER

Følg Xellence på Facebook HER
Og på Instagram HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *