Ses vi hos hvisk på fredag?

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

Det er næppe gået nogens næse forbi, at jeg er ret begejstret for hvisk og deres virkelig pæne smykker, der er til at betale. Min erfaring er, at at man får meget for pengene, og både design og kvalitet holder. Jeg kunne i mine sidste indlæg om hvisk, fornemme at mange af jer er lige så begejstrede for smykkerne og jeg var derfor heller ikke længe om, at takke ja til endnu et samarbejde med dem.

I anledning af modeugen afholder hvisk på fredag et event i deres showroom i Ny Østergade, Kbh K.
Jeg kommer og jeg håber at se nogle af jer derinde også. Det bliver en eftermiddag med bobler, søde sager, smykker og konkurrencer. I kan læse mere om eventet og tilmelde jer på Facebook lige HER 

Ses vi? Det gad jeg godt.

Screen Shot 2016-08-08 at 16.05.40

 

2 replies
    • Sneglcille says:

      Det håber jeg. Det er lidt omstændigt (og dyrt), så skal lige finde en måde at løse det på 🙂

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *