Pæn, blød og billig hverdagskjole

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ELLOS

image

Jeg har igen igen shoppet hos ELLOS, og særligt et af mine køb overraskede. Nemlig kjolen på billedet. Den koster 300,- og er både blød og dermed virkelig behagelig at have på, og så er den både sej og pæn. Find den HER.

Foruden kjolen købte jeg lidt andet godt:

ellos

Mine to yndlingsconcealers fra Shiseido, nemlig denne til 240,- . Jeg ved godt, at prisen er lidt pebret, men hvis man har mørke render under øjnene, hvilket jeg kronisk døjer med, er den genial. Særligt sammen med denne, som jeg også tidligere har rost.
Jeg købte også den blå kjole, som sidder så fint. Jeg viser den frem på snapchat i morgen, hvor jeg planlægger at tage den på. Den koster 420,- HER. OG sidst, men ikke mindst røg der også et par af mine favorit kohl-blyanter med i kurven. Nemlig L’Oréals. Jeg tog dem i farverne: Pure Espresso og Icy Cappuccino (man er vel kaffeglad?!). De brune nuancer er perfekte, hvis man synes at en sort liner bliver for voldsomt. De brune er noget blødere og varmere i udtrykket og kan fint både bruges til hverdag og fest. Jeg viser dem frem i min næste makeupvideo, der kommer engang i næste uge.

4 replies
 1. Christina says:

  Yeah, vil se frem til en makeup video – det har du super godt styr på og det er vildt inspirerende 👍 På et tidspunkt nævnte du at lave en “jeg-vasker-kun-mit-hår-hver-8-12-dag” video. Jeg stemmer for 🙋
  Btw er din blog min alltime favorit og du er kun blevet skarpere med årene, hvis du spørger mig. 👏

  Svar
 2. Dorte says:

  Årh, tak for kohl-anbefalingen! Jeg har ikke turdet købe en i en evighed, for jeg synes tit at jeg er uheldig med, at de er så hårde, at der ikke kommer noget farve på øjenlåget, men at jeg så til gengæld føler, at mit øje er blevet maltrakteret i forsøget. Jeg prøver med den der!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *