Kone-transformationen

image

Jeg håber på en eller anden måde ikke, at jeg er den eneste, men der sker rigtig tit det her i huset, at jeg i det øjeblik jeg kommer ind af døren forvandler mig fra ret lækker kone, til tja, det modsatte. Tøjet ryger og bliver udskiftet med noget blødt og uformeligt, håret bliver sat op, makeuppen renses af og det er næsten ikke til at se, at den langbenede blondine, der forlod hjemmet en del timer tidligere, er den samme som den bunke bomuld, der står tilbage.

Jeg er ret forfængelig, og har det bedst med at være gjort i stand når jeg er ude blandt folk. Make up, tøj, sko, negle – Der skal være styr på det. Herhjemme derimod… Ja, det er en lidt anden historie.

Jeg får sgu lidt ondt af min mand en gang imellem. Selvom han påstår, at han altid synes jeg er lækker. Også i nedenstående ensemble. Min kære forelskede mand, jeg håber det bliver ved.

image

36 replies
 1. M says:

  Ih, hvor er du sød at se på. Både dresset up og naturlig. Jeg vil dog understrege at hygge tøjet ikke kun ryger på i et ægteskab. Min kæreste og jeg er ligesom dig, når vi vender hjem fra en lang dag. Hyggetøj er the shit 😉 vi har været sammen i 6 og et halvt år, men er stadig vilde med hinanden. ❤️

  Svar
 2. Lykke says:

  På en måde kan man vel også sige, at det er lidt af en kærlighedserklæring, at du netop er helt som du er, når du er hjemme ved din mand. Det betyder jo bare at du sammen med ham er tryg og føler dig elsket uanset, hvordan du ser ud 🙂

  Svar
 3. Tania says:

  Efter 12 år siger manden herhjemme heldigvis stadig det samme – også selv nu, hvor jeg er højgravid med barn nr tre og tilbringer det meste af min tid i bløde bukser og uden makeup. Det er fantastisk!! 🙂

  Svar
 4. Karina says:

  Selvom jeg ingen mand har, så sker det samme altså her. Joggingtøj er bare vældig rart at have på… Min kæreste og jeg beslutte på 2. date at joggingtøj i weekenderne var det helt rigtige. Meeen vi har også mødt hinanden på en festival 🙂

  Svar
 5. Sandra says:

  Det sker også herhjemme (og vi har været sammen i 11½ år…og manden sys heldigvis – også at jeg er lækker i blødt tøj). men når jeg tænker over det – jo mere jeg trænger til ferie jo hurtigere ryger arbejdstøjet og på med noget mere behageligt. Her i anden uge efter en dejlig ferie, blir jeg ofte i det lidt pænere hverdagstøj fremfor at hoppe i de bløde bukser…

  Svar
 6. Jannie says:

  Jeg er meget opmærksom på også at gøre mig fin for min mands skyld – og jeg sætter også pris på at han gør det for mig. Dermed ikke sagt at jeg går med fuld makeup, stilletter og flotte kjoler derhjemme. Men jeg tager ikke mit hverdagstøj af før jeg går i seng om aftenen, og mit slap af tøj er der tænkt over – min morgen & aften kåbe er sexet og i silke.
  Nu når jeg ligesom skriver det ned lyder det enormt snobbet og formelt, men det er det altså slet ikke, tror bare jeg har det bedst såda. Tror aldrig vi har snakket om, hvor vidt han synes jeg er lækrest, når jeg duller den eller når jeg chiller den.

  Svar
 7. Signe says:

  Det med at skifte tøj, når man kommer hjem, tror jeg for nogles vedkommende – i hvert fald for mit eget – også har noget at gøre med, at man har fået børn, og ikke så meget, om man er gift/kærester. Jeg orker ikke at have pæne silkeskjorter i sart nude mv. på derhjemme, for de ville skulle renses efter hver dag eller blive ødelagt af avokado/kødsovs/leverpostej eller andet lækkert. Så med andre ord, jeg forstår dig så godt 🙂 De (mændene) kender jo vores potentiale 🙂

  Svar
 8. A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Haha! Jeg kender det, når jeg er hjemme ved mig selv er det jo intet problem – men troede de første par år, at jeg da ikke kunne gøre det hjemme hos ham. Men jo. Min kæreste elsker det. Jeg partout hopper af kjolen, tværre det værste sminke af og smider strømpebukserne (de er jo SÅ ubehagelige i varmen), og dernæst hopper i hans sokker, AaB trøje og bevare priviligiet “nægter-at-tage-bukser-på-mere-idag-fest, indtil vi skal i seng.
  Det er åbenbart “meget bedre at du er fin ude i byen og så herhjemme bare er helt pjusket og sød i mit tøj som i en amerikansk film” 🙈 Jøsses! Jeg synes også det er temmelig sjusket, og “slidt trucker”-frue agtigt 😂

  – A
  – A

  – A

  Svar
 9. Corporate Mor says:

  Åh, det håber jeg også, jeg gør nemlig præcis det samme! Af med blazer, stramme nederdele og høje sko, og hurtigt over i jogger og tshirts! Min bedre halvdel påstår at han synes jeg er pænest uden makeup, men deeet tror jeg nu ikke helt på 😉
  Det går heldigvis begge veje, og han er også ret hurtig til at hoppe over i noget comfy.

  Svar
 10. Mette says:

  Hyggetøj FTW! Jeg ville ikke kunne fungere i en hverdag, hvor jeg beholder mit arbejdstøj på efter 17. Det handler ikke om at jeg vil/ikke vil lade min mand se mig i Jersey, det handler om funktionalitet og komfort. Spadserdragt og Netflix? No way. Silkeskjorte og tumletid med to små klisterhænder? Øh bare nej.

  Svar
 11. Julie says:

  Ja manden siger at det er ok,men mener han det virkeligt? Vi kvinder forstaer ikke at vores maend kigger efter andre kvinder, men dette er virkelig en god grund. Hvornaer har bomuld og jogging bukser vaeret sexet? Jeg giver Jannie ret, man kan vaere uformel i sexet toej. Dette er klart et no go! Du burde vide bedre som den moderne kvinde du er.

  Svar
  • CilleV says:

   Det er da noget underligt noget at sige, at “.. burde vide bedre som moderne kvinde”. Kan vi ikke bare være i forskellige forhold, og have forskellige forestillinger om hvad det vil sige et være en såkaldt “moderne kvinde”? – Jeg elsker da også at dulle mig op, også hvis det bare er for min kærestes skyld en gang imellem, men jeg har efterhånden også lært, at hans lyst til mig på ingen måde afhænger af, om jeg er dullet op eller i joggingtøj derhjemme. Det der med at tale i absolutter om, hvad mænd/kvinder gør/tænker/føler er altså lidt strengt, når du sagtens kan udtrykke din egen indstilling uden at kritisere andres. Det lykkedes Jannie f.eks. ret godt med.

   Svar
  • Julie says:

   Mener du det seriøst? Synes ellers det lyder til at kommunikation og ærlighed er noget af det der bliver vægtet højest i Cecilies forhold/ægteskab – så uden at kende de to tør jeg nærmest godt lige at han mener det 100% når han siger sådan (og så hende lige – hun er da stang-lækker uanset outfit)
   Synes lige præcis at den moderne kvinde bør være kendetegnet ved en kvinde der ikke lever sit liv kun for at please mænd – og et godt forhold ved at være et forhold det skaber rum til at man kan sænke paraderne og være sig selv

   Svar
   • MulleF says:

    Sker det her virkelig?

    …. “men mener han det virkelig” – Så Julie det jeg hører dig sige er, at mænd lyver for deres koner. Hvad er så lige værst i din optik? Den af-dullede dame eller den løgnagtige ægtemand?

    Du ser dejlig ud Cille. Hvis jeg var Michael, kunne jeg også uden at lyve, sige at du er stanglækker, selv i bomuld med dertilhørende turban.

    PS: Min BH falder altid på mystisk vis af, i det sekund jeg træder ind ad døren.

    Svar
  • Katrine says:

   Hvis Ceciles mand – og alle andres mænd – siger noget, synes jeg vi skulle gøre dem den tjeneste at stole på at de faktisk mener det.
   Er det meningen at kvinder skal gå rundt og være dressed up 100% af tiden for at sikre, at deres mænd ikke ser efter andre kvinder? Hvad er det for en opfattelse af forhold, ægteskab og ligestilling den tankegang understøtter?
   Cecile virker til at have pænt meget styr på sit liv, og fortjener ærligt talt ikke at blive talt sådan til på egen blog, synes jeg.

   Svar
  • T says:

   Som moderne kvinde? Sjov holdning at sætte i den forbindelse 😉

   Som moderne kvinder (og mænd) er vi vel netop kommet et skridt videre og holdt op med at reducere mænds seksualitet til et spørgsmål om, hvad vi kvinder har på og ikke har på. For hvis det er så enkelt, hvad så med de kvinder, der oplever sig ufrivilligt seksuelt krænket på forskelligvis… er det så også bare et spørgsmål om kvindens påklædning?

   Ingen tvivl om, at seksualitet kan og må iscenesættes – men den kan aldrig reduceres til det.

   Hurra for mænd (og kvinder), der tænder på det de elsker – ligegyldigt indpakningen <3

   Svar
 12. Karen says:

  Herhjemme skifter vi begge to ligeså snart vi kommer ind ad døren… 👍🏻
  Min mand er engang blevet sur over, at jeg havde vasket hans hyggebukser, for så vaskede jeg hyggen væk. 😂🙈

  Svar
 13. Baysen says:

  Jeg skifter til joggingbukser, så snart jeg kommer ind af døren. Det har jeg gjort i mange år. Om jeg skifter toppen, kommer an på, hvad jeg har på. Min kæreste syntes, det var noget mærkeligt noget, da vi mødtes for 8 år siden, men der gik ikke lang tid, før jeg fik ham omvendt. Nu skifter vi begge til joggingbusker eller lignende, så snart vi kommer ind af døren 😉

  Svar
 14. Skildpadden says:

  Nu er jeg ikke forelsket i dig, men synes faktisk at dit hjemmeoutfit kan noget ekstra som ude ikke kan. Du ser måske lidt ekstra sårbår/følsom ud. Du ser i hvert fald lækker ud i begge.

  Anyways.. du er langt fra den eneste der gør det. Men synes nu også at mænd gør det, så det går lige op 🙂

  Svar
 15. Emilie says:

  Godt det ikke kun er hjemme hos os 🙂 haha. Jeg gør præcis det samme og elsker at rende rundt i jogging tøj eller nattøj 😉 sys dog du ser godt ud i begge dele! 😀 hvor er kjolen fra? Er virkelig vild med din stil! 🙂

  Svar
 16. Anne says:

  Kender det! Jeg tog engang bh’en af på vejen hjem i BUSSEN, mange kiggede men de fleste kvinder så meget misundelige ud! 😂

  Svar
 17. Mette says:

  Min mor skiftede i det øjeblik hun kom ind af døren fra sit pæne tøj med tørklæder, perler osv. til noget virkelig slidt joggingtøj, og jeg synes hun var sååååå kedelig. I skrivende stund er er jeg Amagers Finest i ca. samme outfit, og en BH der røg ud gennem det ene ærme det øjeblik vi trådte ind af døren.

  Svar
 18. CeCe says:

  Gud, jeg skifter aldrig. Heller ikke få børnene var små. Men mine skjorter er dog hele ikke i silke… Jeg smider højst noget og spankulerer rundt i nyseligt undertøj – til mandens begejstring. Vi har været sammen i hulens mange år og han er heller ikke vild med når jeg tager alt for meget makeup på – for så kan han ikke møsse løs…

  Svar
 19. Marianne says:

  Jeg skifter næsten altid overdel, men bukserne derimod? Der åbner jeg blot lige den øverste knap, så de ikke strammer. Min kæreste er ikke begejstret 😂😂😂

  Svar
 20. mormormedstiletter.dk says:

  Ved I hvad, tøser? Det kan I sgu da ikke være bekendt overfor jeres mænd…Hvor er Divarene henne? Kom nu! Mere glamour – husk I r rollemodeller for jeres døtre (har sådan nogle) 😉
  Jeg mener det faktisk!!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Diva bliver jeg sgu aldrig, hverken ude eller hjemme. Og jeg vil gerne lære min datter, at man også kan være smuk i bomuld og frotteturban.
   Jeg mener det faktisk også 😉 Og nu er det jo ikke fordi at jeg ser ud som på billedet døgnet rundt. Næh, min mand ser mig både på den ene og den anden måde, og jeg ved at han elsker begge dele lige meget, for det er trods alt samme krop og sind, der er indenunder. Jeg elsker heller ikke ham mindre, når han har sokker i sine Birkenstocks, eller løbetøj på midt på dagen. Sådan er kærlighed så smart.

   Svar
  • Ida says:

   Det må da være belastende at skulle være diva i glamour døgnets 24 timer for andres skyld. Mon ikke hver enkelt kvinde selv kan vurdere, hvordan forholdet mellem bomuld og glitter skal være, og egentlig også selv vurdere, om hun kan være bomuld “bekendt”?

   Svar
 21. Rikke says:

  Undskyld mig, men hvad sker der for nogle af kommentarerne i denne tråd? “Det kan I ikke være bekendt overfor jeres mænd”, “Jeg mener det faktisk” of “Som moderne kvinde burde du vide bedre”… HOLD nu op, hvor kan jeg godt forstå, at op til 50% af alle unge piger har symptomer på angst og depression, når man som kvinde tilsyneladende ikke engang kan være sig selv foran sin egen ægtemand. Jeg går aldrig med make-up, for det har jeg valgt, og der er ikke nogen, der skal fortælle mig eller nogen andre kvinder, hvordan vi skal se ud. Tværtimod skulle vi kvinder tage at stå sammen og større hinanden.

  Svar
 22. Line says:

  Var jeg så uendeligt smuk, som du er, Cecilie, så ville jeg sgu også gå rundt i lige præcis, hvad jeg havde lyst til – hvad end det er forvasket tanktop eller stilletter. Eller det gør jeg heldigvis også – men forstår sgu godt, at din mand også synes, du er smækker uanset hvad. Kan ikke forestille mig noget, du ikke ville se godt ud i. Det tror jeg ikke, man behøver man vist hverken være forelsket eller din husbond for at synes.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *