Søndagsagtig søndag

Jeg har hele dagen været iført det blødeste tøj jeg ejer, jeg har spist brød med tandsmør til morgenmad, efterfulgt af halvanden direktørsnegl og jeg har sovet til middag. Med andre ord har jeg vundet guld i disciplinen Søndag.

Børnene tog på tur med deres far og min stedfar, men måtte dog afbryde den ret brat, da Leo, min papsøn, faldt ned fra et klatrestativ og slog sit håndled. Mit eget avl blev kørt hjem i mine søndagsarme, mens at min mand, Leo og Leos mor kørte på skadestuen, hvor det desværre viste sig at stakkels (men top-seje) Leo har brækket sit håndled og derfor skal have armen i gips de næste tre uger. Knap så søndagslækkert, men dog betød det at der var burgersnask og is på menuen, og det kan alligevel et eller andet, selv med armen i slynge. Der var i hvert fald ingen tårer at spore og kun mod og stolthed.

Nu er alle børn ved at blive puttet af deres far, mens katten Pelle og jeg ligger arm i arm og blogger. Eller det vil sige at katten ligger faktisk bare på min arm mens jeg skriver, men det lader til at den ene af os, den der spinder og masserer mit maveskind med sine kløer imens, synes det er hyggeligt.

Når min mand igen returnerer fra børneværelset skal vi se ‘Alone’, hvilket er et af de der overlevelsesprogrammer vi elsker at se – ‘Alone’ er totalt Bear Grylls møder Robinson Ekspeditionen – Perfekt!

Jeg ønsker jer alle en dejlig søndag aften uden brækkede knogler, men med rigelige mængde bland selv slik. Mandag lurer i morgen, og den bliver vist våd – Og for mit vedkommende starten på en crazy uge. God aften!

 

 

5 replies
 1. Sara says:

  Jeg tror også at Stan Smith er meget nemmere at tage på, når Uma skal i gang med at lære at gøre det selv, end Yeesy er..
  Jeg ville virkelig ønske at flere forældre tog højde for dét når de vælger sko til deres unger. Det ville gøre mit arbejde meget nemmere 😉

  P.s. nike free til børn er no-go! haha 😀

  Hilsen den kommende pædagog som er lidt træt af unger der skriger fordi de har dårlige sko :p

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *