Søndag med Somersby og Stella Polaris + en vinder

INDLÆGGET ER SPONSORERET

image

I søndags tog jeg Emilie under armen og smuttede i Frederiksberg have, hvor der var Stella Polaris.
Grunden til at vi var afsted er selvfølgelig at Somersby, som jeg har et samarbejde med, er hovedsponsor for Stella Polaris, og der var derfor også rigelig mulighed for at få smagt på både de smage vi kender fra ‘gamle dage’ og de nye som jeg allerede har skrevet om her.

image

Det er ved at være nogle år siden, at jeg sidst har været til Stella Polaris, desværre – For det er sgu et hyggeligt arrangement, som jeg næsten helt havde glemt, og det fungerer altså fint både med og uden børn. Noget jeg lige skal huske på fremover. Musik, græs og mennesker på en søndag, det holder sgu.

image

Vi ankom ret tidligt, hvilket var en god ide, da der var god plads til at gå rundt, og så passede det så fint, at det begyndte at regne kort tide efter vi tog hjem og vi derfor kun oplevede arrangementet i høj sol. Perfekt lille søndagsafbræk.

image

VINDER:
Som I måske kan huske, skød jeg en konkurrence i gang for lidt tid siden og jeg har nu fundet en vinder. Den som har vundet en kasse Somersby er Julie, der ville dele en kasse Somersby Blueberry med sine veninder, på altanen på Nørrebro. Tillykke Julie. Du bliver kontaktet pr. mail i denne uge.

image

I kan følge Somersby på Facebook HER
På Instagram HER

 

2 replies
  1. Julie says:

    EJ! Jeg har aldrig nogensinde vundet noget som helst! FEDT FEDT FEDT 😀 – Så håber vi snart sommeren kommer!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *