Sygesnak og SØNDAGSSHOPPING: Jakken med slangen

INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg er feberfri, mine bihuler er ikke længere under pres, men min hals er tilgengæld indtørret og øm, og jeg er udmattet og træt, på trods af at jeg nok har sovet sammenlagt 30 timer siden fredag aften. Nå, men I skal ikke snydes for Søndagsshopping, slet ikke når jakken, som jeg fortalte jer om tidligere på ugen, nu er nået frem og har været med i gården, hvor jeg fik indåndet lidt frisk luft og lokkede ældstebarnet til at knipse nogle billeder af mig og af den, jakken. Jeg elsker den. Det gør jeg.

image

Hvis du også elsker den, så kan den altså købes hos gode ASOS til 480,- lige HER.

Er man lidt mere til jakker uden slanger på ryggen, findes der et udmærket udvalg lige HER.
Jeg går personligt og flirter lidt med denne, altså sådan til dage, der ikke lige er slange-på ryggen-passende.

Nu vil jeg forsøge at lokke min ualmindeligt søde mand, som har taget alle tre børn hele weekenden og vasket alt vores tøj, til at klø mig i håret indtil jeg falder i søvn. Inden jeg i morgen springer frisk ud af sengen, med normal hals, klar til en ny uge med møder, overskud og mange timer på kontoret.

God søndag.

image

9 replies
 1. mormormedstiletter says:

  Skønt at læse, at du er på vej tilbage til et normalt liv:-)
  Slange jakken bliver nok aldrig min, da jeg ikke er til print osv. er, men til gengæld kan jeg vældigt godt lide den du pønser på lige:)

  Svar
 2. Caroline // tordenmor.dk says:

  Tak for at lægge de billeder op! Det fik mig til at opdage, at der sgu da mangler lommerne på mit eksemplar af jakken. Til gengæld sidder de så på indersiden og i brysthøjde. Fandme en sær fejl… Jeg skal vist liiiige have fat i Asos!

  Svar
 3. Ida says:

  Så fed jakke!
  Må jeg spørge, hvilken størrelse du har dine guldprikkede bukser fra Storm & Marie i? Og hvordan er de i størrelsen? De skal nemlig hjem til mig fra Zalando hurtigst muligt 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *