Sidste omgang udsalg – Med yderligere 10% rabat

INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg føler, der har været udsalg i evigheder, alligevel er det begrænset, hvor meget jeg har benyttet mig af det. Nu er slutspurten sat ind og jeg har fundet nogle af de ting frem, som sagtens kunne ende i min indkøbskurv. Det er sidste dag på Boozt i dag, og kun i dag får man yderligere 10% rabat, hvis man taster koden EXTRA10 ved check-out (gælder køb over 799,-).

udsalg

1.Taske i leopardprint. Jeg ejer kun ensfarvede tasker, hvilket er nemt og praktisk, men engang imellem gad jeg faktisk godt at bryde et enkelt kedeligt outfit med en sej taske. Denne fra Leowulff kunne godt løse den opgave ret fint. Den er nedsat til 1995,- ( 1596,- hvis du benytter dig af koden extra10)

2.Super fin asymetrisk nederdel i en fin sart rosa farve (findes også i sort), perfekt til en grå t-shirt og sandaler. 385,- HER

3.Tunika, der både fungerer over jeans og med bare ben. 200,- HER

4.Hvis man ligesom jeg godt kan lide ideen om korte nederdele, men føler sig lidt blottet i dem, er sådan en nederdel som denne altså ret perfekt. Man er tildækket, men viser alligevel lidt ben, da det nederste stykke er transparent. Så fin. 660,- HER

5.Jeg bliver nok aldrig træt af eller for gammel til sweatshirts, heller ikke dem med det fine Wood Wood logo på. Denne seje mørkerøde vil jeg gerne have hjem. Den er sat ned til 550,- HER

6.Seje ankelstøvler med spids snude i lak. Vil være så pæne til stramme jeans og en løs skjorte. Nedsat til 960,- HER
7.Jeg synes personligt ikke at man kan have for mange sorte kjoler. De redder mig i tøjkriser og kan nemt styles. Jeg elsker den høje hals og de lange ærmer på denne fra Gestuz til 650,- HER

8.Jeg har dem her i mørkeblå og som en, der slet ikke går nok op i hvordan mine høretelefoner spiller og lidt for ofte lader mig nøjes med de hvide in-ear, der hørte med min iPhone, kan jeg virkelig anbefale dem. Der er forskel og at de samtidigt er drønflotte er kun et plus. De er nedsat til 825,. (de mørkeblå til 999,-) HER

9.Gul off-shoulder kjole, som jeg vil bruge med sorte ruskindsstiletter, en rodet hestehale og brune ben. 200,- HER

 

 

9 replies
 1. Rosa says:

  Hej Snegl. Jeg elsker, at du skriver prisen i dine beskrivelser – det gør det meget nemmere for mig at navigere i og virker anti-snydeagtigt. Og jeg klikker ikke færre gange videre af den grund, det virker bare meget gennemsigtigt og ordentligt. Tak!

  Svar
 2. Mette says:

  Hej Cecilie! Ville bare lige sige, at du er mester i både at skrive sponsorerede og skæve/personlige indlæg.. Og kæmpe plus for din snap! Har måske vist hvor ih-åh-så-sød Uma er til min kæreste én gang for meget..

  Kæmpe jubel herfra for dit gode arbejde!

  Svar
 3. Lika says:

  Virkelig fin collage og som Rosa skriver meget anti-snydeagtigt. Jeg har i øvrigt nederdelen (nr.4), som jeg fandt i den lokale butik til 430 kr. Super fin – Nordsjælland er faktisk ikke håbløs sted at shoppe og slet ikke længere oppe mod nord 🙂

  Svar
 4. Katrine says:

  Jeg slutter mig til Mette. Du laver de bedste “shoppe” indlæg. Jeg elsker at du beskrive hvordan du vil bruge det du viser!! 1000 tak for dejlig læsning!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *